Jump to content
LRforum

iknutis

Members
 • Content Count

  257
 • Joined

 • Last visited

About iknutis

 • Rank
  Entusiast

Profile Information

 • Location
  Molde
 • Interests
  P38

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Eidsvåg i Romsdal

Recent Profile Visitors

670 profile views
 1. Haha, I know! Bygde helt nytt i 2013, så har holdt på med vedlikehold siden. Nå pusser vi opp et nesten 200år gammelt hus, så det skal bli spennende å se. Tror ikke du kommer til å bli misfornøyd med en Ryobi, de leverer jo helt grei hobbykvalitet på alt liksom.
 2. Har ikke dykkert fra Ryobi, men har sirkelsag, kjedesag, to trekkere og en fugepistol. Alt fungerer bra faktisk. Har brukt luft både på stiftepistol og dykkertpistol så langt, men ser jo det praktiske med å ha det og på batteri. Som YMK skriver er det litt mer hassle å måtte hente kompressoren i garasjen for småarbeid. Jeg er så dårlig med hammer at det ikke er et alternativ, men jeg skal prøve å få ferdig huset helt før jeg flytter inn.
 3. Men MÅ du endre til tannrem? Er det størrelsen på hjulet i forhold til motstanden som gjør at kilerem'en slipper, eller er det at den ikke kan strammes nok?
 4. Kan jo strengt tatt være nær sagt alt mellom himmel og jord? Slik jeg leser det er jo dette bare en generisk motorfeil, med varsel om begrenset ytelse. Å lese av feilkoder er første trinn.
 5. Jeg fant også ut i fjor at det samme gjaldt å returnere gamle kalippere til utlandet for pant: ulønnsomt. Jeg tettpakket en eske, veide ca 19kg. Kostet ca tusenlappen i frakt, og jeg fikk refundert 7-800kr totalt. Så nå går de i metall-avfallet på den lokale gjenvinningsstasjonen.
 6. Endte opp med å kjøpe en slik, som pakkes veldig mye mindre enn en vanlig bålpanne. https://adv7ent7ure.wordpress.com/adv-ent-ure-firepit/
 7. Nå demrer det for meg; det er ikke en slik gammel km-teller i forbindelse med diesel/kmavgift? Isåfall er det bare å skru den av og kaste.
 8. Er kanskje frikoblingsnav? Og ikke en haldexdiff, slik alle inkl meg tenkte.
 9. Standard opplegg fra Thule (eller Biltema for den saks skyld) holder. Jeg anbefaler dog at du har 3-4 bøyler, og ikke bare 2. Det fordeler vekten bedre.
 10. Kort fortalt så gir softshell mer plass enn hardshell, men er mer jobb å sette opp og pakke sammen. Dersom du er ny i takteltverdenen, anbefaler jeg hardshell. Og den rimeligste måten er et enkelt 120cm bredt, 200cm langt telt i glassfiber. Det finnes også merkevarer i glassfiber til 40-50k, men til hobbybruk og som første telt kan det være litt overkill. Lykke til! PS: Alle telt passer på en Disco4.
 11. Hei! Jeg solgte bilen etter 1år, men fungerte helt fint så lenge jeg hadde den.
 12. Betalte ca 5000kr inkl mva til Tyskland for en 100l kompressor, riktignok noen år siden. Du kan jo alltids sjekke med DHL.
 13. Tempsensor, kjent for å svikte og gi varsel om høy giroljetemp. Sikkert derfor det ikke er hull i den nye, jeg stripset den bare fast så jeg kunne få tak i den hvis den en dag begynte å tulle.
 14. Ser ut som en bra løsning!
 15. Såvidt jeg kan se er det samme delen, men to forskjellige "kvaliteter". Den jeg linket til er ettermarkedsdel, den du linker til er OEM altså mer tilsvarende orginaldel kvalitetsmessig. Ikke sikkert den er tre ganger så bra selv om den er tre ganger så dyr, men uansett kommer du billigere unna enn Mekonomen.
×
×
 • Create New...