Jump to content
LRforum

Dal-z

Members
 • Content Count

  31
 • Joined

 • Last visited

About Dal-z

 • Rank
  Medlem

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Sandnes
 • Interests
  Turer i fjellet, hunden vår, familien selvfølgelig, bil i forskjellige fasonger og teknologi.

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Sandnes

Recent Profile Visitors

76 profile views
 1. Selger DAB (ikke +) fra en D4 2012 modell
 2. Heisann, jeg trenger takstativ som passer på railsene på min D4. Rop ut om du har noe som passer du vil bli kvitt.
 3. Jeg fikk ledningsovergangen fra Rimmerbrothers i dag og gikk sporenstreks ut for å bytte DAB modul til DAB+ modul. Kjapp og superenkel jobb. Fungerte gull. Plug and play....autosøk og vippsivuppsi så hadde jeg endelig P3 (favirittkanalen) igjen. Takk for tips til løsning! Og: Hvis noen trenger en DAB (ikke +) modul, så har jeg nå en til overs, bare å skrike ut.
 4. Takk for detaljert fremgangsmåte. Veldig kjekt å lese for å forberede meg på jobben.
 5. Fantastisk, takk for mange gode svar og tips alle sammen. Gleder meg til å komme hjem etter jobb å sjekke litt opp rundt dette.
 6. Takk for tipsene. Skivene på bilen begynner å nærme seg minimum tykkelse, kan dette gi utslag i vibrasjoner ved kraftig nedbrems? Jeg har hørt om noen henglser/kroker på håndbrekkvaieren som kan sette seg fast, noen som har bilder/skisser av hvilke disse er? Men, vibrasjonene når jeg kjørte/trillte uten å bremse, hva kan de være?
 7. Heisann Ved to anledninger har jeg opplevd forholdsvis kraftige vibrasjoner i bilen, som har kommet og forsvunnet like fort. (Det har vart 500 meter eller noe slikt). Den første gangen når jeg kjørte i 30-40 km/t med tilhenger og følte en svak vibrasjon som jeg i det tilfellet skyldte på tilhengeren for, men i ettertid, når jeg et par dager senere opplevde en veldig kraftig risting når jeg kjørte i 80 km/t uten tilhenger er jeg ikke så sikker. Det føltes den siste gangen som om et hjul var løst, og holdt på å falle av. Jeg stoppet umiddelbart og sjekket, men alle hjulene var montert korrekt. Kan dette være en drivaksel ting? Noen tips eller andre som har opplevd noe tilsvarende? Det er verdt å merke også at jeg føler en vibrasjon (kanskje fra bakhjul/bakasklingen) ved kraftig nedbremsing. Ved normal/forsiktig nedbremsing kjenner jeg ikke noe til dette. Alle tips mottaes med takk.
 8. Jeg vet ikke om det ligger ledningsnett til dette i alle biler. Men her er ivertfall av en DAB+ modul hvor du kan se de tre ledningene du må lete etter.
 9. Kul henger! Trenger ikke selv, men likte den.
 10. Jeg kjøpte meg en D4 2012 forrige uke og leste i den forbindelse gjennom diverse D4 poster her på forumet, blandt annet denne. Tenkte for meg selv at dette var veldig rart, men det var ikke før i går kveld når jeg kjørte i mørke og regnvær at jeg satte på fjernlysene på min egen bil og merket akkurat det samme som blir beskrevet her: Et vanvittig lyshav ble sendt rett til værs og langt ut til sidene. Faktisk så hadde jeg problemer med å se noe bedre på veien forran bilen etter at jeg satt på fjernlysene. Utrolig merkelig at det er slik som dette.
 11. Fin bil. Kjekt å høre at den er en bil med lite problemer og at km’ene ikke merkes.
 12. Heisann godtfolk, Er det noen mulighet for å kunne visuelt inspisere registerreima og på denne måten bekrefte om den er skiftet eller ikke den siste tiden (det siste halvåret eller så)? Dette gjelder en D4 2012 med 3 liter.
 13. Fluid Film? Kan det være det som er inni hulrommet på venstre side bak i min D4? Eller er dette noe annet? (Litt klissete) (Sorry for å hive inn et sidespørsmål i tråden din @ChristianT)
 14. Grattis! Knallfin bil. Ingen grunn til å kurere din sykdom med det første.
×
×
 • Create New...