Jump to content
LRforum

Tore Kjernmoen

LRF Society
 • Content count

  16,017
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About Tore Kjernmoen

 • Rank
  ................

Contact Methods

 • AIM
  -
 • MSN
  -
 • Yahoo
  -

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  -
 • Interests
  -

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Ringerike

Recent Profile Visitors

3,613 profile views
 1. Tore Kjernmoen

  Moderne stereo i P38

  Jeg fikk noen kommentarer på forumtreffet for dette prosjektets manglende fremdrift. Vel, det er ganske hektiske dager på kontoret fra senvinteren til utpå sommeren og jeg får nok timer fremfor skjermen. Jeg følte ikke noe spesielt behov for å modellere hele helgen hjemme i tillegg... Prosjektet er ikke dødt, bare i dvale. En spesialmodell av P38 jeg ikke har vært klar over er "Royal Edition" som ble laget for det japanske markedet. Muligens også bygget der. Det eneste spesielle ser ut til å være midtkonsollen med Panasonic navigasjon. Ellers virker det å være en HSE. Jeg synes ikke denne konsollen er spesielt vakker men det er kanskje en idé å flytte skjermen øverst?
 2. Tore Kjernmoen

  Forumtreff 2018, Persgården 15-17 Juni

  Har snakket med kommunen nå. Totalforbudet mot åpen ild utendørs er opphevet. Det er bare ikke publisert enda. Det generelle forbudet mot bål i utmark gjelder fremdeles. På konkret forespørsel om grilling på Persgård Camping var svaret at det er ok.
 3. Tore Kjernmoen

  Bygge garasje

  De måtte jo komme. Et eget blad om garasjer...
 4. Tore Kjernmoen

  Kan noen dreie noen små ruller

  Forespørselen utgår. Å stable 3 standard kulelager i dimensjonen 12x5x4mm samt 1mm skive i topp og bunn utgjør et godt alternativ...
 5. Tore Kjernmoen

  Kan noen dreie noen små ruller

  Hei! Pendlerbilen (en Auda) behøver 4 nye ruller i dørstopperene. Har noen mulighet til dreie dette i full fart for meg? Betaler selvfølgelig. Utvendig dia 12,7mm Innvendig dia 5,3mm (hull) Høyde 14mm Messing, solid plast el.l.
 6. Tore Kjernmoen

  P38 daisel, tanke ang radiator og varmgang..

  Jeg har ingen førstehåndskjennskap til M51 motoren men hiver likevel ut noen synspunkter. Jeg har selv hatt en slik 17in Kenlowe vifte. Den er vesentlig mindre i vifteareal enn den originale 18in vifta (V8). Original er på omtrent 1340cm2 fratrukket viskositetskoblingen i sentrum. Kenlowe vifta er beregnet på å monteres direkte på radiatoren med noen egne klips. Da trekker den i alle fall luft i området den dekker. Om du har noe avstand mellom vifte og radiator og ikke har viftehus vil ikke vifta ha noen effekt. Den vil blåse luften runt kanten. Siden mange kjører disse bilene uten kjøleproblem er nok original radiator egentlig tilstrekkelig. Men jeg mener å huske at det finnes radiatorer uten innvendig skillevegg. Da vil vannet i stor grad strømme på tvers i toppen av radiatoren. En termostat som åpner først når motoren er (for) varm og så pøser på med kaldt vann når den først åpner er ikke bra. Det er vel litt av problemet med Freelander I sin 1.8 bensinmotor også.
 7. Tore Kjernmoen

  Mondial 18" felger til P38 og DII

  Nå er alle solgt.
 8. Tore Kjernmoen

  Ø : Hønefoss til Forumtreffet 15-17 Juni

  Det burde jeg klare å få til. (Riktignok står Range Roveren med rumpa i været for diverse arbeider men hytte er reservert...)
 9. 8x16" felg med 255/65R16 dekk. Selges Dette er reservehjulet fra min 99MY P38. Gjett hvor gammelt dekket er... (ingen premie) Helt ubrukt men det er et lite merke i lakken på felgen. Se bildet. Selges for et fornuftig bud.
 10. Tore Kjernmoen

  Forumtreff 2018, Persgården 15-17 Juni

  Det blir alltid en kjøretur eller to.
 11. Tore Kjernmoen

  2 ContiVikingContact6 vinterdekk. 255/55-R19

  Løfter denne igjen.
 12. Tore Kjernmoen

  Plasti dippe hele bilen

  Fjellmann: Skarpe hjørner er vanskeligere å foliere enn store kurver. Slik sett er det nok flere utfordringer med firkantede biler enn runde.
 13. Tore Kjernmoen

  Klipsavtager verktøy forslag?

  Torshov Bilrekvisita, sorry Thansen... https://www.thansen.no/verktoy-hjem/spesialverktoy/bil-spesialverktoy/karosseriverktoy/demontersett-5-stk-plastikk-til-klips-mm/n12359/pn25695/
 14. Tore Kjernmoen

  Nye dempere, kjøleveske, termostat og oljer

  Det er ingenting i veien for å kjøre dette via en egen oppsamlingstank men det skal inn på innsuget til slutt. Miljøhensyn... Mener det er viktig for å få til skikkelig ventilasjon også.
×