Jump to content
LRforum

Stian Raknes

Members
 • Content Count

  120
 • Joined

 • Last visited

3 Followers

About Stian Raknes

 • Rank
  Entusiast

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Alta
 • Interests
  Plass og verktøy tilgjengelig ved dekksparkebehov.

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Skien

Recent Profile Visitors

822 profile views
 1. Sikkert sveiseapparatet som har stått for lenge ...
 2. Såvidt. Vi får det nok til. Har platekutter også, RRC-kanaler og...
 3. Jeg har sveiseapparat ... :)
 4. Beklager, jeg er fortsatt på vei oppover da sørfra, og får det nok ikke til denne gangen. Vi satser på en happening i Alta om ikke altfor lenge. God tur!
 5. Det ble friskmelding allikevel. Kjørte fort i 5 minutter, ned med fart opp en bakke, og nedgiring inn uten å bremse - helt kalde. Da må det jo være greit. Veldig fornøyd selv jeg da.
 6. Ja, jeg ventet 1 minutt mellom hver gang. Tok en tur nå isted etter at de hadde kjølt seg helt ned, og det er litt varme, men tror det er caliperne faktisk. For hvis jeg kjenner på skiva, og ikke "trommelen" er det der det er varmt (fant det trikset på disco3.uk), så det burde jo utelukke bremsebånda (?). Calipere er "bare" 2k ... steike. Jeg smurte opp pinnene når jeg hadde de ute, så det er vel bare å få tak i nye.
 7. Da fikk jeg på venstresida, trikset ble L-kila, den var ikke helt ute, og drev og falt av også. Jeg tok litt lim for å holde den på plass under montering, og da gikk skiva over. Justering og embedding, og ser da ut til å fungere. Ingen merkbar henging ihvertfall. De var litt varme (begge sider) da jeg kom tilbake etter embeddingturen, men håper det var pga. embeddingen. De skal vel ikke være noe varme i det hele tatt egentlig skulle jeg tro.
 8. Jeg håper å komme meg avgårde fra Aĺta i 15-tida fredag.
 9. Jeg så den stå der oppe enda i går, ikke noen avklaring? Det går vel kanskje ikke så fort ...
 10. NAF har jo en del tester, men så er det om det er forskjell på dekkene med større lasteindeks da? Jeg heller mot å spare noen tusinger og kjøpe Pirelli som er betraktelig billigere enn Nokian Hakka Black for eksempel. Jeg har telt på taket hele sommersesongen, så støy har jeg jo nok av derfra.
 11. Jeg får prøve en gang til ja ... takk!
×
×
 • Create New...