Jump to content
LRforum

IvariValdres

Members
 • Content Count

  61
 • Joined

 • Last visited

About IvariValdres

 • Rank
  Aktiv Medlem

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Valdres
 • Interests
  Lokalaviser, fuglehunder og fuglejakt,norsk natur, og nå altså også gamle firehjulstrekkere.

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Valdres

Recent Profile Visitors

558 profile views
 1. Kan jeg få brke tekst og bilder i avisa Valdres?

 2. Vedkommende som skulle selge meg Defender lurte meg. Dermed blir det ikke noe salg av min kjære Serie3.
 3. Jeg har bestemt meg for å kjøpe en nyere Defender og dermed er det ikke plass til min kjære seriebil. Selger for det samme som jeg betalte, det vil si 40.000. Har stått i garasje siden den kom til meg. Er i jevnlig bruk. En perle. Ring meg gjerne på 91176413 for info.a
 4. Hei! Har kjøpt en Defender 90. Står i Sandnes. Jeg bor i Valdres. Noen som skal i denne retningen som kan hjelpe meg?
 5. Jeg sitter godt i de uoriginale stoffsetene som sitter i min kjære 88. Men de ser ikke ut. Ikke harmonerer de med de to sidestilte benkene bak heller(sydde trekk). Noen som har gode forslag til hva som bør gjøres. Ønsker meg en helhetlig løsning for alle syv sitteplasser. Interessert i å kjøpe brukt eller å få gode råd om hvem jeg skal handle med. Er også ute etter råd om valg av gummilister rundt dørene samt støyreduserende gulvmatter.
 6. Jeg har fått en smule moralske anfektelser. Vil vurdere seriøst om den kan få et liv videre etter å ha diskutert med noen som har greie på dette.
 7. Du får det til å høres så enkelt ut. Men jeg er en mann med ti tommeltotter og null teknisk kunnskap og skulle egentlig ikke ha rotet meg bort i gamle biler av noe slag. Må ha hjelp til alle jobber, og ingen jeg kjenner kan fikse girkasse. Trodde eneste mulighet var å kjøpe ny fra England?
 8. Ingen fare for Steinkjærbyggen nei. Tvertimot er jeg altså villig til å ofre en avskiltet bror for å gjøre bilen noen hakk hvassere. Hvis ingen får meg på andre tanker. Godt å høre at kassene går om hverandre Nils. Er lei av å hoppe ut av første og andre gear.
 9. Har kjøpt meg en 88 til. Se bilde. Tanken er å bruke girkasse, seter, baklem, sommerdekk og eventuelle andre deler fra denne som er bedre enn på den jeg har fra før. Dett er en diesel mens min kjære XD29120 er bensin. Noen som vet om det skaper problemer? Noen som har meninger om min plan? Kjøpte KT62327 for 15000. Har ikke hentet den, kjøpte utsett . I følge selger lyver bildene. Den er malt og er ikke så bra som det kan se ut som. For ordens skyld. Her er bilen som er tenkt å profittere på kjøpet. Hvis noen her inne trenger andre deler en. Meg, så rop. Bilen fraktes til Valdres om kort tid.
 10. Hei igjen. Jeg må bare innrømme at jeg ikke forstår spørsmålet om jeg har ramme eller ikke. Det står nå to enkeltseter foran. Har lyst på treseter.
 11. Heisan. I min 88 fra 1975 er det satt inn uoriginale forseter. Noen som har originale seter i god stand til salgs? Eller gode råd om hvordan jeg skaffer meg dem til en overkommelig pris?
 12. Hvilket ytterligere beviser det mange av oss vet fra før. Du får ikke noe tøffere enn en XD-registrert Land Rover som har slitt ut deler i kampen for å føre frem kraften i Nord-Trøndelag. Det blir ikke helt det samme å kjøre tysk panser-komfort.
 13. Nå ligger det ute for salg en nydelig serie 3. Selger har lagt ut et bilde av bilen i selskap med en del andre fine seriebiler, deriblant en XD 40230. Altså en kjekkas som hører hjemme i dette selskapet.
 14. Nydelig bilde. Kjenner du historien bak?
×
×
 • Create New...