Jump to content
LRforum

EKJ

LRF Society
 • Content Count

  1,484
 • Joined

 • Last visited

2 Followers

About EKJ

 • Rank
  Entusiast

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Stange

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Stange Hedmark

Recent Profile Visitors

1,250 profile views
 1. Har akkurat kjøpt en ny med tråd, da den forrige 10 år gamle dysonen fant ut at den skulle nesten selvantenne med røykutvikling . Har Animal utgaven. Veldig god kvalitet, og flott poseløs løsning. Eneste grunnen til at vi gikk for kabel løsning er størrelsen på dunken!
 2. De foretrekker trollvogn, den gamle Sprinter’n blir litt tung i de lengste motbakkene
 3. Alltid kamp om rattet.... Har de i bur på tur, (alle 7)
 4. Sjekk nøye jordingskablene som sitter på girkasse/chassi.
 5. Hvis du ikke har sett det enda, så er det vel en hovedlykt med park og blink fra Defender som går igjen på hele sokken
 6. Fremme regremsett fra Dayco med strammehjul selges. Ligget på lager en stund. 500kr 913 null 8 097
 7. EKJ

  Motorras?!?!?

  Stemmer det, så da vil kammen som er låst på merket i front være riktig og den andre kammen som blir dratt av kjedet i bakkant kunne være 1 tann eller mere på feil plass i forhold til hva den skulle ha vært hvis den har kammet over.
 8. EKJ

  Motorras?!?!?

  Bare for å helle ut en bøtte skruer...Det er 2 kammer i hver topp, og man timer kun den ene, hvis den andre har hoppet på kjede i bakkant er man på utur uansett på denne kammen, uavhengig hvor mye merking stemmer i front.
 9. EKJ

  Trekopper

  Min bestefar laget trekopper av kuler han han fant på trer ute i naturen, han lot de ferdige ferske koppene stå i fred med sterk kokekaffe med litt grudt i til de fikk ett sort tynt fast belegg. Jeg sluttet å bruke min fast før jeg begynte å drikke kaffe og har slitt ut det synlige kaffebelegget i bunn, men den holder fortsatt godt på kaffen de gangene jeg bruker den.ca 30 år etter at jeg fikk den.
 10. EKJ

  Motorras?!?!?

  Bare å fortsette å klundre, plutselig er den fri..
 11. Det sitter en ganske stor kontakt i venstre hjulbue bak på ramma, ikke langt unna utluftningsslangen for kompressoren, mulig du har spylt inn fuktighet i den kontakta, eller at du har ett kabelbrudd ved den kontakta.
 12. Møter muligens opp for en siste fjærstrekk før vinter'n. Skal gjøre en liten innsats for å dra med flere fra riktig sia...
 13. Hør med denne karen: http://www.stirling.no/
 14. https://www.alibaba.com/product-detail/10000lb-Winch-with-Air-Pump_276582227.html?spm=a2700.7724857.main07.210.103ee2cfwCzzkf
 15. Har en ny biltema måler liggende hvis det er av interesse.....
×
×
 • Create New...