Gå til innhold

LØyvind

Medlemmer
  • Innlegg

    297
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Oslo

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Oslo

Nylige profilbesøk

1 438 profilvisninger

LØyvind sine prestasjoner

Entusiast

Entusiast (5/7)

  1. Trenger en 120-150 amp dynamo til Thor/Motronic motor. Mvh Øyvind. tlf. 95141112
  2. Jeg får visst ikke noe varsel når det kommer svar på innlegg, så jeg er redd for at disse er kastet mvh Øyvind tlf. 95141112
  3. Jeg har hatt problemer med å sende meldinger her på forumet, men uansett så er en bil solgt og allerede fikset og på godkjent, så har jeg bare to igjen pluss masse deler, som jeg kanskje beholder.
  4. Pris er veldig avhengig av hva som skal følge med av deler, felger, dekk og slikt..... slike ting har verdi for meg, da jeg fremdeles har to andre tilsvarende biler..... kanskje 15.000,- ? den bør være verdt mere bare i deler tenker jeg, motor og girkasse funker utmerket, bremser rund baut er gode, ganske gode luftbelger mener jeg. Gode vinterdekk. Tverrtakrailen beholder jeg helst. Ring meg gjerne på 95141112 Alternativt kan jeg jo selge den i deler...
  5. Trenger å frigjøre plass, bilen har gått 211.000km og starter og går fint. Den mangler EU godkjenning pga. ABS lampen som lyser, det er antageligvis sensor-ringen til høyre forhjul. Venstre forhjul har nytt kryss med ny sensor-ring, og jeg har nytt kryss liggende til andre siden, mangler bare tid. Luftfjæringen er veldig treg, og trenger feilkode-resett innimellom, har ekstra deler som kan følge med. Ellers er den litt småbulkete og taktrekket henger litt bak. Pt. mangler også de bakre eksospottene.
  6. Jeg mariniserte Rover V8 på 90 tallet, både 3,5 liter og 4,6 liter. Da brukte jeg Lancing Marine sine manifolder og risere, og en varmeveksler fra Bowman. (https://www.lancingmarine.com/price-book/page-27/). Jeg hadde den i en Draco 17 foter med Mercruiser Alpha som har innebygd impeller vannpumpe som jeg tror var tilstrekkelig men det var nødvendig med oljekjøler også. Var veldig artig å ha i båten, men fikk litt problemer med etterhvert med litt vann fra riserne tilbake i motoren og vann i oljen.
  7. LØyvind

    Kanal og gulv P38

    Jeg har i Brumunddal
  8. LØyvind

    Del til EAS P38

    Jeg har det helt sikkert liggende, men i Oslo..... og gidder ikke sende desverre.
  9. Nye rør/slanger til 2,5 dieselmotor ESR3921 og ESR3923 gis bort, hentes i Oslo
  10. Ligger på Finn: https://www.finn.no/mine-annonser/detaljer?adId=257606259
  11. Flott bil du har, om den er god å kjøre (uten sporing) med de store hjulene har du gjort en fantastisk jobb! Desverre er det nok mange som oppfatter disse bilene som kompliserte og upålitelige og så er det en mindre gruppe som kjenner bilene. Som med mange biler er det nok ikke sikkert man får igjen det man har investert i den, og den beste til å svare på det er Finn ;-)
  12. Takk Brage, da går det nok greit. Aksialslakket ble ikke så stort etter påskrudd tannhjul. :-) (Jeg fikk jo bilen meget billig, og fint å få brukt noen motordeler jeg hadde på lager, nå teller parken 3 stk. med Thor.)
  13. Hva er vanlig og akseptabel slakk på registerkjedet? I vedlagte video er det helt nytt kjede og tannhjul. Slakken utgjør kanskje 2-3 grader. Er det også normalt med 5-7mm aksialslakk på kammen (før drevet er skrudd fast)? (Er i ferd med å bytte topper på en motor hvor registerkjedet hadde røket pga. en skrue som var løsnet fra oljepumpen i frontdekselet, med påfølgende "ventilsalat", eller 3-4 bøyde ventiler.) IMG_2831.MOV
  14. Hei, har nok flexplate men ikke ny.... godt brukt
  15. Jeg har et sett med litt slitne 18" felger med gode Conti 255 dekk som går litt til.... og mye annet i Oslo
×
×
  • Opprett ny...