Jump to content
LRforum

Stian Raknes

Members
 • Content Count

  137
 • Joined

 • Last visited

3 Followers

About Stian Raknes

 • Rank
  Entusiast

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Rasta

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Skien

Recent Profile Visitors

1,407 profile views
 1. http://strommenbil.no/, ikke helt indre men...
 2. Tøft. Ble det start?
 3. Hei, jeg har diagnoseverktøy, men har ikke prøvd å koble til andre enn min bil. Verktøyet er satt opp mot den, men det kan vi jo finne ut av. Horten.
 4. Min skrur seg også av noen ganger før jeg rekker å skifte gir og slippe bremsen igjen.
 5. HDC skrur seg av i over rundt 50 km/h om jeg husker riktig ... så man må bremse ned igjen manuelt til innenfor riktig hastighet.
 6. LR har også tilgjengeliggjort en del rundt servicer, du trenger bare VIN: https://osh.landrover.com/. Historikk, samt at du kan ta opp serviceplanen. Jeg vet ikke hvor langt tilbake de har lagt ut for, men på min fungerer det ypperlig.
 7. Kult, det blir spennende!
 8. Hvordan går det? Fortsatt på spa?
 9. Garanti, fant en lignende til på forum i UK, men det var en annen kabel, og en haug med feilmeldinger. Jeg hadde bare den ene om engine failed to start.
 10. Taushet Det var bare jordingskabelen til startmotoren, 3 dagers leveringstid. Liten tue etc., men ihvertfall en god håndterbar feil.
 11. Takk, ordner seg sikkert. Men steike å jeg savner'n. De regnet med at de skulle få ordnet det i dag eller i morgen. Jeg foreslo at jeg kunne låne den nye Defender'en så lenge...
 12. Hjertelig takk for det, regner med en tilbakemelding i morgen.
 13. Med 62k på klokken, i Spydeberg, lærte jeg noe nytt igjen. Hvis du ikke får start, og bilen står i P, er det gode forklaringer og bilder helt til punktet - turn anti-clockwise. Nå har jeg bilde. Det er bare en skrue bak den røde "hendelen", og hvis du skrur den litt mens tenninga er på, så går den i N. Hjulet kommer ikke opp eller noe, det bare blinker i N. Bergeren hadde nok bare dratt den opp på stive hjul hvis ikke jeg hadde insistert litt. Berger kjørte til merkeverksted i Oslo, så får man høre hva de sier. Jeg ble utrolig satt ut av at den ikke startet. Jeg skjø
×
×
 • Create New...