safaripaul

LRF Society
 • Content count

  560
 • Joined

 • Last visited

3 Followers

About safaripaul

 • Rank
  Entusiast

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Horten
 • Interests
  Landrover
  Dykking
  HV
  Tur og kaffe

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Horten

Recent Profile Visitors

543 profile views
 1. I går var var det siste salutt for sesongen og vi bidro med kjøring for konge og fedreland . 2,2 tonn på kroken, laaaang bremselengde.
 2. Jeg løfter denne opp, det nærmer seg.
 3. I dag satt jeg inn delux seter. Det var bare å skru rett inn og veldig enkelt. Ble knall og sitter høyt.
 4. Fikk svar fra verksted at det dannes for høyt trykk i anlegget. Dette har ødelagt trykksensoren. De mistenker at deler av tørkefiltret er gått i oppløsning og delvis blokkerer et sted i anlegget. De skal bytte tørkefiltet, rense anlegget og bytte igjen trykk sensor. Med håp om at dette er kuren .
 5. Jeg gledet meg litt for tidlig. Etter noen uker med kulde var det igjen slutt. Jeg har levert bilen på verkstedet igjen og de mistenker at sensor igjen er defekt. Verkstedet har ikke kommet frem hva som har ødelagt sensoren. Er det tilfeldig en sensor som var dårlig eller hva gjorde at sensoren ble ødelagt ?
 6. Vet ikke helt om det er svar på spørsmålet mitt. Jeg tenkte å fjerne Egr ventilen, men kun blende rett ved siden av egr. La resten være .
 7. Jepp. Hva skal du ha for ramma. Trenger ikke sete
 8. Solgt
 9. Lykke til
 10. Jeg har planer om å blende EGR på min defender Td5, 2006. Jeg har kjøpt et kit fra https://x8r.co.uk/land-rover-discovery-defender-td5-2-5-egr-valve-delete-blank-kit-with-cooler-blanks. Her følger det med 3 blende lokk. Det jeg lurer på er om det holder å blende kun det som er ved Egr ventilen og la resten være. Da slipper jeg å skru av boltene nærmest eksosmanifolen. Hva er forskjellen ?
 11. Beklager seint svar, ferie . Den er ikke solgt.
 12. Jeg ønsker å kjøpe seteramma på passasjer siden. Den som holder setepute på plass.
 13. Her er mitt landstreff på to og et halvt minutt. Trykk på linken . Check out this movie on Magisto: https://magis.to/av/KzUgWUUARwIsIX0EDmEwCXp4?l=vsm&o=i&c=m
 14. Hurra . Godkjent på første forsøk