Gå til innhold

olavkron

Medlemmer
  • Innlegg

    24
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Gender
    Male

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Arendal

olavkron sine prestasjoner

Medlem

Medlem (2/7)

  1. http://www.finn.no/finn/car/used/object?finnkode=54582960&searchclickthrough=true
  2. God plass i garasjen, så da blir den heller stående der
  3. Det er derfor jeg har valgt å legge den ut billigst av 4,6 V8 utgavene som ligger på finn.no, men har ikke bruk for denne bilen da det blir mye reising rett over nyttår. Derfor vil jeg heller selge den, så noen kan ha glede av den fremfor og ta av skiltene å parkere den i garasjen. Den lå ute før den feilmeldingen kom opp, og heller ikke da var interessen tilstedet. Hva vil du mene er riktig pris for denne bilen, er det som peterder sier at den sannsynligvis ikke vil gå for mer enn 50 000 kr?
  4. Hvor langt ned i pris må man gå for å få solgt denne bilen, har ikke behov for så stor bil lengre og vil gjerne bli kvitt den før jul. Er det ingen her som kunne vært interresert i denne bilen, eller kjenner noen som vil ha sånn bil. Olav
  5. Er det noen på sørlandet som har verktøy for å lese av og nullstille feilmeldiger på EAS systemet i en P38? Systemet fungerer fint, men får opp feilmelding i dashbordet.
  6. Har en P38 som skal selges, ligger annonse på finn.no med finnkode 53735067
  7. Den ligger på finn.no kode 53735067. Har satt en pris på 68 000, men veldig dårlig respons. Lurer derfor på om prisen er helt feil, eller om det bare er interessen for denne bilen som mangler.
  8. Jeg har en range Rover P38 som jeg lufter for salg, men lurer litt på hva som er riktig pris for bilen. Det er en 97 modell 4,6 HSE som har gått 205 000 km. Den har fullt servicehefte, med intervaller mellom 10 og 15 tusen km. Innvendig strøken, men litt småtteri er det utvendig på bilen. Noen som har en formening om hva bilen omtrent kan være verdt?
  9. Hvis jeg setter inn Arnott gen III umodifisert, er det ellers noe som må gjøres for at de skal fungere? Eller vil de heve seg på samme måte som de gamle og man trenger ikke programere eller tilpasse noe for at de skal fungere normalt?
  10. Skal i utgangspunktet bare kjøre på røff traktorvei med en god del snø, så tregner ikke kjøre på så høy høyde. Må bare ha plass til større hjul, helts 33" får da kjører jeg på samme høyde som resten. Ser ut som det blir Arnott gen. II, så slipper jeg å gjøre noe med resten av bilen.
  11. Fikk i går medling om EAS Fault i displayet på bilen, så nå er det på tide å sette i gang. Har fått en liten lekkasje i en av belgene, så de blir byttet ut med Arnott gen. III. Når de er på, hva trengs av utstyr for å justere inn de nye belgene? Har lite greie på Land Rover i utgangspunktet, bortsett fra at jeg kjører en til jobb hver dag. Også dette med luftfjering er litt utenfor min kompetanse. Så alt av hjelp og tips blir tatt godt i mot. Når man skal bytte luftbelgene til Arnott gen III, må man da bytte alle 4 samtidig eller går det greit å dele opp foran og bak? Bruker bilen hver dag og det er ikke alle som er like fornøyd når man innvesterer penger i en så "gammel" bil. Og er det noen i Aust-Agder som har god greie på Land Rover, om jeg skulle stå helt fast når jeg begynner å plukke dette fra hverandre.
  12. Har en 97 mod RR P38 4,6 HSE som jeg har lyst til å bygge om til Offroad, i første omgang heve den noen tommer og sette på 33" hjul. Er det noen inne på forumet som har erfaring med dette som kan hjelpe meg, spesielt dette med heving er jeg veldig usikker på med tanke på at bilen har luftfjering. Hvis noen har gjort dette og vet hvor jeg får tak i deler ville dette vært til stor hjelp. Har søkt rundt på forumet og internett, så ser potensiale i bilen.
  13. Har fått lekkasje jeg også, og blir nødt til å betille de samme delene som står på lista her. Ser det er forskjellige slanger etter hvilket VIN nummer man har på bilen, men klarer ikke finne ESR3137 og ERS3136 i noen nettbutikk. Vil anta at de andre ikke vil passe, så det er liten vits i å bestille dem.
  14. Veldig fin link. Ser dette var gjort på en diesel, men regner med tanker sitter på samme sted på bensin utgaven
×
×
  • Opprett ny...