Jump to content
LRforum

yarnslayer

LRF Society
 • Content Count

  1,784
 • Joined

 • Last visited

4 Followers

About yarnslayer

 • Rank
  Entusiast & snakkesalig

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Aremark

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Aremark

Recent Profile Visitors

2,658 profile views
 1. Jupp, DET var frihjulet, det. Byttet på 138 000 i 2016. Ikke visste jeg at det "var dynamoen".
 2. Takk. J&S byttet noe for mange år siden på grunn av tomgangsrasling. Husker ikke delenavnet, men skal se om jeg finner ut av det. Det var et ??-hjul og strammer...
 3. Alle burde nå ha skjønt at engelske biler er flokkdyr.... ....
 4. Anbefaler deg å finne en annen vei å kjøre framover...? Kondolanser fra oss som er inneklemt mot svenskegrensa.
 5. Har byttet dem på verksted én gang og tror ikke det er noe vits i å bytte dem på en stund igjen. Hørte ikke noen stygge ord om byttet - tilsynelatende problemfritt? Den er nå så sparsommelig på gløding at de umulig kan slites ut... ?
 6. Trekk ut pluggen, skyll det i rent vann og ikke plugg til/sett på strøm før det er 100% tørt. Om du har en sopptørker eller en varmluftsovn som kan kjøres uten varme, med døra på gløtt så er det fint. Eventuelt så får du finne fram båndsaga.
 7. Aldri helt frisk, sjelden veldig syk... Jeg legger dette på minnet til neste delebestilling, tenker jeg. (Har vært på finn siste år, jeg ... uten å finne noe jeg er villig til å bytte med ennå. Og fortsetter det sånn er det best å stelle pent med Mister'n.)
 8. Motoren fortsetter å gå som ingenting har skjedd (ikke noe hoste eller noe sånt iallfall), men framdriften bare forsvinner - liksom med et "fjellørretnapp". Det har skjedd under litt pådrag. Et "halvt sekund" kjennes riktig. Det tyder på drivlinje-kutt (og elektronikk) mer enn motor tenker jeg? Har ikke hatt noe unormalt i dash når dette har skjedd. ("Rykket" kjennes, men jeg er ikke 100% sikker om det kommer av et plutselig framdriftstap i en tung bil under pådrag, eller om det skjer noe annet. Sist jeg opplevde noe liknende var kondens i bensinen på en ascona og en subaru 1800.
 9. Jobber innen IT - du aner ikke hvor mange problem med prestasjonsangst ved publikum som finnes.... Venter i spenning på mandagen.
 10. Ah. Takk. Mer å se på. Mister'n har ikke likt å kjøre med "nymotens" avlesere tilkoblet, så det unngår vi i det lengste. (Kan jo ha noe med saken å gjøre det også. ) Men først må jeg få det andre (umedgjørlige) hannkjønnet i huset å forstå problemet, og det involverer å delegere all shopping i morgen - med husets ene bil og sannsynligvis -13 eller så.
 11. Kontaktspray neste.... Å ha to Land Rovere er som å ha to sjalu katter.... Om den ene er på verksted skal iallfall den andre skape seg.
 12. Jeg skjønte det, men finner ingen deler som heter noe sånt og da blir jeg litt mistenksom. Dette er det jeg finner i lrcat http://new.lrcat.com/#!/12111/57488/59320/4771/59325 Jeg er ikke så stø i russisk at jeg finner hvilken som passer til manuell diesel LHD. ... ennå. Og dette er tvillingdelen for RHD-versjonen av Mr Free https://www.ebay.co.uk/itm/MK2-LAND-ROVER-FREELANDER-2-2-2-DIESEL-ACCELERATOR-THROTTLE-PEDAL-6G92-9F836-GF/202730053111?hash=item2f33a71df7:g:xpUAAOSwEvRdJZ54
 13. Og én gang på vei hjem også. Jeg finner ikke noe som heter "potentiometer" for fl2, diesel, manuell ... så jeg har utvidet søket noe. Juddering Land rover Freelander 2 gir treff på automatkasse, men med mindre bilen har utviklet så mye personlighet at den også har nocebo så er det ikke det. EGR påpekes, men kan den ha noe med dette å gjøre når den er avblendet??? "I would describe it as a momentary loss of power and then it kicks in again but it feels like it happens for a brief milli second but 3 or 4 times in quick succession." som beskrevet i https://ww
 14. Note to self/"bildagbok": Verre i dag og kaldere i dag (-13). Første rykk var omtrent på ca 4km avstand hjemmefra, rykk 2 og 3 kom på ca15-18ish), men så fikk bilen direkte kengurufakter ved ca 22 km kjørt. Disse siste i slakk motbakke på jevnt pådrag, i 3dje.
 15. Takk for utfyllende forklaring. Vi får bare se. Heldigvis er Mr Free av den typen som "dør langsomt" og vanligvis ikke stopper brått og uventet. Så vi får sannsynligvis anledning til å bli nærmere kjent med problemet før det lar seg stille en konkret diagnose.
×
×
 • Create New...