Gå til innhold
LRforum

yarnslayer

LRF Society
  • Innlegg

    1 853
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

5 følgere

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Location
    Aremark

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Aremark

Nylige profilbesøk

3 948 profilvisninger

yarnslayer sine prestasjoner

Entusiast

Entusiast (6/7)

  1. Disco sport; MARKANT høyere forbruk når det ble kaldere enn -5ish... og det var det i lengre perioder i vinter. Den gikk fra å ligge på 0,65 til 0,7 og helt opp i 0,8 under samme kjøring/samme strekke. (Målt via fulio) Hvis det er noe intelligens i disse bilene som kjører motoren varmere ved kaldere utetemperatur kan det være et problem at sensoren din lyver på utetemperaturen?
  2. Helt enig. Applaus for kes! 🥰
  3. Med alle mulige forbehold ... Jeg har en elektronisk workshop manual som ikke er internt linket, så det er køddete å se hva som henger sammen.. .Og med det forbehold at det som er beskrevet for en RHD er speilvendt for oss med LHD ... Mulig man kan komme til undenfra, men det ser ikke sånn ut fra prosedyren de outliner. (På passasjersiden kommer man inn via hanskerommet, ser det ut for. ) Prosedyren outlines iallfall sånn: Temperature controle actuator RH (Altså førersiden i vårt tilfelle, siden manualen tar utgangspunkt i Engelsk bil... ) 1) Snip fra "TEMPERATURE BLEND DOOR ACTUATOR RH ( G 1 8 1 5 5 9 9 ) - removal and installation" 2) Snip fra "HEATER CORE AND EVAPORATOR HOUSING ( G 1 7 7 9 4 9 8 )- removal and installation" Såvidt jeg kan fortså så er ikke dette noen småjobb akkurat... med mindre det finnes noen snarveier da.
  4. Schröedingers katt er altså ikke i sekken (eller eska) og aller høyeste grad i live. 😶
  5. Sure greier. Men god trening i stedet. Får håpe det holder seg på plussiden da, med sykkel iallfall.
  6. Nå har minus kommet hit - hvordan er erfaringen med ruta?
  7. Skvatt litt da jeg kom fram til kjøkkenet på bilde 30 og utover i denne annonsen. Det må da være en litt solblass versjon av NTE-fargen? https://www.finn.no/realestate/homes/ad.html?finnkode=310449634&alertType=ss&finnMail=agent&stored-id=32785202&
  8. Mister'n har sagt fra at han ønsker seg ny bakviskemotor til våren.
  9. yarnslayer

    Freelander 2

    Hmpfr. Her har forumvarslingen sviktet meg. Men fint du har fått tak i. Skulle du nå ha turen forbi Aremark og fremdeles være interessert så er det bare å si fra. Her fungerer de som bord-fot, og til det er 3 stk passe høyde.
  10. yarnslayer

    Freelander 2

    Har noen liggende her. Problemet er at de er så ru at dekket ikke holder trykk, så om de skal brukes til reservedekk er det et prosjekt, ikke en ferdig felg. Om du er interessert kan jeg sende bilde.
  11. Forrige uke - etter at mannen hadde hatt nødhjelp på håndbrekket (Mr Free spiser bremsesko før hver pkk) gled gamlingen gjennom uten anmerkning. Ikke verst for en 2007-modell etter 267 000km. I går - fikk gleden av å trekke opp full henger i motbakke på kramsnø etter opprinnelig sjåfør i opprinnelig pizzabil fant ut at framhjulsdrift var uegnet til oppgaven. (At mannen min fant ut at avtagbart hengerfeste på ny Disco også burde være et servicepunkt i samme slengen er en annen sak. Et tilfelle av at de gamle var eldst denne gangen. ) ... aldri helt frisk, sjelden helt feil. LR, altså. Ja, og prøvekjørte etterkommeren til Mr Free. Må si det kjentes ut som en verdig etterkommer. Det har bare tatt meg 7 år å bli vant til utseendet og se slektskapet heller enn forskjellene.
  12. Vet ikke om jeg skal be deg vaske munnen din, eller applaudere her ..
  13. Tvitvi. Man får som regel fanget fler fluer ved hjelp av honning enn av eddik - og det skulle jo være i alle parters interesse at du ikke kommer tilbake med døde tråder allerede denne vinteren.
  14. Akkurat nå har jeg veldig lyst til å si en del om dine Hurtigrutefolk. Men, det kan du få gjøre selv. Disse lever av å selge oppvarmede frontruter https://www.heatedwindscreen.com/pages/faqs De sier på faq-siden og på https://www.heatedwindscreen.com/pages/wiring-and-fitting Men, nå gidder jeg ikke bruke mer tid på .... noe de burde finne ut av selv. Ok da - en link til https://palmside.co.nz/products/heated-front-windscreens-fitting-instructions
  15. Det var Riis Bilglass (Oskar L. Hansen A/S) i Halden som sa det til meg. Jeg fikk det bare muntlig. Jeg vet ikke om de da snakket ut fra erfaring eller om de sjekket med LR. Hos meg stoppet iallfall varmetråddøden etter jeg hadde vært inne og reklamert etter brådød av 8-15 tråder kun kort tid etter ruteinstallasjonen og påfølgende retur til overnevnte firma. De forklarte da det de gjorde som "kantforsegling" og "det er ikke vanlig med utenpåliggende ruter ei heller varmetråder og iallfall ikke i combo, så det hadde de ikke på noen sjekkliste fra før". De trådene som har gått i tiden etter den returen&fix'en har nok vært steinsprang, for det var én og annen, og gjerne også synlig... (Men dette er det strengt tatt Hurtigruta som skal finne ut. De er den profesjonelle parten og bør tatt selv verifisere at den metodikken de bruker er holdbar... Ev. er kontaktinfo for de jeg bruker her https://www.olh.no/ og de har nå erfaring med tre eller fire utenpålimte ruter med varmetråder bare fra denne husholdningen hvorav min var den første - og den eneste med den typen problem. Om de vil svare en konkurrent kan jeg dog ikke si noe om... )
×
×
  • Opprett ny...