Jump to content
LRforum

Øyvind130

Members
 • Content Count

  36
 • Joined

 • Last visited

About Øyvind130

 • Rank
  Medlem

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Asker

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Asker

Recent Profile Visitors

451 profile views
 1. Hei! jeg har en full lengte Pateriot takgrind til Defender 130 jeg tenker å selge, er det noen som er interessert i den? grinda er hel og pen! Kjøpt våren 2017. Den var da flatpakket, selges ferdig montert. hvis du kjøper den og har tid til å hente den før jeg rekker å ta av arbeidslys som sitter på følger disse med 2 stk på hver side og 2 stk bakover. Ta gjerne kontakt om du lurer på noe, mobil: 92 65 26 96 pris: 18 000kr
 2. Fjordline fra Langesund til Hirtshals var den billigste da jeg var nedover i Europa i 2017 med høy bil (ca 250) mener å huske at overfarten var på ca 5 timer.. hvis du melder deg inn i Fjordline Club ( veldig enkelt og gratis) får du rabatt på reisen, hvis ikke medlemskapet i NLRK allerede gir deg rabatt da?
 3. Jeg kommer! Med minst én bil!
 4. Hei! Hva skal du ha for bare turbo? Hilsen Øyvind
 5. Hei Øyvind

   

  Jeg bor jo på Vestlandet og tilhører HV 11. Under storøvelsen nå i høst skal vi være med, med min av deling, siste halvdel av oktober. Vi skal til Kristiansund å "krige". Om denne transporten ikke har ordnet seg til da så kan det være en mulighet for at jeg kan ta de med.

   

  Kan du ringe meg ved anledning på tlf. 906 førtifem 035

   

  Mvh

  Jan - Otto

 6. Jeg vurderer å kjøpe 4 felger med dekk på i Kristiansund. Er det noen som har mulighet til å frakte disse til Østlandet? Eventuelt til Brekstad på fosen i Trøndelag?
 7. Det blir egen parkering for bilklubber rett utenfor døra til hallen, hadde vært morro med mye Land Rover der! jeg kommer også foresten
 8. Da er jeg påmeldt og ferien er betalt! Gleder meg stort til mitt første landstreff!
 9. Nå er dette en varebil og arbeidsbil, men den bakre delen er jo lik uansett! Jeg har laget skuff på ene siden, har lagt 4mm finér på gulvet i bilen, så er det to firkantede alu rør som skuffen sklir på det på fineren. Bare ha litt silikonspray på så glir skuffen fint! Det andre «hullet» er til å tre inn sagbord, rettholdt og andre lange ting ;-) forskalingsfiner oppåhjulkassene lager et stort og fint flatt gulv :-) så har jeg limt gummi på dette så ikke ting skal skli så lett ;-)
 10. Er det noen som har sånt måleapparat til å justere antenna på cb-radio med? Jeg har installert ny radio i bilen og skulle gjerne fått justert antenna! Om noen har, og kan ta med, hadde jeg satt pris på å få låne den litt på fredagskvelden ;-)
 11. Jeg tenker å ta turen fra fredag til lørdag! (Jobb lørdag ettermiddag.. -.- ) sover i bilen ;-)
×
×
 • Create New...