Jump to content
LRforum

yarnslayer

LRF Society
 • Content Count

  1,603
 • Joined

 • Last visited

4 Followers

About yarnslayer

 • Rank
  Entusiast & snakkesalig

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Aremark

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Aremark

Recent Profile Visitors

1,812 profile views
 1. Uff. Godt hun slapp med skrekken. Uansett veien framover - det kan være en grei ting å spandere noen kroner på et ok dashcam. Er mange idioter på veiene.
 2. Om det er merkeverksted ville jeg bedt om en utskrift av avleste feilkoder..... uten det blir det bare å famle i blinde.
 3. Takk Elchund. Jeg er yrkesskadd - 20-30% av jobben min består av å google engelske fagtermer, så jeg ser ikke engang at de blir med over når det gjelder uttrykk som jeg ikke har brukt i sammenhengen på norsk først. Her er iallfall prosedyren beskrevet. https://www.youtube.com/watch?v=NmUa_ryXwr4 Og info fra service bulletin (mer i vedlagt fil): Editert: om bildet kun vises hos meg - som det kan se ut til, så henviser jeg til det som står under "Bedding in procedure" i pdf'en Landrover-Electronic-Parking-Brake.pdf
 4. Bedding in på d4/lr4 gikk iallfall så greit at jeg gjorde det engang kæill'n var borte ... (siden jeg var dugelig lei av å ikke stole på brekket etter bilen hadde fått nye deler ...) Trengte ikke noe annet enn en egnet øde veistrekning og litt tålmodighet for den delen. (Det som involverte møkk på fingrene overlot jeg til ham. )
 5. Spennende. Vis av resultatet da. ¤nysgjerrig¤
 6. Det er vel helt normal oppførsel? Cruisecontrol på D4 er vel ingen konstant fartsholder, men er progget mer som "dette er miste fart du aksepterer" Og i håndboka, engelsk variant på side 158, står det "When setting the cruise control to the speed limit it is important to remember that it is possile for the vehicle to increase speed when travelling downhill. This may result in the vehicle speed exceeding the speed limit."
 7. Kan også være endeledd/drivakslinger vel? Er det mer lyd ved sving enten mot høyre eller venstre?
 8. Godt du ikke er tapt bak en slepekrok, sier jeg.
 9. For vår del er det tydelig sjalusi i bilparken. Dette anfallet ble utløst av rutinemessig service på Mr. Free. Det er ikke første gang dette skjer heller. Neste gang får vi sette damen i oppkjørselen til naboen mens det står på ...
 10. Sjekk ut hvor lang tid det tar å la den resette seg sånn først da. Se også denne http://metricrat.co.uk/disconnecting-the-battery-from-a-range-rover-l322-2002-uk-specification-rhd/ Med forbehold om at jeg ikke vet hvor sær de bilene er mhp tukling med batteriet. Sjekk litt rundt om du finner noe i noen tråder'a.
 11. Hmm... Det er merkelig. Vedvarer det gule lyset også etter 15 (eller var det 30?) min med frakoblet batteri?
 12. Vel, om du er vill og gal kan du jo prøve å framprovosere det med å gi en etter en hjulbue en god omgang med vann fra hageslangen . ... med prøvetur mellom hver. Er du heldig kan det hende du får framprovosert problemet.
 13. Det er nok bare normal spenningsvariasjon fra de ulike sensorene du ser. Det er når den får "signal out of bounds"-feilen (og den ramler ned på knærne etterpå) du vil se at hjulinfoen er markant forskjellig fra realitetene.
 14. Bare som marmorering på vokset papp i barneskolen... Teknikken var omtrent den samme, men objektet var flatt, ikke 3d. Da brukte vi en oljebasert maling - eksperimenterte med farger - øverst i et vannglass. Det er greit å teste ut i liten skala. (Noe "bilde" ble det dog ikke, men en "marmoreringseffekt"/lasureffekt lot seg iallfall gjøre. ) https://en.m.wikipedia.org/wiki/Paper_marbling
 15. Husk at det også kan være selve kontakten mellom sensoren og kabelnettet som har mørknet. Kan være vanskelig å se. Men ... Er de løne går de antakelig helt sønder når man begynner å ta i dem. Da vet man iallefall.
×
×
 • Create New...