Gå til innhold
LRforum
 • Bli medlem

yarnslayer

LRF Society
 • Innholdsteller

  1 566
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

4 følgere

Om yarnslayer

 • Rang
  Entusiast & snakkesalig

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Aremark

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Aremark

Nylige profilbesøk

1 645 profilvisninger
 1. yarnslayer

  D3: steering shaft bytte

  Om du ikke har kjøpt et billig liggeunderlag ennå, så har du ikke hatt gammel bil lenge nok.
 2. yarnslayer

  Discovery 3 - Div. feil

  Stopper vel også med feil om det blir under kvart tank på bilen? Mener det var noen rykter om at den da må resettes. Tenkte kanskje det var det som skjedde deg.
 3. yarnslayer

  Discovery 3 - Div. feil

  Du har slettet feilkoder, eller noe sånt?
 4. yarnslayer

  Discovery 3 - Div. feil

  AMK regnes som mer driftssikre. De er iallfall nyere. Programmeringen #tror jeg# bare er nødvendig for å redusere slitasjen (den vil da tåle mer slingringsmonn i trykk og ikke jobbe seg ihjæl på samme måte som hitatchiene har gjort). Tørka burde uansett være et servicepunkt på disse. Det hadde spart mange for mye frust.
 5. yarnslayer

  Fram og tilbake igjen

  Trist lesing med sykdom og sånt, men godt å "se" deg her igjen. Forumering i bølger gjelder vel for de fleste. Enten er privaten travel eller bilparken rimelig problemfri og da blir tiden og orken fort brukt opp på andre ting. Kan vel ikke si at det er mange forumdeltakere jeg/vi har møtt "live" - jeg synes jeg "kjenner" dem bedre her. Spesielt dere som har avatarer som ikke er en grill av uviss årgang (sorry, men grillene/frontene går det mange av på dusinet her inne) ... Når det gjelder forumsiden så: "Alt er en overgang, sa reven da han ble flådd." Jeg synes også det gamle utseendet var bedre, men samtidig har den nye forumprogramvaren mange fine finesser når man først blir kjent med dem. Spør om det du lurer på, så er det mest sannsynlig noen som kan svare. Et tips med bilder er at det er forskjell på nettlesere igjen. Forumet - etter min mening - foretrekker klart crome... Der kan du lime inn bilder fra utklippstavla rett inn i posten. Har du bilde som fil på pc'en din kan du også bare dra det inn i skrivefeltet for innlegget og så ordner forumet opp med det i bakkant (legge det automagisk til galleriet ditt). Så en del ting blir bedre - når man bare finner ut av "den nye måten" å gjøre ting på.
 6. yarnslayer

  Ingen/lite Varme førerside

  Har ikke peiling, men ser at de ulike steppermotorene har ulike delnr. Om du googler på delnr bør du kunne finne navn nok til å få konsensus på hvilken som er venstre blend. (Husk høyre/venstre-rattproblematikk oppi dette... )
 7. yarnslayer

  Bakdiff FL2

  Er vi i omegn såh ... Enn så lenge håper jeg det ikke blir nødvendig. Tro meg, jeg har lest Om ikke annet er det greit for å ha en liten oversikt over prosessen.
 8. yarnslayer

  Bakdiff FL2

  Skulle gjerne vært flue på veggen når du driver på Ikke egentlig for å lære å gjøre noe sånt, men fordi jeg er nysgjerrig, og det du driver med her virkelig er "svart magi" for meg.
 9. yarnslayer

  D4 - Kjøps tips

  ... og har bilen vært sau-set vil jeg ha sett på det som et pluss i margen. Du kan også se etter knepp/knakk i styrestaget. Endeleddet der blir slitt på disse.
 10. yarnslayer

  Service Discovery 2016

  EU(?) har sørget for at man ikke er bundet til å ta service på merkeverksted. Eneste krav som stilles for å opprettholde nybilgarantien er at merkedeler benyttes. https://www.naf.no/om-naf/nytt-fra-naf/fritt-verkstedvalg---fortsatt-garanti/ https://www.smartepenger.no/bilokonomi/1854-bilgaranti og https://www.smartepenger.no/94-nyhet/2494-nybilgarantiem-gjelder-selv-om-du-dropper-arlig-service
 11. Den var da fin? Sjelden farge. (Jupp, det er en dame-ting )
 12. yarnslayer

  Vinduspusser

  Hmm... relé eller delvis kabelbrudd kanskje?
 13. yarnslayer

  Vart svindla på nettet. Ka bør eg gjøre?

  Vel - bare svipper innom og minner om at dersom du har betalt gildet med visa/mastercard etc så kan du bruke dem som "svindeldommer". Det er ofte lettere å få de til å hente tilbake pengene enn å gå via de blå. Sjekk med din bankforbindelse om hva de kan gjøre med den dokumentasjonen du sitter på. (Sbanken og behandling av fake netthandels-svindel er veldig strømlinjeformet, men det er jo noe annet enn det du har vært borti.)
 14. yarnslayer

  Bakdiff FL2

  Diffen på Mr Free runder 198 000 "i disse dager" og den går på fabrikkspec. (Men etter de a 90 000 har den fått opptil flere bytter da. Koster så lite med en liten liter byttet i ny og ne - prisen er jo under 150kr for byttet om du gjør det selv/har noen i hus som gjør det for deg. )
×