Gå til innhold

Hafthor

Medlemmer
  • Innlegg

    54
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Hafthor

  1. Hei Alle her. <Jeg håper dere kan hjelpe meg med det krøllet her, jeg skal egentlig på fjellet på onsdag. Det starter sånn at jeg skal av Bastøferga og fjernkontrollen på nøkkelen åpner ikke bilen, jeg åpner med nøkkelen og hopper inn og starter bilen for å slå av alarmen, men ulempen er at jeg får ikke åpnet noen andre dører enn sjåførdøra. Familien krabber inn i bilen og vi kjører av ferga og frem til hvor vi skulle. Nøkkelen kommuniserer med bilen siden lys blinker når jeg trykker på og jeg hører det klikker i releen når jeg trykker åpne, når jeg trykker på lås da høres det i dørene. På vei hjem igjen da oppdager jeg at jeg får ikke låst opp sjåførdøra heller og alle må krabbe ut av vinduet når vi er hjemme. Jeg kobler til Lynx og ser at innstillingen på fjernkontrollen er plutselig på Superlock ved 1 klikk på nøkkel, og at det står på one way entry. Jeg stiller inn på No Superlock og at alle dører skal låses opp, men innstillengene går automatisk tilbake til hvor de sto. Jeg prøver å sette inn nøkkel og vri til opplåsing og holde tre sekunder eller til den tuter en tut. men ingenting skjer og nå ser det ut til at bilen har mistet kontakt med nøkkelen også..... Nå er både jeg og bilen låst...... Er det noen som har erfaring med dette.
  2. Jeg stikker innom Bilxtra og hører med de.
  3. Hva for et lurium hellte du på motoren før EU, min lekker ikke direkte men den smitter veldig mange steder.
  4. <Noen sekunder etter at jeg starter bilen begynner SRS lampa å lyse. Når jeg leser feilkoder med Nanocom da kommer det ikke opp feilkode, men den sier heller ikke at det ikke er noen feilkode. Når jeg leser den med Lynx da får jeg opp feilkode B-1000 Airbag control unit fault. - Permanent. Hvor skal jeg begynne å lete og hvorfor viser nanocom ikke noen ting, jeg har unlock 01 og 03 så den burde kunne lese SRS. Dere som er drevne på nanocom, er det noen flere unlock man burde ha? Ønsker dere en fin søndag og håper på noen fine tips på feilsøking. Hilsen Hafthor.
  5. Ok jeg fant det nå, det ER 2 typer blokker til D2. Da er spørsmålet er det nok å bytte de to ventilene på toppen og den bak på blokka, er selve ventilblokka lik med ulike typer ventiler??
  6. Hei forumister. Etter lekkasje på ace blokka og inspeksjon av blokka som var ganske etset hvor pakkningene sitter, da gikk jeg til innkjøp av en overhalt blokk med påkoblede hydraulikkslanger. Lekkasje borte men når jeg kjører da får jeg opp både gult og rødt varsellys for krenging. når jeg leser feilkoder på ace får jeg opp de feilkodene på bildet, "Valve block charasteristics out of spesification" Finnes det flere typer blokker til D2??? eller hva kan det være som plager. Blir veldig takknemlig for gode råd her. Hilsen Hafthor.
  7. Hei. Er det noen her inne som har gått for denne løsningen på Discovery 2.
  8. Hvor får man tak i nye rør? har sett inne på rimmers, Advanced Factors og Famous Four men finner ikke noen rør... Er det disse pakningene som gjelder??
  9. På min discovery 2, 2003 modell har jeg fått en liten lekkasje "en og en dråpe" på ACE blokken som ligger under passasjersetet foran, det kommer ut litt olje hvor de 4 rørene går inn i blokka, på microcat finner jeg ikke noen pakning, er det de små plastikk klipsene som tetter mot blokka eller hvordan er dette her. hvis man åpner, hvordan er det å tappe for luft etterpå?? Håper på noen gode råd. Hilsen Hafthor.
  10. Da haster det i hvertfall ikke
  11. Takk for svar dere, da er det ikke noen krise ihvertfall men lønner seg nok å stenge igjen så fort som mulig.
  12. Jeg var under bilen og kikket litt på smålekkasjer, sånn som kan skje når man har en Land Rover. Skal det ikke sitte en plugg i dette hullet som dere ser på bildet?
  13. Ok, det var jo ikke så værst da.
  14. Takker for tips. Hva ligger sånn behandling på prismessig ca?
  15. Jeg har en Disco 2 som trenger understellsbehandling Den har vært behandlet med tuff-kote dinol engang før min tid (vet ikke når) og trenger sårt en ny runde med behandling. Jeg prøver å lete etter noen gode tips her på forumet men blir ikke noe særlig klokere. Hva anbefaler dere, må ramma sandblåses før behandling? Hvilken olje skal jeg bruke, Er dette en DIY jobb eller skal proffe folk utføre jobben sånn det blir bra. Alle gode råd mottas med takk. Hilsen Hafthor.
  16. Fant denne etter litt googling. https://forums.lr4x4.com/topic/62368-what-tool-to-remove-front-fuel-line-on-a-td5/
  17. Dette var noen bra tips, jeg prøver link 1 først og nr 2 er veldig fin også tror jeg.
  18. Forrige helg byttet jeg Diesel trykk regulator, som var en helt grei operasjon. Men jeg droppet å bytte slangen som kommer ut av toppen på regulatoren og går fram på motoren. Dette så ut som en nesten umulig operasjon så jeg tenkte som så at denne slangen kommer til å vare mange år til. Men på en tur inn til østfold i dag røk jo denne slangen selvfølgelig. Er det noen her inne med gode tips om hvordan å bytte denne slangen uten å ta ut hele motoren. Det ser ut som en vrien oppgave å komme til der framme på motoren. Alle råd mottas med takk. Hilsen Hafthor.
  19. Tusen takk for gode råd, da går jeg ut og justerer og måler.
  20. Jeg har akkurat byttet alle 4 endeledd på min discovery 2. Begge stengene er justert til nøyaktig samme lengde som de gamle stengene var og bilen kjører bra og rattet er i perfekt posisjon. Men når jeg måler med laser fra felgekant til felgekant da måler jeg 5mm trangere foran på felga. Jeg synes å huske at Discovery skal ha noe mindre mål foran på felga, men er det noen her som vet hvordan forhjula skal være med riktig hjulstilling? Hilsen Hafthor.
  21. Da er kondenser byttet, receiver dryer byttet og røret fra receiver drier byttet pluss ny vifte. Systemet vacumert og fylt på nytt kjølemedium og nå blåser det endelig iskalt
  22. Takk for fine tips Frode, Jeg har bestillt kondensator og røret du snakker om, kanskje jeg bestiller også receiver dryer siden man skal begynne å rive dernede.
×
×
  • Opprett ny...