Gå til innhold

sjoseth

Medlemmer
  • Innlegg

    65
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Glomfjord

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Glomfjord

Nylige profilbesøk

894 profilvisninger

sjoseth sine prestasjoner

Aktiv Medlem

Aktiv Medlem (3/7)

  1. Det går ikke så veldig fort dette, ikke bare å sette av tid til å skru. Nå har jeg demontert alt. Men så at merker på kjede som var montert ikke stemte med det nederste tannhjulet som er koblet til krank-akslingen, men slik jeg ser det skulle den ha hoppet motsatt vei om kjede hadde glippet og hoppet over en tann. Se bilder. Skal jeg montere nytt kjede slik jeg fant det gamle ift. merking? Hjelp settes pris på. Du ser så vidt topp av merking en link til høyre for merke på kjede.
  2. Takker for svar, da bestilles nytt register med strammer, pakninger og verktøy. Rave har jeg og skrudd masse før så går sikkert greit. Tråd oppdateres med resultatet etterhvert.
  3. Hei, Min nabo har vært å handlet seg en RR P38 2.5 2000. Bilen ser veldig bra ut og framstår som strøken, men er ikke uten mangler. Bilen er tungstartet og det er en raslelyd fra motor som øker i takt med turtall, etter et raskt søk på nett har jeg konkludert med at det må være slakke i registerkjedet (correct me if I´m wrong). Så lurer på: 1. Er det umiddelbar fare for at kjede ryker eller at det hopper over? 2. Er dette en grei jobb å utføre selv med rave tilgjengelig? 3. Hvor finner jeg reg.kjede kit rimeligst? 4. Burde hjul og strammere byttes samtidig? 5. Noe annet jeg må tenke på? 6. Nødvendig med spesialverktøy? http://www.paddockspares.com/range-rover-p38-diesel-timing-tool-set.html 7. Verkstedpris for en jobb som dette? På forhånd takk for inspill.
  4. Hadde lignende problem med min disco 2, var litt irr på pluss batteri pole grunnet løs "klemme", fort gjort å sjekke ^^
  5. Monterte ekstralys i fronten i dag. Så nå skal mørketiden bare komme! Bare snuten av bilen som kommer seg inn i garasjen ^^
  6. Var mest kurrant dekk dim på LT2én da, vil det merkes godt at det er så gøy lasteindex på LT2 dekkene? Bilen veier jo tross alt 2,2-2,3 T.
  7. Har mottat 2 stk nye stag fra paddocks. Men ja, skulle had meg noe beskyttelse etterhvert
  8. På tide å tenke på vinterdekk. Har i dag noen 225/65r18 prod i 2008 som fulgte med bilen. Masse pigg og mønster igjen, men begynner å bli harde. Tenkte jeg skulle kjøpe meg Nokian Hakkapelitta LT2 i 265/75r16 (pigg) i den anledning. Men lurte på om folket på VBF har noen andre anbefalinger/erfaringer på annet dekk eller dim før jeg bestiller noe. Må ha pigg og sikkerhet kommer foran pris Bilen de skal på en en 2003 Disco 2, har både 16" og 18" tilgjengelig.
  9. Land Rover rave service manual: http://www.landroverresource.com Den inneholder alt fra elektriske diagram til verkstedshåndbok.
  10. Fuel pressure regulator rep kit med pakninger og regulator (finner det på ebay) koster ikke mange kronene, kan være greit å ha. En silicon slange 16mm invendig (arrester meg om jeg husker feil) liggende til rep av tilførsel til hjelpesnekke. Paralellstag (om du skal kjøre i terrenget). Det jeg kom på i farten
  11. Skal sjekke hva Thule har å by på
  12. Gøy med litt utforsking Mandag: Ny ekspidisjon på gamle traktorveier. En liten video fra seansen, med to stk Toyota og en disco: Passord til videoen er: asus Tirsdag: Telttur på fjellet med familien og hund, fullpakket bil. Bilen har krympet litt så blir vel nødt til å få grind på taket eller større bil om man skal legge ut på bilferie. Onsdag: Skulle bytte foring til antiroll bar, men paddocks hadde sendt meg feil foring, så den gamle ble montert igjen. Demontert plastfanger. Har en kompis som skal prøve å plastsveise den da det er sprukket, så skulle hjørnene vært lakkert opp igjen. Demonterte også støtfanger, "recovery point", og den baren nederst (se bilde), gikk fort over og fjernet rustflekker samt lakkert alt med plastidip. Så sånn ser bilen ut nå fram til jeg får fikset plasten: (får satse på at ikke vegvesenet stopper meg.
  13. Så det i ettertid at det var dyr frakt. Står nemlig "free international shipping" når produktet kommer opp i søkeresultatet. Så har sendt dem en epost i håp om at de får lyst til å gi meg gratis frakt ^^
  14. Likte racket til Front Runner Kunne godt tenkt meg safari takgrinn, men kan ikke rettferdigjøre prisen nå.
  15. Hei, er det noen som har erfaring/meninger med dette takstakstativet; http://m.ebay.com/itm/Land-Rover-Discovery-1-2-89-04-High-Roof-Bars-Rails-Rack-Bars-11-Inch-Gutter-Fi-/390534179680?nav=SEARCH ? Noen andre gode løsninger?
×
×
  • Opprett ny...