Jump to content
LRforum

iknutis

LRF Society
 • Content Count

  516
 • Joined

 • Last visited

About iknutis

Profile Information

 • Location
  Molde
 • Interests
  P38

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Eidsvåg i Romsdal

Recent Profile Visitors

1,131 profile views
 1. iknutis

  Varebilvegg D2

  Men uten vegg er det begrenset hva du lovlig kan putte baki, uten at det anses som usikret gods. Blir du stoppet i kontroll og har løse kolli baki, får du ikke kjøre videre før lasten er sikret. Så hvis du vil bygge om til 2-seter fordi du skal ha mer plass til last er det veldig greit med en vegg.
 2. Har du byttet converter? Ser prisen har steget siden mange andre har kjøpt fra UK. Nå koster den ca 10k fra Bristol med frakt, 13000kr inkl mva og gebyr.
 3. Plastdekslet over motor savnes på min, er det noen som har et helt og pent et til overs?
 4. Yess!! Takker, helt umulig å oppdrive mange andre steder.
 5. En kollega har en 07 322 med defekt varmematte i førersete. Finner ingen erstatningsdeler til denne, er det noen som har byttet og vet om matten til D3 passer feks? HGK500012
 6. Kommer til å legge meg på 110k, mener det er en ærlig pris for en bra bil. I hvertfall når jeg ser prisnivået på mange andre.
 7. Min 07 kommer for salg om noen uker, da jeg endelig fikk has på feilkoden som viste seg å være trykksensor på fuelrail. Korte fakta; Stornoway grey og svart skinn HSE der alt elektrisk virker, også ryggesensorer Ikke dpf Sperre bak 7-seter Automat Gått ca 210k Mye nytt i år; Høytrykks- og lavtrykkspumpe Alt av filter Det meste av væsker Mellomaksel Registerreim og løpehjul Pumpereim Batteri Har mye historikk på hva som er byttet siste ti år. Forumet godtar ikke mine png-filer, så får ikke lastet
 8. Fra utlandet blir fort dyrt, i hvertfall hvis du ikke har dekkomleggingsmaskin selv da flere vet å ta seg betalt for det. Jeg handler dekk lokalt i Molde hos Øverland dekk, de har gode priser og er suveren på service. Vet prisen på dekk generelt har gått veldig opp etter påske i år, og tilgangen på grove dekk (MT/AT) er også dårligere over hele linjen.
 9. Dette er tilsvarende tall som det jeg har, så jeg mener pumpen din er ok.
 10. Ja, konkrete tilbakemeldinger på løste problem er noe jeg selv har savnet. Stort sett alle andre søk på samme feilkode gir mange som sliter med koden, men få løsninger. Også veldig få som gir noen konkrete tilbakemeldinger på Robbies LPFP-guide, som av alle oppleves som selveste bibelen på dette. Greit å få spikret på veggen en gang for alle at det som står der ikke er en 100% fasit. Jeg er også spent på om det holder seg, men forventer nesten det nå.
 11. Min oppsummering i denne tråden:
 12. Har kommet med min oppsummering her:
 13. Etter 3 måneder hos Lundanes, hentet jeg bilen i går. Det eneste de har gjort er å bytte komplett fuelrail med sensor på førersiden. Og det later nå til å ha kurert P0087-koden. Jeg fikk feilen på vei hjem igjen fra verkstedet, akkurat samme feilkode og nesten samme oppførsel og når jeg kom hjem fant jeg ut at ene returslangen fra ene dysen var lekk. Etter å ha byttet alle returslangene til nye orginale, later nå bilen til å gå som den skal igjen. Så oppsummert ca et halvt år med grubling og testing: Robbies guide er ingen fasit, bilene går helt normalt også med 4psi på schraderve
×
×
 • Create New...