Gå til innhold

wester

Medlemmer
  • Innlegg

    48
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Location
    Norge

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Oslo

Nylige profilbesøk

662 profilvisninger

wester sine prestasjoner

Medlem

Medlem (2/7)

  1. Pgra tidsnød vurderer jeg å selge TD5'n dersom prisen er riktig. Den har ikke gått veldig langt, vært pent brukt og høyt elsket, har lite rust og går som en klokke. Det er innkjøpt 5 stk. nye lakkerte dører, hengsler og deler for at bilen skal kunne seile gjennom EU kontrollen (fikk ikke godkjent pgra for rustne hengsler). Den har original takgrind og oppgradert reservehjulsfeste. Har stort sett stått i garasje. Bilen fikk sine 15 minutter berømmelse for noen år tilbake da den var på forsiden av 4WD. ;-) Ta kontakt om du skulle være interessert (skambud ønskes ikke) - bilen står i Trøndelag, men kan fraktes til Oslo dersom prisen er riktig.
  2. Ja, takk for det. Får vel starte i den vanlige enden og håper på det beste.
  3. Joda, pedalen er stiv som en stubbe, null dødgang. Sjekket vesken nå og den ser litt svart ut så det er vel noen pakninger som har røket kanskje? Ikke lavt innhold, men svart. Kan det være årsaken? Ny master og slave?
  4. Ja, jeg tror da den går langt nok tilbake og det har ikke vært noen utprega dødgang. Hmm... Må sjekke når jeg kommer hjem i morgen. Er jo utrolig hva man bare blir vant til.
  5. Hei! Etter lite bruk i et års tid har clutched på TD5'n fått merkelig stiv pedalgang og her om dagen da jeg skulle dra på opp en bakke og ga full gass hørte jeg motoren plutselig dra avgårde i turtall på en slik måte at det virket som at clutchen ikke koblet ordentlig inn. Beklager dårlig terminologi, men har noen tips til hva det kan være? Mvh Stian
  6. Takk for tips, Gaute. Prøvde å bytte tilbake nå, men samme greia. Målte batteriet med tenninga på og det dropper fra 12 til 7 og videre nedover når jeg prøver å starte. Kan det være så enkelt at det har tappet seg fordi jeg ikke tok av - polen når jeg skifta eller noe sånt? Hvor mye skal det vise når den gløder? Hilsen Noob!
  7. Defenderen begynte å låte litt som en boble her før jul og oljelekkasje ut fra injector harness kontakten (ikke til ECU, men ledningene ved kontakten er sølete) gjorde at jeg nå skiftet injector harnessen. Den startet som en klokke før jeg byttet, men nå får jeg ikke start - det bare klikker frenetisk - og det rareste er at noen ganger fortsetter klikkingen etter at jeg har skrudd av tenninga, som om det er en overledning et eller annet sted, og når jeg vrir på tenninga starter f.eks tankmåleren, men den faller til null igjen. Det kan tillegges at denne bilen hadde montert en boost-boks fra forrige eier som plutselig sa takk for seg. Denne ble bare tatt ut av kontakten sin og motoren gikk igjen. Aner meg at det er noe i de koblingene der som er guffent, men det er litt rart at det nå plutselig ikke funker i det hele tatt - så det er kanskje noe jeg har gjort som er feil? Noen som har tips og råd? Er det mulig å skifte bare kablene i motorrommet til injector harness (går disse til en kobling eller rett til ECU?) eller må jeg da legge alle kablene på nytt? Tusen takk for alle råd og tips!
  8. Helt ny snorkel i plast kjøpt fra sp4x4 i fjor. Aldri montert. Ikke av den nye typen som går full av snø, men med hatt og inntak under og bak. Passer td5 og 300tdi visstnok. Kan hentes på Inderøy eller jeg kan ta med til Trondheim, eller sendes for kjøpers regning. Selges for 750,-
  9. Hei! Jeg er interessert. Har du noen nylige bilder og generell tilstandsrapport du kan sende på privat melding? Mvh Stian
  10. wester

    Lift

    Hei! Ligger en s3 ute på finn som har tidligere hatt lift montert, men denne er demontert for mange år siden. Noen som tilfeldigvis har en sånn lift eller info om hva som ble påmontert?
  11. http://www.vg.no/rampelys/kongelige/dronning-elizabeth-90-gir-gass-uten-lappen/a/23790886/
  12. Mindre garasje (passer ikke Defender - vi hadde en Volvo v50 i den) leies ut på Bygdøy. http://www.finn.no/80882801
  13. Nomis kom meg i forkjøpet. Fastnøkler med skralle. BIltema har rimelige og ok.
×
×
  • Opprett ny...