Gå til innhold

runebelune

Medlemmer
  • Innlegg

    131
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av runebelune

  1. Kan dette være løsningen? https://www.lrukforums.com/threads/disco-3-heater-blower-not-working.107483/
  2. Da har bilen vært på visning uten A-bar:( Ble så klart godkjent. har ikke fått noen papirer fra Landrover som bekrefter at A-bar tilfredsstiller 2006 direktivene. Hadde jeg hatt dette så vil jeg tro at den kunne blitt godkjent. vi var veldig på gli en stund. De sjekket også typegodkjenning, men det stod ikke nevnt noe rundt hverken vinsj eller A-bar der. Venter nå på papirer fra både Landrover Norge og sendt henvendelse til England, så får vi se. hadde håpet på et slikt dokument god jul!
  3. Da var vinsjen godkjent, men biltilsynet godkjente ikke original LR A-bar med 1000 metere.... jeg har ikke noe dokumentasjon på denne. Noen som har noe som jeg kan få låne/ se hva er for noe. har kontakter LR Norge, men bilen må være godkjent innen fredag så tviler på at jeg får noe herfra innen den tid.
  4. 1000,- Se mer på Finn: https://www.finn.no/165304934
  5. Strømforsyning? Det holder ikke med å bruke defa lader? Er dette nok? https://www.biltema.no/bil---mc/bilbatterier/batteriladere/batterilader-1224-v-25-a-2000043200
  6. Da har jeg kjøpt GAP IIDTool:) Leser nå i manualen hvordan få 3blink med mer, men ble fort litt bekymret ift å oppgradere BCUen. I hvert fall for potensielle problemer hvis det går til skogs...Noen som har noen gode tips for å unngå problemene? Noen som har opplevd problemer? #nervøs
  7. Fikk i dag full fokus fra Land Rover Norge. De har nå fikset noen papirer og sendt i posten til meg. Legger ut et bilde når jeg mottar det. litt roligere nå ifm visning på mandag...
  8. den stikker utenfor slik som på bilder av G4, 15cm isj. den er beskyttet av en skinnhette som er original også, bak hetta er det jo noen skarpe kanter vil jeg tro. hva som er krav for montering har jeg ikke peiling på bare gått beskjed at jeg må ha med meg dokumentasjon, men har ingen ting.... og er redd for at den ikke blir godkjent (uten å vite hva de ser etter...)
  9. Hei, har fått anmerkning på at vinsjen ikke står i vognkortet. Er en 2006 modell som ble levert med warn vinsj originalt slik jeg har blitt fortalt, så har fått godkjent denne i EU kontroll i mange år, men i år sa det stopp hos NAF. jeg sliter med å få tak i papirer på dette og Landrover Norge svarer ikke på henvendelser heller. Snakket med de bilen ble kjøpt av, men dette selskapet har blitt kjøpt og de har ikke tilgang til 13 år gamle dokumenter. Har sett igjennom det som er synlige deler og finner ikke noe nummer stemplet i noe som helst. noen som har peiling på hva jeg må gjøre? Har funnet monteringsanvisningen på Land Rover sine sider, og bilder av biler med denne vinsjen på som f.eks G4 modellene. http://media.disco3.co.uk/ownerinfo/VUB501471_L319-320 Winch Kit VUB501471.pdf noen som har et slikt TUV dokument jeg kan få låne:) kopi av? Hjelp...!!!
  10. Husker ikke dimensjonen dessverre.
  11. Www.finndel.no tror du finner det der ligger noen delebiler på Finn også som kanskje har
  12. Ser jeg formulerte meg dårlig. det var Voss kobling som kostet 480 hos bilbutikk1. betalte vel 14 krones hos Tess for O ringen, Tess her i Moss hadde ikke Voss kobling.
  13. Hei, ønsker å kjøpe en defekt da jeg må ha nytt deksel til min da alle 4 plastikkhukene knakk....
  14. Dette ble løst i går. Byttet O-ringen på voss connectoren (Voss connector, var veldig vanskelig å oppdrive her i Moss) og Bilbutikk1 skulle ha 480,- for en. (14gærninger i UK). Etter bytte av O-ring er zalotesten bestått.
  15. Kan man også gjøre programvare oppgraderinger med IID eller er det er kun spesifikke verktøy man kan gjøre det med?
  16. Hmm, kanskje jeg skal teste det. Tror dette skjedde etter en body off jobb. Kanskje de var bortpå. er det bare å presse den ned så godt jeg klarer?
  17. Hei, noen i nærheten med utstyr som kan bistå meg med å få 3 blink blinklys ved filbytte? Skal også installere ryggekamera og forstår at skjermen må programmeres til RRS for å aktivere annen inngang når den settes i revers. noen i nærheten som kan sånt(nærhet =Oslo,Akershus,Østfold) Rune
  18. Fy fader for et folkeslag LR eiere er!!! Takk for kjapt svar!! ...og jeg som vurderte å selge Discoen til fordel for Leafen, men nå er det Leafen (miljøkvota) som ryker.
  19. Hei, Bilen siger litt og jeg testet å spraye på zalovann på kobling luftrøret på toppen av demperen. På venstre bak ble det mye bobler, er dette noe som er mulig å bytte voss koblingen eller må hele demperen bytte? Og hvis voss koblingen kan byttes er dette mye jobb, og kan den sitte så #¤()/ fast at den blir ødelagt og demperen må byttes? Damned if you do, and damned if you don't... Takk for svar. Bilen skal på Strømmen bilverksted neste uke, men tenkte å bestille noen deler hvis det er nødvendig.
  20. fant dere ut av dette? Har samme feilmelding. Har lest av verdier og høyre side viser helt feil temperatur gjennom diagnoseporten enn hva den er stilt inn på. Venstre side er OK. Jeg mistenker selve AC modulen og noe tull med tempinstillingen. Blåse varmt når passasjer settes på maks, men ved f.eks 22 grader blåses det markant kaldere enn førersiden.
×
×
  • Opprett ny...