Jump to content
LRforum

Torstein.

Members
 • Content Count

  191
 • Joined

 • Last visited

About Torstein.

 • Rank
  Entusiast

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bergen.
 • Interests
  Opp og nedover ski.
  Kayakk, båt.
  Ja, og så har jeg madamm og kids.

  Defender 110" SW 2005 SE dette er min tråd på forumet.

Contact Methods

 • Yahoo
  torstein_rinnan@yahoo.no

Previous Fields

 • Location / Bosted
  STRAUMSGREND

Recent Profile Visitors

717 profile views
 1. Gratulerer med ny bil. ​Er prisen hemmelig?
 2. Tøff bil. Artig å bygge camping bil, har bygget camping buss tidligere og det var gøy. ​Får du Vinsjen i vognkortet, eller er den der allerede? ​Dei blå eksra lysene i grillen kunne eg tenkt meg, fint å slå på når du vil forbi men ikkje får det til.... ​Eg tror denne hadde passet godt med en bronse farge med sorte detaljer. Ser det er ein stor diskusjon om Bensin eller Diesel, og gass, eg hadde nok kjørt Bensin, det er jo ikkje noe hverdagsbil? Du har jo biler som er lettere å lukeparkere enn denne ;-) Skal du ha rattet på "Right side" ? Hvor mye kan ein spare på å kjøre Diesel kontra Bensin forresten, noen som har noe tall på det, ikkje at eg skal bygge om min bil til Bensin altså.
 3. Tor Gunnar sitt prosjekt?
 4. Trodde det var en logisk sammenligning, er ikkje alle Land Rovere kunstverk? ​Hva mener dere bilen er verdt? Helt ærlig karer, eg er open for innspill, det står i annonsen om dere har lest den?
 5. Korleis skal ein verdsette ting egentlig? Korleis kan eit gammelt maleri, malt av ein eksentrisk fyr bli solgt for 1,3 milliarder kroner? Vel den er jo ikkje solgt, og ikkje vet eg om den blir det heller, men den er veldig fin teknisk, og ikkje noko rust eller skader under, så det er no eit godt eksemplar, prisen er i det leiet som dei andre omtrent tilsvarende bilene er lagt ut på finn for, det som er positivt med min er at den har lav km stand, den har angivelig stått i en oppvarmet garasje på geilo, og var gått 28000km for 4 år siden. ​ Tror vertfall kjøperne skal være glad dei slipper å betale det ein Defender egentlig er verdt, for det hadde blitt kostbart. ​ ​
 6. http://m.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=82011351 Nå kan dere bare begynne å kommentere, blir artig å se hva dere skriver.
 7. Grattis med fin bil. Dei felgene der heter Boost aloy, er ein standard Defender felg. Du er no tidlig ute med vinterdekk. ​Eg kjører på Toyo gsi 5, piggfrie vinterdekk, koster litt men er gode greier, god på fremkommelighet og bremsing samt lite støy, eg bur i by så eg velger piggfritt. ​Dimensjonen eg valgte er 265/75-16, dette for å få så stor rulle diameter som mulig, men fortsatt lovlvlig. ​Stor rulle diameter er ein fordel for drivstoff forbruk, og støy, ein får jo lavere turtall. Solgte nett 4 slike felger som du har, men det duker opp slike sett innimellom, men da er dei oftest grå, sett inn annonse på forumet eller finn, så dukker det nok opp noe.
 8. Hei, på bildene av bilen min er det 265/70-16, med 50mm spacere, eg har nå byttet til 30mm spacere, og det er heilt topp, har vert stoppet flere ganger etter bytte til 30mm spacere, ingen komentarer fra Politiet. ​Blir nok stoppet siden eg har vinsj og 4 lykter på taket. ​Skal foresten selge Boost felger med dekk, ligger på finn.
 9. Den som er blank er vel ren glykol?
 10. Eg fylte rød når eg tappet ned for å bytte termostat, da var det noe grønt der, min bil er en Defender fra 2005 med TD5 motor. ​Den Evans kjølevesken, er det egentlig noe olje greier? ​Har du hatt den på lenge, gode erfaringer med den?
 11. Har 5stk 265/70-16 Bf godrich all terain som kan byttes i feks støtfanger, kan også byttes med felger, men bytter da i penger, eller noe tøft. Det er ikkje så viktig at bilen går inn i felles garasje lenger, så da kan eg sette på store hjul.
 12. Da var Vinterdekk komt på. Det BleToyo GSI5 i dim 265/75-16. Har på 30mm spacere, så da fyller orig felg fint ut i hjulbuen.
 13. Blir så bra. Kva dekk du kjører på, eg har lagt på Toyo pigg fritt I dag Asi5. Noen meninger om det?
×
×
 • Create New...