Jump to content
LRforum

iknutis

Members
 • Content Count

  187
 • Joined

 • Last visited

About iknutis

 • Rank
  Entusiast

Profile Information

 • Location
  Molde
 • Interests
  P38

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Eidsvåg i Romsdal

Recent Profile Visitors

531 profile views
 1. Tok ut og åpnet Becm og fant litt irr helt i fremkant av øvre printkort, så den er nok moden for en sjekk. Ettersom jeg ikke har fått napp i Norge tar jeg kontakt med UK i morgen.
 2. Takk for tipset! Kontakten er fjernet og alle kablene loddet sammen.
 3. Hei! I begynnelsen av desember fikk jeg plutselig en SRS-feil. Noen uker etter begynte utvendige lys å leve sitt eget liv. Alle blinklys på høyre side lyser hele tiden, uansett om tenning er av eller på. Høyre langlys lyser når den vil, venstre nærlys lyser hele tiden og venstre baklys. Mistenker at dette muligens kan skyldes Becm og fukt, da jeg tidligere i høst oppdaget en vannlekkasje under vinduslisten foran som gjorde gulvmatten våt. Den er nå tørr, men nå har jeg feilene over. Noen som har anbefalinger? Bør jeg åpne den og sjekke fysisk etter irr og korrosjon før jeg gjør noe mer?
 4. Helt i orden. Jeg fikk den med bilen, så har aldri prøvd den før. Kan derfor ikke garantere noe som helst.
 5. Da har jeg kjøpt en brukt beltestrammer for å se om det løser problemet.
 6. Hadde srs-lampe som kom og gikk, forsvant stort sett etter litt rikling på kontakten under førersetet. Så jeg fjernet kontakten og loddet sammen ledningene, og lampen forsvant. Før dette hadde jeg feilkode på «open driver side circuit», den forsvant etterpå. Noen dager etter kom lampen tilbake, men med ny feilkode; «Short to GND in RH pretensioner circuit». Har skjønt at dette er beltestrammeren på PASSASJERsiden, men finner ikke ut hvor den evt er short to gnd. Har ikke turt å måle motstand i den med multimeter, er vel fare for å utløse den? Har fjernet skjøtepluggen her også og loddet sammen ledningene uten effekt. Noen som har opplevd samme på p38?
 7. Har denne, som du kan få for 300kr + 200kr i frakt. Jeg har ikke prøvd den selv, så jeg garanterer ikke at den virker.
 8. Jeg har muligens en i garasjen, skal sjekke i morgen.
 9. https://www.bildiagnosebutikken.no/icarsoft-land-rover-multi-system-diagnose-verktoy-i930.html Komplett i orginal veske. 750kr+ evt frakt Befinner seg i Molde
 10. Alle sikringer hele, feilen forsvant med bytte av venstre sensor foran. Ohmet den gamle, ca600ohm. Den nye ca900ohm.
 11. Fantastiske bilder. Jeg har ett spørsmål: sover du mest i bilen eller i teltet?
 12. Står førstegangsreg i Norge i oktober 2013, dvs 10års regel på bakseter. Import i 2013, men 2010 modell bil. Avregistrert siden august 2018.
 13. Følelsen av å ligge i taktelt, og våkne til fuglekvitter og lyden av brottsjø slår campingvogn/campingbil med mange mil.
 14. Du kan bytte hele lykten til en annen type, sålenge den er E-merket. Led-pærer eller ettermontert xenon i reflektor beregnet på halogen gir gjerne helt feil lysbilde, så det er det de kicker på.
×
×
 • Create New...