Jump to content
LRforum

safaripaul

LRF Society
 • Content count

  603
 • Joined

 • Last visited

3 Followers

About safaripaul

 • Rank
  Entusiast

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Horten
 • Interests
  Landrover
  Dykking
  Tur og kaffe

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Horten

Recent Profile Visitors

748 profile views
 1. Skal du først behandle med fluid . Anbefaller jeg Vestfold antirust som ligger rett før Åsgårdstrand . Den jobben de gjør mener jeg ikke det ikke vært å gjøre selv. Du får litt rabatt som NLRK medlem.
 2. Garasjetreff på Autogården Neste treff på med åpent verksted er lørdag 14.04. kl 10-14 William åpner igjen dørene på Autogården i Kongsberg for medlemmer i NLRK. Kom innom med problemer og utfordringer, så ser vi om det er mulig å løse dem. Her kan du ta en service på egen bil, eller andre småreparasjoner. Det blir Kaffe og litt å bite i. Adresse: Kobberbergsveien 83615, Kongsberg Avd Numedal avholder medlemsmøte kl 14- ca15.
 3. Vintertreff på Åstjern, NLRK øst.

  Takk for en et hyggelig treff. Laget et to minutters sammendrag av helga , bare å trykke på linken : https://magis.to/v/L0MYJ1tTSjQhTR5hCzE?l=vsm&o=i&c=c
 4. Vintertreff på Åstjern, NLRK øst.

  Jeg har lavvo i år også, hold av en flat fin plass kommer lørdag etter frokost
 5. Vintertreff på Åstjern, NLRK øst.

  Jeg har, men kommer på lørdagens morgen. Jeg tar det med så ser vi hva vi rekker .
 6. 5x Alufelger selges

  Sendt pm
 7. Break caliper

  Ble litt klokere. Mitt nr er 6A altså 2006 mod . Får holde meg unna barneslaver og kamelmøkk, lurer litt på disse Kjenner noen til merke ?
 8. Break caliper

  Disse har en urovekkende lav pris , men samme delenr. Hvordan tolker jeg "from LA930456" ?
 9. Break caliper

  Kan det være denna passer?
 10. Break caliper

  Er ikke disse ventilerte ? Da må jeg lete videre .
 11. Break caliper

  Jeg skal bytte caliptere på min defender td5, 2006. Er dette riktig type når chassi nr mitt slutter på A709248? Eller er jeg helt ute å kjører ? Det var noe britpart til 55 pund, har noen erfaringer på kvaliteten ?
 12. Vintertreff på Åstjern, NLRK øst.

  Jeg kommer i år igjen og tar med meg en 10-åring. Kartleseren min har fått kalde føtter i år. Jeg overnatter i lavvo. Regner med at dette er påmelding nok .
 13. Åpent hus(verksted) og medlemsmøte

  Takker for hyggelig Land Rover prat, gode råd, kaffe, pølser og vafler. En kjempe takk til William som åpnet verkstedet og hjalp alle på engang. Øsker alle velkommen tilbake 14.april til nytt treff.
 14. Åpent hus lørdag 10.02. kl 10-14 William åpner dørene på Autogården i Kongsberg for oss igjen førstkommende lørdag. Kom innom med problemer og utfordringer, så ser vi om det er mulig å løse dem. Her kan du ta en service på egen bil, eller andre småreparasjoner. Kaffe og litt å bite i. Adresse: Kobberbergsveien 83615, Kongsberg Avd Numedal har medlemsmøte kl 14- ca15. Velkommen
 15. Radiator serie 2a

  Jeg har en lekkasje som ikke lar seg reparere og trenger derfor en radiator til min 1969 serie 2A . Ønsker helst med flat topp. Holder til i Horten.
×