Gå til innhold

landrover2020

Medlemmer
  • Innlegg

    15
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Location
    Tromsø

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Tromsø

Nylige profilbesøk

637 profilvisninger

landrover2020 sine prestasjoner

Medlem

Medlem (2/7)

  1. Takk for svar. Fant slakk i overføring fra wire til linkarm, deler bestilt fra England:-)
  2. Hei igjen. D3 2008 mod. 225 000 km. Har fått problem med å få automatkassen i Park. Fikk ikke ut nøkkelen og heller ikke start på bilen. Tok vekk "dekslet" på høyre side i midtkonsollet, der nødutløserwiren til handbrekket ligger, og fikk riklet innunder girspaken slik at den kunne bevege seg.... Noen som har vært borti samme problem?
  3. Takk for svar, nå fikk jeg opp temperaturen på motor:-)
  4. Hei. Skal bytte brennkammer på min Discovery 3. Bestilte nytt kammer fra Advance, men når jeg demonterer ser jeg at "kammrene" er lik, men det er en "plugg" ekstra på det nye brennkammeret. Så det store spørsmålet: Kan jeg montere det nye kammeret inn i Webastoen, og bare koble til den hvite pluggen. Se vedlagte bilder.
  5. Takk for svar. Liten oppdatering. Jeg sitter i Nordsjøen på jobb, men bilen er nå blitt tauet til verksted og venter på ny dynamo. Bilen var vist ikke så lett og komme seg inn i, uten strøm virket ingen lås, selv med "nøkkelen" i døra. Falck fikset biffen tilslutt: Regner med kona ikke bruker min bil så mye etter denne opplevelsen:-)
  6. Hei. Noen som vet hva dette lyset betyr? Blinker nede i turtellerklokka. Og bilen vil jo ikke starte:-(
  7. Hei. Prøver å få tak i nye felger til Discovery 3, 2008 mod. Ønsker 17" med mud terrain dekk. Men det er vanskelig å finne 17" felger til bilen, noen forslag?
  8. Finnes det en plass der jeg kan kjøpe "innmaten" til låsingen på kroken. Det er den røde delen på bildet, tror det skal være et tannhjul+en aksling. Har bestilt nytt selve låsehandtaket med nøkkel.
  9. Hei. Har en D3 2008 modell. Det står 20" felger på denne. Ønsker mindre felger for å få mer "gummi" og et grovere mønster, eller kan jeg gå opp på profilen og bruke samme felgene? Hva foreslår dere med ekspertisen?
  10. Blir å gå for et fra Witter, men tar å smører det inn ekstra for å hindre så mye rust. Takk for svar:-)
  11. Hei. Er det noen som har montert fast hengerfeste på D3. Hva er forskjellen på disse to: www.lrparts.dk/shop/land-rover-anhaenger-7370p.html www.lrparts.dk/shop/land-rover-anhaenger-5429p.html
  12. Hei. Er ny på dette forumet, dvs. jeg har fulgt det i årevis, men har endelig kjøpt meg Land Rover. Bilen jeg kjøpte er en 2008 Discovery 3. Har skiftet oljepumpe til den forsterkede utgaven + registerreim, dette fikk jeg gjort nesten før jeg tok sjansen til å bruke bilen. Bilen sliter dekkene skjevt, så fikk verkstedet til å sjekke foringene. Det de fant var: -Slakk i begge indre styrestag foran. -Slakk i ytre endeledd V/foran. -Slakk i nedre bærekule, begge sider foran. -Slakk i hjullager V/bak. Må få ordnet disse tingene før jeg tar en 4 hjulskontroll. Så til det store spørsmålet, hvor skal jeg bestille delene fra? Og hva heter de på de engelske sidene? Vet at dette er plassen til å spørre etter hjelp, og håper noen kan hjelpe meg med dette. På forhånd mange takk:-)
  13. Hei. Er ny på dette forumet, dvs. jeg har fulgt det i årevis, men har endelig kjøpt meg Land Rover. Bilen jeg kjøpte er en 2008 Discovery 3. Har skiftet oljepumpe til den forsterkede utgaven + registerreim, dette fikk jeg gjort nesten før jeg tok sjansen til å bruke bilen. Bilen sliter dekkene skjevt, så fikk verkstedet til å sjekke foringene. Det de fant var: -Slakk i begge indre styrestag foran. -Slakk i ytre endeledd V/foran. -Slakk i nedre bærekule, begge sider foran. -Slakk i hjullager V/bak. Må få ordnet disse tingene før jeg tar en 4 hjulskontroll. Så til det store spørsmålet, hvor skal jeg bestille delene fra? Og hva heter de på de engelske sidene? Vet at dette er plassen til å spørre etter hjelp, og håper noen kan hjelpe meg med dette. På forhånd mange takk:-)
×
×
  • Opprett ny...