Jump to content
LRforum

Tore Kjernmoen

LRF Society
 • Content Count

  16,302
 • Joined

 • Last visited

About Tore Kjernmoen

 • Rank
  ................

Contact Methods

 • AIM
  -
 • MSN
  -
 • Yahoo
  -

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Ringerike
 • Interests
  -

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Ringerike

Recent Profile Visitors

5,933 profile views
 1. @Adventure Ja, det kan den sikkert men da må du sende forespørsel til Admin.
 2. Ikke la deg lure av kvalitetsfølelse kontra ekte kvalitet. Noen bilmerker spiller på at de er "Premium" men har akkurat de samme dårlige komponenter som alle andre.
 3. Ok, Bilen har altså ikke gått særlig langt, men siden kompressor allerede er byttet tyder det på at noe annet også var eller er feil. Kompressorer bør holde lenger om alt er i orden men slites fort om det er lekkasjer. Mange tror feilen er ordnet med ny kompressor, men man har bare kamuflert symptomene. Jeg kjenner ikke til noen hjelperessurser i Vestlandet. Noen tips på hva du kan gjøre som om de ikke retter feilen i alle fall vil være preventivt vedlikehold og dermed ikke bortkastet. Sjekk luftlinjene med såpevann og sjekk også kablingen til høydesensorene. Overhale venti
 4. Det er vanskelig å si noe ut fra beskrivelsen din. Den sier bare at du ikke synes oppførselen er normal - og det kan du ha rett i, men... At bilen stiger ved kjøring kan skyldes intern lekkasje i ventilblokka. Normalt ville dog dette bli oppdaget og bilen igjen senke seg til normal høyde uten at du vil merke det. Ser du på indikatoren inne i bilen at den går opp til høy stilling? Ved parkering på ujevnt underlag er det normalt at bilen justerer fjærene ved å slippe ut litt luft for å få bilen i jevn høyde. Ikke nødvendigvis vannrett men parallelt med bakken. Dette kan opple
 5. Det burde ikke være noe større problem. Mange fargehandlere blander billakk selv. Både spray og på boks. Koden du allerede har skulle være nok til at de finner blandingsforholdet.
 6. Om det ikke er subwoofer i bagasjerommet er det nok heller ikke forsterkere i dørene. Forstekerne i dørene er mere boostere da de ikke drives av linjenivå men fra høyttalerutgangene. En litt kraftig spille gir altfor høyt nivå inn til disse boosterne. Jeg regner med at det er
 7. Siden jeg heller ikke har funnet noe helt konkret skal jeg skyte litt fra hofta. Også kalt gjetting... Det ser ikke ut til å være noen lovpålagte regler for varsling internt i et sameie. Men sameiet kan ha regler om dette i sine vedtekter. Om derimot en (ekstern) nabo skal gjøre byggearbeider skal nabovarsel sendes til sameiets styre. Ikke hver enkelt andelseier. Da er det opp til styret / vedtektene hvordan saken håndteres. Men jeg vil tro at det skulle være mulig å få svar ved henvendelse til styret.
 8. Det kan være så enkelt som at mutteren på toppen av demperen er løs. Det kan lett skje om det er byttet kun luftbelgen tidligere. (Selvopplevd på en Auda)
 9. Heldigvis ikke ser det ut til. Vi tåler å miste en BMW men ikke en medforumist. Ingen egentlig... God bedring Ragnar.
 10. Klasse B og Kode 96 er fremdeles tilgjengelig: https://www.vegvesen.no/forerkort/ta-forerkort/veien-til-førerkortet Hva du behøver avhenger av hvor tungt du skal trekke. Kurset for Kode 96 er det samme som for E. Forskjellen er kun et BE krever oppkjøring. Bruk tilhengerkalkulatoren.
 11. Det går vel å kjøpe ett webhotell til og bruke til opplasting. (LRforumUpload2.com) Men klarer IPB å håndtere ny path for opplasting uten å miste pathen til de gamle bildene?
 12. Dette ser unektelig ut som en 94-98 (-YA) radiator og ikke 99-01 (XA-). Jeg ville (også) valgt en helsveiset aluminium radiator fremfor en med topp og bunn i plast. Jeg regner med at motorrommet ser slik ut siden du har en 99MY.
 13. Admin jobber med saken, men foreløpig er årsaken til problemet ukjent. Håper på å ha det fikset i løpet av helgen.
 14. Admin jobber med saken, men foreløpig er årsaken til problemet ukjent. Håper på å ha det fikset i løpet av helgen. !!! Bruk tråden under Tilbakemeldinger for å poste svar. !!!
×
×
 • Create New...