Jump to content
LRforum

jockscott

Members
 • Content Count

  34
 • Joined

 • Last visited

About jockscott

 • Rank
  Medlem

Profile Information

 • Location
  Lier

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Drammen

Recent Profile Visitors

303 profile views
 1. Takk for tips. Ønsker sommerdekk!
 2. Tilhengerkontakten er ren og pen. Fungerer som den skal også. Finner en svart-oransj og en svart-gul kabel som ender blindt bak rattstammen. Til hornet kommer en kontakt med svart-oransj og en svart (jord?)kabel. Henger dette sammen med problemet?
 3. Kan du utdype denne for en som er grønn….?
 4. Takk for gode tips! Får lete litt i kabelsalaten….
 5. Når jeg trykker på hendelen for horn går vindusviskeren i gang, men ikke tuten. Defender TD5 99-modell. Tips til fiks?
 6. Noen som har svarte felger eller kanskje til og med komplette hjul på svart felg i dimensjon 235-255 til Defender liggende ( Helst 235/85-R16)? Kan også byttes i orginal alufelg med 275/70 R16.....
 7. Takk for svar. Wastegateventilen beveger seg lett og jeg fikk testet aktuatoren med trykkluft. Får stikke innom noen som kan kjøre diagnose.
 8. Aiaiai. Klossete. TD5 1999-mod. Har nå testet den med trykkluft, og staget beveger seg. Da ligger kanskje problemet et annet sted?
 9. Defender TD5 1999-mod Har problemer med svart røyk ved tung belastning av motoren. MAP-sensor er ren. Ventilen til wastegate fra turbo beveger seg fritt, men det virker som selve aktuatoren er treg. Hvor mye kraft skal egentlig til for å bevege selve staget som kommer ut av den? Må ta i ganske mye synes jeg...
 10. Her varierer anbefalingen endel i viskositet ser jeg. Noen som har tanker omkring det?
 11. Fikk anbefalt denne hos en forhandler: Er dette et godt valg? Eller har dere andre gide tips? Kun det beste er godt nok
 12. Hahaha. Olson-Hegar dette karer. Kombinert nåleholder og saks...... Bøyd peang et også veldig kjekt....
 13. Måler 11 V på disse kablene. Er vel på riktig sted? Mye korrosjon... Kontakter renset og sikret med el-tape. Nå funker det!!! Takk for hjelpen karer!
 14. Sjekker i morgen i dagslys!
×
×
 • Create New...