Jump to content
LRforum

iknutis

Members
 • Content Count

  197
 • Joined

 • Last visited

About iknutis

 • Rank
  Entusiast

Profile Information

 • Location
  Molde
 • Interests
  P38

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Eidsvåg i Romsdal

Recent Profile Visitors

563 profile views
 1. Artig prosjekt! Og jeg er helt enig med deg; den kler virkelig litt større hjul. Men Satans vegvesen får vel alvorlig blod på tann av slike modifikasjoner? Jeg ville vært bekymret over at den skal inn på EU før august, hvis ikke du har planer om å søke ombygging etc?
 2. Gratulerer med hus! Digg å flytte ‘hjem’, det gjør jeg i år også.
 3. Hei Rune! Jeg må innrømme at jeg leste innlegget ditt med din dialekt. Jeg er allerede innbooket, så da sees vi i år også. Gleder meg!
 4. I august 2019 arrangerte overlanding.nu sitt første expo i Stöllet, Värmland. Jeg var så heldig å få to gutter fra NLRK i hver sin Defender som naboer, og LR var overrepresentert på campen som jeg hør og bør. I år arrangeres expo igjen, fint om flere av dere har muligheten til å ta turen. https://www.overlanding.nu/overlanding-nu-expo-2019/
 5. Skulle dere ikke være i Stavanger en stund? Ønsker meg en pen RRC som søndagsbil, må bare pusse opp låven først så jeg har inneparkering til den. :)
 6. Testet med pent brukt beltestrammer, uten at det fjernet feilen. Så nå er jeg helt blank på hvor jeg skal lete. Kontakten bak sparkepanelet foran er fjernet og alle kabler loddet sammen.
 7. Fikk min i retur med nye printkort fra CallRova denne uken. 100% fornøyd med servicen!
 8. Det endte opp med profesjonelle, ref garasjetråden hans.
 9. Syns det teltet ser skikkelig lovende ut. Men hvis man ikke på død og liv må ha ekstra isolering og takvifte, har man også dette: https://profftelt.no/produkt/profftelt-taktelt-mayra-takbokstelt-120x205cm/ Selv havnet jeg på softshell denne gangen pga plass. Gikk for 165cm bredde, så får jeg plass til både meg selv og begge ungene. Denne for å være nøyaktig, som er en ARB Simpson3 kopi. https://profftelt.no/produkt/taktelt-roros-165x320-m-anneks-2019-gra-sand-svart/
 10. Tok ut og åpnet Becm og fant litt irr helt i fremkant av øvre printkort, så den er nok moden for en sjekk. Ettersom jeg ikke har fått napp i Norge tar jeg kontakt med UK i morgen.
 11. Takk for tipset! Kontakten er fjernet og alle kablene loddet sammen.
 12. Hei! I begynnelsen av desember fikk jeg plutselig en SRS-feil. Noen uker etter begynte utvendige lys å leve sitt eget liv. Alle blinklys på høyre side lyser hele tiden, uansett om tenning er av eller på. Høyre langlys lyser når den vil, venstre nærlys lyser hele tiden og venstre baklys. Mistenker at dette muligens kan skyldes Becm og fukt, da jeg tidligere i høst oppdaget en vannlekkasje under vinduslisten foran som gjorde gulvmatten våt. Den er nå tørr, men nå har jeg feilene over. Noen som har anbefalinger? Bør jeg åpne den og sjekke fysisk etter irr og korrosjon før jeg gjør noe mer?
 13. Helt i orden. Jeg fikk den med bilen, så har aldri prøvd den før. Kan derfor ikke garantere noe som helst.
 14. Da har jeg kjøpt en brukt beltestrammer for å se om det løser problemet.
×
×
 • Create New...