Jump to content
LRforum

yarnslayer

LRF Society
 • Content count

  1,279
 • Joined

 • Last visited

3 Followers

About yarnslayer

 • Rank
  Entusiast & snakkesalig

Profile Information

 • Gender
  Female

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Aremark

Recent Profile Visitors

877 profile views
 1. Lete luftlekkasje D3

  ... og igjen - har tørkemiddelet i filteret vært byttet? Tett tørker (det går fra kuler over til pulver) fører også til at kompressoren "går og går".
 2. Vår RR P38 - STORM

  For å si det sånn - etter å ha oljesmurt hele garasjen så fortjente du virkelig å finne ut av den bryteren. (Men det må være skjebnegudenes klask i bakhodet at det var 3 år etter ... )
 3. Which car is the best family car for you?

  Spam, ja...
 4. Anbefaling av handverktøy

  En annen ting ved den framgangsmåten er at man ikke kaster bort (mye) penger på verktøy man ikke bruker eller verktøy med feil funksjonalitet i forhold til behov. Framgangsmåten fungerer også på en del småelektrisk hvor man må bli litt vant med det før man vet om man egentlig trenger å investere i noe skikkelig.
 5. TresAmigos

  Tres amigos: HDC + TC + ABS-lampa lyser Kan ha maaaaaange årsaker. Trikset er å vite og huske at om noe påvirker abs'en så kommer også de andre to Amigo'sene på besøk pga avhengigheten modulene i mellom. Utløsende faktor ligger ofte i bremsesystemet eller hjulhastighetssensoren, men ingenting er sikkert. Vanskelig å preventere disse i å komme innom om du kjører LR. Trøsten er at når du har fått kastet dem ut tar det gjerne en tid før neste gang de kommer på besøk. Du finner nok maaaaange tråder om ulike årsaker og løsninger om du søker på forumet. (Ved feilsøk av disse så er feilkodeleser nesten et must for å finne ut hvilket hjul/hvilken modul problemet kommer fra. )
 6. Glowplugger

  Mener å ha hørt om Lier Landbruksservice Traktor(?) og Technoclassic i det området? Vet ikke om førstnevnte tar sånt og har heller ikke førstehåndskjennskap til dem. Du finner sikkert noen tråder om du søker i forumet. Her er
 7. Dagens Kina produkt

  En annen fin https://www.ebay.co.uk/itm/Off-Road-T-Shirt-Old-Land-Rover-Never-Die-They-Just-Go-Beyond-Ideal-Gift/112655230824?epid=2278555341&hash=item1a3ac66768:m:mMG5wlpo-o15uP031cykfxg Og et par til - man kan nok finne en fan-skjorte for enhver smak Tror jeg stopper her.... ellers blir jeg bare sittende. Den siste her er blank løgn da - en gammel LR har aldri hatt bare en eier.
 8. Dagens Kina produkt

  Ikke solgt i Kina (sikkert produsert der), men jeg ser vel for meg at denne kanskje burde passe medlemmene i Rullekakeklubben https://www.ebay.co.uk/itm/Thats-How-I-Roll-Defender-Mens-Funny-T-Shirt-Land-Rover-Off-Roading-4x4-90-110/361295618226?epid=1863693776&hash=item541ee5a0b2:m:m09VewpsoGS8TEb1cqsKq5Q
 9. Gammel profil..god som ny

  Enig. Det kan være så mange grunner til at man ønsker å være halvanonym. Jeg ser vel spesielt for meg situasjoner ifm jobb eller verv. Jeg kan bare svare for meg selv, og det at jeg har et sjeldent navn, samt at "alle" nå krever full identifikasjon gjør at jeg ytrer meg lite i den offentlige debatten. Sålenge det ikke er problemer med nick så synes jeg det bør være mulighet for å bruke det. Å vite hvem som er bak nicket er relevant om man skal handle med folk, men da får man jo også fort tak i den informasjonen. Selma Marie Gjeset, Aremark.
 10. Ah - tidligere enn hva jeg fant da. Mr Free er 2007, så der er det utansett ingen tvil. Veldig fin video forøvrig.
 11. Jeg trodde det var haldex gen 3 iallfall pre 2010 på FL2? Men om TeleFree har gått gen4-filter til å passe er de enten like eller jeg har tatt feil.
 12. Bytte av Bakbremser på D4

  Ser sånn ut. Se http://www.land-rover-parts-shop.com/images/products/FITTINGKITS/LR019223.PDF
 13. Bytte av Bakbremser på D4

  Bedding in-prosedyren var grei nok den, på lite trafikkerte skogsveier. Og ja - den fungerte. Før sto ikke discoen i bakken på brekket (vi har en dertil egnet bakke å teste sånt i), etter sko-bytte. Etter kjøring av prosedyren så hadde den selvjustert seg til å stå godt i samme bakke. Landrover - gjennomtenkt når du minst venter det. ETA - når det gjelder de justeringsskruene så kan det kanskje ha noe med årstall, utvikling og VIN-nummere å gjøre?
 14. Likner veldig på problemet vi hadde med Discoen (I en av trådene til Trondshj).... Det var vanninntrenging i kontakten mellom høydesensor og harness... (Utviklet seg som så ofte under utbedringsforsøk, men det var altså det som det startet med.) Ga akkurat samme symptomer. Og kom og gikk. Var et #¤%#&#" å finne ut av.
×