Jump to content
LRforum

iknutis

Members
 • Content Count

  173
 • Joined

 • Last visited

About iknutis

 • Rank
  Entusiast

Profile Information

 • Location
  Molde
 • Interests
  P38

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Eidsvåg i Romsdal

Recent Profile Visitors

495 profile views
 1. Du kan bytte hele lykten til en annen type, sålenge den er E-merket. Led-pærer eller ettermontert xenon i reflektor beregnet på halogen gir gjerne helt feil lysbilde, så det er det de kicker på.
 2. Tannringen rengjorde jeg når akselen var av, børstet av overfladig rust. Så veldig bra ut syns jeg, i forhold til mange andre jeg har sett. Tok ut sensoren i går og satte den inn igjen bare for å være sikker på avstand til ringen, men uten effekt dessverre. Okay, så da kan det være greit å legge til en bremselysbryter på neste bestilling uansett? Hvis ikke det funker med nye sensor VF, tar jeg en ny bestilling med bremselysbryter og pressure switch. Takk for tipset, det har jeg faktisk ikke gjort. Skal se om jeg får tilgang til bilen i kveld og sjekket det. Ettersom feilen ikke er konstant, har jeg ikke tenkt på sikringer.
 3. iknutis

  Altox wbus-5

  Har også erfaring med lang responstid på LR-butikken, men han leverte likevel varene som avtalt.
 4. Jada, lykken varte i omtrent 2-3000km så kom det varsel om abs og traction fault. Den lange historien: Jeg kjøpte bilen som en prosjektbil før sommeren, planen var å få den EU-godkjent og bruke den på turer i sommer. Det ble litt mer venting på deler enn forventet, så det varte til ut i august før den ble godkjent og kunne brukes. Siden da har alt fungert prikkfritt. Det jeg byttet i sommer var: -ABS-sensorer foran (ebay) -axle seals foran -mansjetter foran -skiver, klosser og kalippere foran og bak -bremsevæske (med trykk på reservoar for å unngå luft) Feilmeldingen kom brått, og utarter seg slik at det stort sett piper med en gang jeg setter på tenningen. Men så sent som i dag kunne jeg kjøre 5 minutter før lampene kom, en dag forrige uke gikk det nesten 10 minutter. ABS-en slår tidvis inn ved behov på glatten, og virker omtrent som forventet. Men jeg har og opplevd en gang den ikke slo inn og hjulene låste seg. Så vidt jeg kan se, har jeg aldri hatt problemer med bremselys som ikke virker. Jeg syns de lyser hver gang jeg rører pedalen. Ikke har jeg spesielt lang vandring på pedalen, og den blir ganske fort hard. Har dessverre ikke Nanocom, så jeg fikk et verksted til å lese av feilkoder i dag. De kom med følgende liste: Front left sensor short to another sensor Brake switch failure Front left sensor electrical failure Front left sensor output intermittent Pressure switch failure Ettersom front left sensor går igjen, har jeg i dag bestilt to nye sensorer i tilfelle det viser seg at ebay er en dårlig produsent av disse. Men kan det være at det er noe annet jeg burde fikse i samme slengen?
 5. Ja, jeg kjøpte noen deler av han for noen uker siden. Trivelig fyr! Har prøvd å sende han en ny melding, men ikke fått svar jeg heller. Så mulig han er utilgjengelig. Beklager at jeg brukte feil navn på delen.
 6. Må løsne rattet ja, men det er ikke mye jobb. Fire skruer som du kommer til på baksiden av rattet (torx, er fire hull) og deretter en stor mutter som holder selve rattet. Men det hadde vært en fordel å sjekke med diagnose hvilken av airbaggene du har feil på. Så slipper du å bytte deler på måfå.
 7. Kan også teste den for deg om du ønsker. Helt gratis, bare porto.
 8. Hvis du vurderer å selge, er jeg interessert i å kjøpe.
 9. Det er også airbag i rattet, og du har en slepering der som skal sende signalene fra rattet og videre. Så det kan være brudd der, det kan også være dårlig kontakt under fører eller passasjersete, og det kan være dårlig kontakt nede ved gulvet, under innstegslisten din. Det ligger masse kabler nedi der, og jeg mener det ligger SRS-kabel til B-stolpen der.
 10. Hvis du sender meg det på PM, kan jeg sjekke litt for deg.
 11. Noen som har en Nanocom liggende som de kunne tenke seg å selge kjapt? Gjerne en til P38.
 12. Jeg kjenner en som har brukt isolerende matter fra Biltema. Vanskelig å si hvor mye varmeeffekt det hadde, men totalopplevelsen ble ihvertfall at det ble mykere å ligge der. Tror de var 2cm tykke. Oppblåsbar madrass fra Exped feks, vil ikke fungere under madrassen. Den har en helt annen form enn madrassen, og med 7 eller 9cm tykkelse blir det veldig, veldig tykt.
 13. Hei! Jeg er interessert i Nanocom'en din. Hvorfor har den vært på service, og har du fått den i retur enda?
 14. Herregud for en nyyydelig farge. Og for et deilig interiør da.
 15. Oppskriften høres veldig digg ut. Hvordan er det med planer om godkjenning og evt skilter på sånt? Er det TC på en eller begge aksler?
×
×
 • Create New...