Gå til innhold
LRforum
 • Bli medlem

sondre82

Medlemmer
 • Innholdsteller

  235
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om sondre82

 • Rang
  Entusiast

Previous Fields

 • Location / Bosted
  vestmarka

Nylige profilbesøk

679 profilvisninger
 1. kaqn ikke se at du fremdeles ikke har betalt for stigtrinnene,lite smart av deg

 2. sondre82

  D2: Lys på/i knapper til klima?

  none som har noen tips til å få tak i uoriginale pærer som passer... da disse ikke er billig originale. biltema sine passer hvertfall ikke.
 3. sondre82

  disco 2 extra lys

  er der dem sitter originalt på disse bilene. da blir dem sittende så langt forran bil m den fra biltema. pluss at skrue hulla ikke vil passe. da det er 2 skruer på et feste her
 4. sondre82

  disco 2 extra lys

  hvordan montere disse på beste måte.. og hvordan justere dem etterpå?
 5. sondre82

  Rocksliders og stig-trinn D2

  1200 stigtrinn
 6. sondre82

  Rocksliders og stig-trinn D2

  1000?
 7. sondre82

  kufanger disco 2

  hmmm
 8. sondre82

  Rocksliders og stig-trinn D2

  stigtrinna er like fine?
 9. sondre82

  kufanger disco 2

  hva passer den til opprinelig da?
 10. sondre82

  kufanger disco 2

  passer denne kufangern på en disco 2 facelift??
 11. sondre82

  finn kode 114847276

  passer disco 2,,,?
 12. sondre82

  disco 2 oppgitt på verksted

  la den på feil forum også vet jeg ik hvordan en sletter
 13. sondre82

  disco 2 oppgitt på verksted

  video-1520955564.mp4
 14. har en land rover discovery 2. som jeg måtte bytte dynamo på i oktober 2017. da spurte dem om jeg sku ha en ny eller brukt. da det er en litt komplisert sak å bytte. så vi gikk for NY. for å unngå at den kanskje ryker forholdsvis fort igjen...... MEN den nye dynamoen røyk da 14 februar i år..allerde. får den da fraktet til verkstede som monterte den forje. dem skrur den ut å sender den inn som en reklamsjons sak. regner med det tar noen dager før jeg får svar tilbake.. 1 uke gikk å jeg begynner å bli en smule irritert å spør om dem har hørt noe. da dette var en hastesak. får da beskjed om at dem ikke har hørt noe enda... 2 uker går og jeg begynner å bli frustrert å irritert. å maser å maser å får svar tilbake at dem ikke har hørt noe. 3 uker går og jeg bestemmer meg da for å ringe noen tlf og leverandør osv.. da finner dem ikke saken i systemene sine. men forteller meg at en sånn sak bare tar 1 dag eller 2. å da 5 minutter etter at jeg har ringt rundt til leverandør av dynamo, og meca på kongsvinger får jeg en tlf fra skotterud motorsenter (meca skotterud) om at bilen er klar....... merkelig rart han plutselig ble klar rett etter at jeg har ringt rundt... er ikke det verksted sin jobb å ikke jeg som kunde å fikse det... bli å fornøyd etter et par heftige runder med skotterud motorsenter. reiser kona å henter bilen. møter meg på kongsvinger å det første jeg hører når jeg går ut er dette!!! video-1520955564.mp4 punkt 1 den lyden var IKKE der når jeg parkerte bilen på verksted. punkt 2 hva kan det være? kan den lyden komme av å bytte dynamoen bare.... kjenner det koker ganskje bra inni meg nå!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! anbefaling INGEN å bruke skotterud motorsenter, vi bruker dem i utgangspunktet IKKE vi heller, men det var dit bilen ble fraktet da den gikk tom for strøm å dynamo måtte byttes da i oktober 2017..
 15. sondre82

  disco 2 oppgitt på verksted

  har sjekka ser ikke noe.
×