Gå til innhold
LRforum
 • Bli medlem

yarnslayer

LRF Society
 • Innholdsteller

  1 453
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  1

yarnslayer last won the day on Juni 22

yarnslayer had the most liked content!

Nettsamfunnsomdømme

4 Nøytral

3 følgere

Om yarnslayer

 • Rang
  Entusiast & snakkesalig

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Aremark

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Aremark

Nylige profilbesøk

1 340 profilvisninger
 1. yarnslayer

  Hull til varmepumpe gjennom betong

  Antar det er diameteren du må bore som er 70mm? Eller så er det en m som står inn for en c der om det er tykkelsen på veggen du skal gjennom?
 2. yarnslayer

  Traktor tips?

  Det ville være sløsing med en fullt brukandes traktor!
 3. ... og så er det helt utroliv hvor mye mer plass det blir på veien i møte med (DIGRE) småbiler når man har noe "digert" på taket. Hvor logikken er i at Disco'en tydeligvis oppleves bredere med en kano på taket (som er smalere enn bilen).... det skjønner jeg ikke. Men veldig taknemlig for at vi får de ekstra cm'ene vi fikk fra veiskulderen. (Greit nok at svart er slankende, men det er litt enerverende å bli forsøkt presset av veien av småbiler med halvannen meter til sin veiskulder omtrent på hver tur... ) På kanoturen i dag fikk vi også oppleve å snike på rådyr. Det var ganske tydelig at geita og kalven ikke "skjønte" at vi var mennesker - for de stoppet å spise for å se på oss flere ganger, men siden vi da stoppet padlingen og bare lot oss drive fikk vil lov til å komme innpå rundt 20 meters avstand før de trakk unna bredden. Artig.
 4. yarnslayer

  Handlet ny bil - Discovery 4 2015

  Du vil ha denne linken, tenker jeg https://disco3.co.uk/gallery/albums/userpics/11748/Bodsys_Brake_Bible_V1.4sml.pdf Og så regner jeg med at du vil ha en av disse - det er verkstedmanual strippet for delenr, men bilder og framgangsmåter er intakt, samt feilsøkprosedyrer etc. Bare en liten advarsel - den er et lite ¤%&/#¤ å søke i. https://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_odkw=Discovery+repair+book+land+rover&LH_PrefLoc=2&_osacat=0&_from=R40&_trksid=m570.l1313&_nkw=Discovery+workshop++land+rover&_sacat=0
 5. yarnslayer

  Handlet ny bil - Discovery 4 2015

  ... og i så fall er nok sannsynligheten stor for at det kommer en etterfølger "fra samme slekta" på gården.
 6. yarnslayer

  DE forsvant den veien......

  Kledelige dekk, Tedinor.
 7. yarnslayer

  Feilkodebonanza tips?

  Husk å bruke idtoolen din og fortell bilen at den har fått nytt batteri da. Ryktene iallfall, tilsier at den behandler batteriene noe forskjellig utifra hvor velbrukt den tror de er.
 8. yarnslayer

  Freelander2 w,TDi

  Du kan gjerne kryssposte i motordelen av forumet og henvise til denne tråden. Freelanderdelen av forumet er dessverre ett av de mer stille hjørnene her.
 9. yarnslayer

  dekk som "humper"

  Den fete damen flater dekkene sine om hun står lenge. Da må det gjerne noen lange turer i høy hastighet til før det ordner seg. Kjennes spesielt ille ut om dumpene i dekkene tilfeldigvis synkroniserer seg.
 10. yarnslayer

  GEOCHALLENGE 2018

  Og takk for i dag, alle sammen - og spesielt til arrangører og vertskap. Turen var fin, selv om værgudene etterleverte sommerregnet i batcher i dag. Heldigvis var det gode "under tak" muligheter på tampen (iallfall for de fleste av oss ).
 11. yarnslayer

  Feilkodebonanza tips?

  Kan også hende det klarer seg helt fint med tørkebytte/kompressoroverhaling.
 12. yarnslayer

  Fjernlys Disco 4

  Jeg vet ikke, men Trond nevnte iallfall gedigen forskjell på verkstedkjøpte originalpærer(?) og biltemapærene. Og det kan også jeg se. De nye "verkstedpærene" har et mye mer sentrert nærlys enn biltemapærene hadde. Det er iallfall en mulighet at det ikke er innsettingsforskjell, men pæremmerke som utgjør forskjellen?
 13. yarnslayer

  Nye strømmålere hus.

  Poenget mitt var "prisendring pr time" vs "leverandørendring pr mnd" ...
 14. yarnslayer

  Cruise Control HSE - igjen ....

  Vi har hatt gode erfaringer med Technoclassic for "rare elektriske" problemer når Husets Mekaniker har kommet til kort. Dog er det d4 da.
 15. yarnslayer

  Corrolan sauefett - Erfaringer?

  To fluid-film-behandlinger - helt forskjellige. Første runde var nok med gammel vare. Det var tykkere fett, mer langvarig og mye mer "gammel vær" enn "sau" i lukta den gangen. Når det lukter vær på gårdsplassen også etter 14 dager så er det stramt og mye mer enn et tredagers whiff av lambi-lam. Etter beskrivelsen - bortsett fra den luktfri delen - så høres corrolan base ut til å være like seig og nesten talgaktig som det freelanderen fikk da. Den behandlingen satt veldig godt. Noen vil si "for godt". Den nye behandlingen bilen fikk nå er tynnere, og selv om den nok kryper bra og helt sikkert holder vinteren over så kan jeg ikke se at den skal holde like lenge i salt- og vannsprut som gammelværen. På den annen side så er Husets Mekaniker mye mer positivt innstilt til lambi-sau, såh ... Og uansett er det helt sikkert mye bedre enn ingenting.
×