Jump to content
LRforum

yarnslayer

LRF Society
 • Content Count

  1,654
 • Joined

 • Last visited

4 Followers

About yarnslayer

 • Rank
  Entusiast & snakkesalig

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Aremark

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Aremark

Recent Profile Visitors

2,066 profile views
 1. Vet ikke hvordan det er med automat, men med manuell fl2 så er glødepunktet satt et par grader for kaldt/optimistisk. DVS at den burde nok ha glødet både litt før og litt lenger. På manuell vil jeg vel si at 200k på glødepluggene er heldig, 150-175 mer sannsynlig. Men det er sikkert mange faktorer som påvirker sånt. ETA (Edited To Add): Mister'n har fått nye plugger. Det gjør dog lite med at innslagstemperatur er optimistisk og kjølinga tilpasset kjøring på savannene og sånt... så han kjører rutinemessig rundt med vinterblending i influensasesongen....
 2. Kan hende at det må være en såkalt "profesjonell partner" på den andre siden av bordet. (Etter det jeg kan se gjelder ikke det ved paypaltransaksjoner.... men hvor lett det er å nå gjennom er nå en helt annen sak. ) https://www.abcnyheter.no/penger/2014/02/13/193442/svindlet-slik-far-du-tilbake-pengene Jeg har iallfall blitt lurt på nett av en storefront hvor jeg ikke fikk pengene tilbake fra selger, men gjennom klage til Visa. Jeg måtte legge ved transaksjonsdata, samt klagekoppier. Aner ikke om storefronten var laget av en "profesjonell" eller om det var en privat luring bak... Er bankkortet ditt et visakort er det i teorien alltid visa som brukes på netthandel (aner ikke om Vipps sorterer under netthandel, det hadde jeg tatt med dem). Vipps er vel backet av DNB, så det bør være en del forbrukersikring innebygd.
 3. Har du brukt kredittkort for å backe Vipps er du kanskje omfattet av kreditkortssikring uansett? (Prøvde å sjekke, men er sannelig ikke sikker på hva som gjelder der.)
 4. Men det er faktisk så enkelt at jeg - som aldri hadde loddet før det - kunne gjøre det selv med hjelp av youtube, loddeapparat, samt et gammelt kretskort å tørrtrene på ... Tar meg den frihet å henvise til tråd om det. http://www.lrforum.com/forum/index.php?/topic/83387-bytte-batteri-i-fob-fl2/ Den oppgaven bør ikke skremme noen iallfall.
 5. De foran holdt vel 170-190? Har ikke tallene foran meg nå, men bak er dette først, og det er på 210. Ble gjort på verksted i all hast, så får bare håpe at kvaliteten er grei. Det partikkelfiltret ¤tror jeg¤ kom med 2010-modellendringen... Sjekk også rundt høytsittende bremselys bak for lekkasje. Den pakningen blir fort klemt sammen.
 6. Jaja... skjønner jo at jeg skulle ha hatt en halv bil på hylla ... *sutre* Nå var det (nesten) akutt behov for et bakhjulslager. Holder på å bli alvorlig lei av å ha Caspar i baksetet av bilen, jevnlig årelating av lønnskontoen og delenr i bakhodet. Gi meg heller en meksikaner eller tre .... NOT! ... og egentlig ER 210 km på det første bakhjulslageret godt respektabelt, altså. Det er bare at siden jeg nekter å innse at jeg - kjører bil med over 200K på telleren - 12 år gammel - Land Rover...? Så er det (faktisk!) alltid like overraskende at den har et illebefinnende. Jaggu godt den er så trofast når den er i slaget.
 7. Akkurat som med backup. Tar du det har du aldri bruk for det, men tar du det ikke vil du angre at du begynte den oppgraderingen... .
 8. Kjørt til (borte-)verksted med Caspar spøkelset i baksetet.... iallfall hørtes det sånn ut. men - 210 000 km på et hjullager får være bra. Det andre kommer sikkert snart det også. Lommeboka synes dog det hadde vært fint med en pause i Mr. Frees delekrav snart.
 9. Jaja... Diff nr ...6? er altså på veien og nå hører vi alle andre lyder en gammel bil kan ha. Størst forskjell driftsmessig har nok dog en full rens av haldex'en gjort. Den har blitt rett "kvikk". Nå, om bilen bare kunne ha feiret med noe annet enn en parkeringsbot på et sted jeg har stått uten bot i 9 mnd, såh ...
 10. Sjekk også at ikke mekanikken rett og slett er treg... Mye elektronisk som har virket "bedre" etter at de mekaniske delene som skal respondere ble smurt. ETA Et søk hostet opp disse: https://www.landyzone.co.uk/land-rover/beeping-when-opening-the-door-with-keyfob.258276/ https://www.landyzone.co.uk/land-rover/beeping.125197/ https://www.landyzone.co.uk/land-rover/beep-beep-after-unlocking.41441/
 11. Det er en kunst det der, i alt restaureringsarbeide, å vite hvor man skal slutte å erstatte det gamle, og heller gjenbruke det gamle. Pappa var bygningssnekker som syslet med møbelrestaurering, og det var en problemstilling som ble mye kommentert. Synes du får et flott resultat.
 12. Legger denne her også... produktplassering i Finansavisen https://finansavisen.no/nyheter/bil/2019/10/25/7465905/testet-range-rover-v6-diesel
 13. God produktplassering i finansavisen ... https://finansavisen.no/nyheter/bil/2019/10/25/7465905/testet-range-rover-v6-diesel
 14. Ta den ring og la den vandre .... Nei, får håpe mottakeren blir like fornøyd.
×
×
 • Create New...