Jump to content
LRforum

nor303

Members
 • Content Count

  45
 • Joined

 • Last visited

About nor303

 • Rank
  Medlem

Profile Information

 • Location
  Oslo

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Oslo

Recent Profile Visitors

155 profile views
 1. Supert! Du har ikke tilfeldigvis noen link til den som passer til 8 trinnskasse finnes? Klarer ikke å finne det
 2. takk for tips! Beklager min uvitenhet, men presser du den rundt metallet? Der jeg nå har fått rust? Edit: Googlet det og fant bilder... Jeg planlegger å få bilen sauset inn med sau snart uansett så da kan jeg sikkert få på en sånn samtidig.
 3. Ja, har sett på de, liker bare ikke at de har to gjennomgående "streker" på seg... Men vurderer det sterkt siden jeg skal bestille litt annet fra de også.
 4. Takk! Fant denne på ebay, mon tro om den kan funke.. Koster 50kr, kanskje verdt et forsøk https://www.ebay.co.uk/itm/DAB-Disc-Antenna-Active-Radio-Adapter-Adhesive-SMB-for-JVC-Sony-Alpine-Pioneer/283750428527?hash=item4210d7ef6f:g:0CoAAOSwr0ReJV6t
 5. Tusen takk for manualen, genialt! Takk! Du har ikke tilfeldigvis link til antennen du bruker og et bildet av hvordan det ser ut?
 6. Fikk låne bilen av kona i dag og sjekket radioen. DAB var ikke noe alternativ, kun FM. Så da er det nok ikke det... Da kan jeg vel heller ikke bruke den modulen jeg har kjøpt? Merkelig at en bil i 2012 ikke kom standard med DAB. Trodde alle modellene fra da gjorde det, er en HSE utgave..
 7. Når du skriver fettlist hva mener du da? Er det noe blant annet Oslo Antirust monterer? Det kan nok hende at jeg kunne fått det til, men med innkjøp av produkterer osv så kanskje det lønner seg og la de ta det på noe smartrepair uansett. Hvis jeg skal gjøre det selv så er det bare å pusse ned med sandpapir først som gjelder? Tenker å få satt bort bilen til Oslo Antirust snart og da kan de kanskje ta å få inn sau langs listen i hjulbuen der?
 8. Ja, trodde det, men ble litt usikker nå. Mener det, så hvor er modulen i tilfelle
 9. Fikk i dag overgangen til strømmen til DAB+ modulen som jeg tidligere har kjøpt. Åpnet opp dekselet bak på høyreside og fant der ingen dab modul montert fra før. Lette etter ledninger men fant ikke det heller... Har jeg rett og slett bommet helt og dette fungerer ikke på min bil? Er en HSE 2012 modell registrert sent 2011... Skjønte ingenting når jeg åpnet opp og ikke fant den, begynte å lure på om den kunne ligge inne den svarte boksen under og løsnet den, håper ikke jeg har ødelagt noe Fant du den noengang?
 10. Ja det er kanskje så enkelt at det rett og slett er været som gjør det. Start og stop knappen er like slitt så derfor begynte jeg lure på hva slags hender det var på tidligere eier;) Disse Bling håndtakene er kun på utsiden og da får jeg ikke tatt hele håndtaket. Er kanskje folie eller plastidip som er enklest... Tror bare ikke plastidip er så glad i Prickbort når man vasker, og pleier å bruke det. Får sjekke med et folieringsfirma..
 11. Driver og fikser opp bilen, og har selvfølgelig begynt å irritere meg over slitte dørhåndtak. Det som var kjøpt som en bruksbil skal helst nå se flunkene ny ut. Og har andre opplevd det samme, eller er tidligere eiers familie født med sandpapirhender? Hvis jeg skal fikse de, er jeg keen på svarte. Så hva gjør jeg med disse dørhåndtakene? Lakkere, eller sånne som taper på fra ebay, plastidip evnt folie?
 12. Her var det mye kule dekk Driver selv og sikler på nye sommerdekk og har vurdert Black Rhino sine, men har begynt å lure på om jeg kanskje syns de er i overkant jålete når jeg ser de bildene over. https://www.carid.com/black-rhino-wheels/barstow-matte-black-714023778.html for noen bilder av de montert, de har bl, annet sånne skruer rundt ser det ut til. Uansett så er også selger av Black Rhino usikker på om jeg kan bruke hans 18 tommere, og for være på den sikre siden har han anbefalt 20 tommere. Jeg ønsker mer gummi så dermed så er kanskje Evo eller Compomotive de beste alternativene om man ønsker 18 tommere? Er det eventuelt andre merker som passer? Hvor kjøper man dette billigst nå? Valutaen er jo ikke akkurat med oss som liker å handle fra utlandet om dagen, og forhandlerne er mer forsiktige med rabatter også, så tips på steder hvor man kan komme greit ut av det hadde vært topp!
 13. Dette har jeg også stusset på og en mulighet til å slå det av hadde vært topp. Gravid kone som bruker bilen daglig på korte turer er ikke mottagelig for kjærlig veiledning på bilfronten fortiden, ikke ellers heller egentlig Så en sånn oppdatering hadde vært helt topp!
 14. Oppdaget til min forskrekkelse rust i døren på den nye bilen. Er jo en patent bak der som samler mye skitt og fukt, og tidligere eier har kanskje ikke vært like nøye her når man ser diverse lakkskader. To spørsmål stiller seg: 1. Midlertidig løsning til jeg får bilen på verksted - hva anbefales så dette ikke forverrer seg? 2. Permanent løsning - fikse selv eller verksted? Er ikke erfaren mtp bil og tenker verksted som utgangspunkt. Smartrepair kan det egne seg på noe sånt? Er det noe man kan gjøre mellom karosseri og den gummilisten til dekket som gjør at man ikke får så mye skitt der? Ser også at det samler seg mengder i dørene nederst. Takknemlig for alle svar:) svar:)
 15. Her var det mange gode tips! Blir en tur på biltema nå da;)
×
×
 • Create New...