Gå til innhold
LRforum

Dal-z

Medlemmer
  • Innlegg

    191
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Sandnes
  • Interests
    Turer i fjellet, hunden vår, familien selvfølgelig, bil i forskjellige fasonger og teknologi.

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Sandnes

Nylige profilbesøk

1 321 profilvisninger

Dal-z sine prestasjoner

Entusiast

Entusiast (4/7)

  1. Noen som vet om man kan skifte filter på D4 uten å tappe ut oljen? Filteret sitter jo veldig høyt oppe på motoren, så det bør vel gå?
  2. Noen som skal denne veien og kan ta med et seilbrett?
  3. takk for det. Et27 dette her @Adrian, bestillte fra NoRoadClub. God service.
  4. Endelig kom sommerskoa
  5. Når jeg hentet tilhengeren frem fra snøen på fjellet måtte jeg ta et bilde i samme slengen.
  6. Takk @jon71. Likte det godt selv. Veldig kjekt om vinteren også når man har skiboks, klatre opp på taket og sitte godt og trygt ved siden av skiboks når man legger inn eller tar ut ski, istedenfor å stå å henge over tak-kanten mens man balanserer på kanten av dørterskel eller i værste fall med foten oppi et sete. Men det blir spennende å se hvordan det fungerer i sommer når vi tenkte oss på langtur med bilen opp nordover (det er jo sikkert stengt ned her i verden til sommeren, så vi får vel holde oss i landet.)
  7. Sikringsplate til hengerfeste montert, tenkte det var en billig sikring, og siden jeg aldri tar av hengerfestet uansett så er det jo like greiet at det er boltet fast.
  8. Har ´12 HSE lux selv, men 8 trinns kasse. Er veldig fornøyd med den. Anbefales. Har ikke noen erfaringer om andre modeller, så sier ikke noe negativt om de.
  9. Monterte stigen i helga. Det ble bra det synes jeg. Og prøvekjørte med litt kasser på taket, for å sjekke hvordan støy fra vind ble. Helt uproblematisk selv med den litt større Pelicase boksa. Massevis av oppbevaring til neste tur. herlig!
  10. Hente? Sende i posten? 2750 pluss frakt?
  11. De er veldig fine. Hva med 3500?
  12. Her er et annet kit, som fungerte veldig bra for meg. Just saying og det står mye god informasjon her https://www.disco3.co.uk/wiki/Fuel_Burning_Heater
×
×
  • Opprett ny...