Gå til innhold

Lense Lars

Medlemmer
  • Innlegg

    135
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

1 følger

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Sotra

Nylige profilbesøk

624 profilvisninger

Lense Lars sine prestasjoner

Entusiast

Entusiast (4/7)

  1. Alt har en ende. Bilen er solgt til en entusiast på forumet langt sør i landet. Han har lovet å passe godt på bilen, og ikke konvertere den til en sjark. Jeg håper han lager sin egen fortelling, for denne bilen har jeg lyst å følge.
  2. Bilen er solgt, til en ekte entusiast.
  3. Da var det tid for å si adjø... http://m.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=59536545&ref=ads&myad=59536545&searchclickthrough=true
  4. Det er ikke lenge til søndag!
  5. Modelltilpassede speil selges billig.
  6. Jeg har fått god pris og service hos www.hjemdekk.no. Han har mobilnummer, mulig han svarer på melding selv om det er kveld/helg.
  7. Takk Gaute. Jeg har litt lurvete pokaler så der klarer den ikke å holde på kroppsvæskene. Er det et alternativ frem til akslingsoverhaling iverksettes?
  8. Brannpumpe, gaven til mannen som har alt? http://m.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=56346099&q=brannpumpe&sort=0&ref=fas&searchclickthrough=true
  9. Har du Land Rover Serie 1,2 eller 3? Lyst til å samles og se andre seriebiler? Da kan du møte opp på parkeringsplassen ved Gamle IKEA 10. Mai kl 12. Har du ikke seriebil, blir det ikke holdt mot deg, du er velkommen likevel :-)
  10. Og da var vinterdvalen over. Fyrte på første forsøk, malte som en katt og ga uttrykk for at nå stiger sevjen. Gleder meg til det lokale seriebiltreffet 10.mai.
  11. En som lengter etter å komme i hus...
  12. Tenker at det ikke haster med å bestemme seg. Jeg får be guttungen flytte beemeren sin ut i vestlandsværet, og la gullet få tak over hodet i vinter. Takk for veiledning fra VBF !
  13. Kloke ord der valvolainen. Jeg får se om jeg tør å ta det spranget det er å skrive det i klartekst.
×
×
  • Opprett ny...