Jump to content
LRforum

runebelune

Members
 • Content Count

  129
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About runebelune

 • Rank
  Entusiast

Profile Information

 • Location
  Moss

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Moss

Recent Profile Visitors

601 profile views
 1. Hei,

  har du solgt turboen?

 2. Da har bilen vært på visning uten A-bar:( Ble så klart godkjent. har ikke fått noen papirer fra Landrover som bekrefter at A-bar tilfredsstiller 2006 direktivene. Hadde jeg hatt dette så vil jeg tro at den kunne blitt godkjent. vi var veldig på gli en stund. De sjekket også typegodkjenning, men det stod ikke nevnt noe rundt hverken vinsj eller A-bar der. Venter nå på papirer fra både Landrover Norge og sendt henvendelse til England, så får vi se. hadde håpet på et slikt dokument god jul!
 3. Da var vinsjen godkjent, men biltilsynet godkjente ikke original LR A-bar med 1000 metere.... jeg har ikke noe dokumentasjon på denne. Noen som har noe som jeg kan få låne/ se hva er for noe. har kontakter LR Norge, men bilen må være godkjent innen fredag så tviler på at jeg får noe herfra innen den tid.
 4. 1000,- Se mer på Finn: https://www.finn.no/165304934
 5. Strømforsyning? Det holder ikke med å bruke defa lader? Er dette nok? https://www.biltema.no/bil---mc/bilbatterier/batteriladere/batterilader-1224-v-25-a-2000043200
 6. Da har jeg kjøpt GAP IIDTool:) Leser nå i manualen hvordan få 3blink med mer, men ble fort litt bekymret ift å oppgradere BCUen. I hvert fall for potensielle problemer hvis det går til skogs...Noen som har noen gode tips for å unngå problemene? Noen som har opplevd problemer? #nervøs
 7. Fikk i dag full fokus fra Land Rover Norge. De har nå fikset noen papirer og sendt i posten til meg. Legger ut et bilde når jeg mottar det. litt roligere nå ifm visning på mandag...
 8. den stikker utenfor slik som på bilder av G4, 15cm isj. den er beskyttet av en skinnhette som er original også, bak hetta er det jo noen skarpe kanter vil jeg tro. hva som er krav for montering har jeg ikke peiling på bare gått beskjed at jeg må ha med meg dokumentasjon, men har ingen ting.... og er redd for at den ikke blir godkjent (uten å vite hva de ser etter...)
 9. Hei, har fått anmerkning på at vinsjen ikke står i vognkortet. Er en 2006 modell som ble levert med warn vinsj originalt slik jeg har blitt fortalt, så har fått godkjent denne i EU kontroll i mange år, men i år sa det stopp hos NAF. jeg sliter med å få tak i papirer på dette og Landrover Norge svarer ikke på henvendelser heller. Snakket med de bilen ble kjøpt av, men dette selskapet har blitt kjøpt og de har ikke tilgang til 13 år gamle dokumenter. Har sett igjennom det som er synlige deler og finner ikke noe nummer stemplet i noe som helst. noen som har peiling på hva jeg må gjøre? Har funnet monteringsanvisningen på Land Rover sine sider, og bilder av biler med denne vinsjen på som f.eks G4 modellene. http://media.disco3.co.uk/ownerinfo/VUB501471_L319-320 Winch Kit VUB501471.pdf noen som har et slikt TUV dokument jeg kan få låne:) kopi av? Hjelp...!!!
 10. Www.finndel.no tror du finner det der ligger noen delebiler på Finn også som kanskje har
 11. Ser jeg formulerte meg dårlig. det var Voss kobling som kostet 480 hos bilbutikk1. betalte vel 14 krones hos Tess for O ringen, Tess her i Moss hadde ikke Voss kobling.
 12. Hei, ønsker å kjøpe en defekt da jeg må ha nytt deksel til min da alle 4 plastikkhukene knakk....
×
×
 • Create New...