Jump to content
LRforum

Rune G

Members
 • Content Count

  190
 • Joined

 • Last visited

2 Followers

About Rune G

 • Rank
  Nothing like the sun in Africa!

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Svaland - Sørlandets tak

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Svaland - Sørlandets tak

Recent Profile Visitors

574 profile views
 1. Kaster et blikk bort på denne på veg til jobb hver dag;) Håper noen gyver på restaurering av denne litt spesielle klassikeren!
 2. Håper du lykkes Ole Bjørn. Det er en flott og spesiell 88 du har fått tak i, og den bør absolutt bli registrert som stasjonsvogn/7-seter:) Synes du bør presentere bilen for forumet i Seriebildtråden;)
 3. Tar gjerne den rette serie 2, 3 eller tidlig RR i innbytte/bytte http://www.finn.no/73221393 Send pm, e-post eller ring hvis aktuelt.
 4. Nok en variant i den store Land Rover verden:) For min del et eksempel på hvordan avgifter kan ødelegge biler... Det baksetet er nokså ubrukelig... Men flott på sitt hvis, og det brøyteutstyret hadde absolutt vært noe!
 5. Denne har vært på Sørlandet før;) I mitt eie for snart 10 år siden. Gratulerer med artig bil!
 6. Ser ut som det fremdeles er han derre Finn som gjelder...
 7. Vet ikke om jeg skal takke, men mange kloke råd javisst Men for meg er en veteranbil nok. Egentlig selvpining...men sånn er det. Selvpining blir det også etter en liten kjøretur med 3 fornøyde døtre på 17.mai. "Skal du selge den pappa??? Den er jo oss!". Vel, den er fremdeles for salg.
 8. Bilen går mer enn fort nok;-) Føler ikke at fart er det man søker etter i en serie 1...
 9. Ja, å legge den ut for salg er ikke lett Henning... Men det kan vi jo snakkes om i lunsjen;-) Ombygging er uaktuelt for meg, har ikke hjerte til å "ødelegge" en tilnærmet original serie 1 etter alle timene jeg har brukt på den:-( Men jeg tviler ikke på at det hadde vært gøy med en modifisert serie 1 heller :-)
 10. http://www.lrforum.com/forum/index.php?showtopic=51638&hl= den bortkomne sønn&st=0 Vurderes solgt for kr 50.000. Ønsker en bil som kan ta meg på lengre turer med "gjengen" og siden det ikke er aktuelt for meg med mer enn en veteranbil må kanskje denne vike plass for noe annet. LR'en er sjelden bra vil jeg si. Garantert rustfri, stått lagret hver vinter siden restaurering i 2001-2003. Knapt opplevd regnvær. Alt ble skrudd i fra hverandre ved restaurering. Eneste som ikke er helt bra er litt slark i styring, hovedlykter bør kobles opp og platearbeid kunne vært bedre hvis du skal ha en
 11. Imponerende. Gleder meg til forsettelsen!
 12. Noen som gikk glipp av denne annonsen? http://www.finn.no/finn/car/used/object?finnkode=38335414
 13. Rune G

  Endelig...

  Både bil og eier hadde litt lyst på nye sko. Takk til fior
 14. Har en stund hatt lyst til å ha liggende noen litt heftigere dekk og felger enn de orginale 6x16 på serie 1'en, til bruk når jeg har lyst til det. Skal vel ikke så mye til egentlig... Så har noen liggende 4 dekk og felger som kan brukes, og som ikke spiser hjullagrene på første tur, så mottas alle forslag med takk. Har ikke tenkt å reise land og strand rundt for å hente de, så fortrinnsvis i nærheten(dvs sørlandet). tlf 99555702 eller PM
 15. Gammel er den men trekking av tømmer ned ei li og en gammel Duett ut av en gammel gjødselkjeller gikk som en lek
×
×
 • Create New...