Gå til innhold

Ivan Peter

Medlemmer
  • Innlegg

    67
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Ivan Peter

  1. Her er det meste byttet så her er det tut å kjør i lang tid uten at du får noen overraskelser. Riktig farge også! Madammen lurte på hvorfor jeg ikke hadde priset den likt den fra Ottestad, hun skjønte ikke at PP og skinn er mer verdt enn stoff seter og std edition:)
  2. Var selv innom Kenneth når de byttet dette røret på D3'n og dikk se hvor trangt det var siden de måtte løfte karosseriet. Forøvrig mange kr for et så lite rør:)
  3. Andreas, jeg er interessert. Må bare vente litt til konto er i balanse. Kan ringe deg i løpet av fredag/lørdag å avtale nærmere.
  4. Kjører T/R ikveld med en D3 om noen trenger noe fraktet.
  5. Noen som har et barnesete med eller uten Isofix til en 1 åring til en fin pris?
  6. Anbefaler også Strømmen bilverksted, god service og fine priser.
  7. G4 stylingen forsvarer vel ikke den prisen mtp kmstand? Overpriset mener jeg.
  8. Hehe nei er i Bjerkvik men har lyst på nye dekk.
  9. Hvis noen har noen dekk til salgs er jeg interessert, noe som gir meg bedre fremkommelighet enn slicksa som står på nå.
  10. Hei! Fin mulighet for gruppa tilhørende region nord og stille ut det dere har av kjøretøy på lørdagen under motormarkedet mellom 10-18 på egen anvist plass. Sjekk ut knutepunkt Bjerkvik sin Facebook side for mer info. Egen utstilling for motor folket. Jeg er i bygda så om dere kommer så stiller jeg med D3'n.
  11. Ønskes kjøpt, må passe LR D3 2006 wingbar original. Eventuelt tips om korrekt type. Skal ha plass til 2 kajakker.
  12. D3 originalt takstativ, noen som har kajakkstativ som passer til minimum 3 stk til salgs?
  13. Skjæraveien Strømmen ja, har min der nå der de fikser Div ting som nevnt i tidligere post her. Sandveen skulle ha nesten det dobbelte av hva Kenneth & Co skulle ha...
  14. Så dem tar LR på Strømmen? Ringer deg i morgen Andreas.
  15. Jeg har bosted i Skedsmo, men midlertidig Oslo pga vannlekkasje hjemme: Tryg forsikring: Insigna bil og Miotorpool er alternativene vi kan frakte den til, eventuelt Sandveen, jeg sa da at det er uaktuelt med alle de 3 alternativene og dem mente da at jeg måtte betale det beløpet for å få fraktet den til Technoclassic. Da leier jeg heller en henger for 900kr og får en kompis med en tyskervogn til å hjelpe meg:) Dersom selskapene hadde presentert alle om\hvis reglene sine når de selger forsikringene tror jeg man er mer bevisst på valg av selskap. Betaler over 25K i året for forsikringer jeg aldri får brukt når nødvendig så nå er begeret mettet for min del.
  16. De ville ha betalt for mellomlegg siden det var utenfor bysonen, er på ballen uansett mtp bytte av selskap. Ordner seg trolig nok uansett da dem leier ut traller på Statoil Storo.
  17. Hei! Trenger hjelp til å få fraktet en discovery ut fra Oslo til Techno Classic ved Liertoppen. Bilen står ved Bislett\Hegdehaugsveien, har noe sinnsyke lyder(drivverk)? som er blitt verre og tør ikke kjøre den helt utover dit i frykt for totalhavari. Noen med bilhenger\flatbed som er behjelpelig eller som kan låne bort hengeren for en 1/2 dag? Kan gjøres en eller annen gang før mandag. (har veihjelp via forsikring men dem skal ha 1500+egenandel på 500 så det er uaktuelt). Send gjerne pm eller sms/ring på : 9tre8fem30en3 MVH Ivan
  18. NAF MR OR, søk på Fjesboka. Ofte kjøring, rett ved Nannestad. 150kr i avgift pr tur for gjester. Jeg drar opp førstkommende søndag med D3'n. Hiv seg med den som kan og har lyst.
  19. Ønsker søskenbrettet ja men foreløpig er jeg i nord Norge og er tilbake tidligst til torsdag så vi kan meldes da. Event om du svinger forbi skedsmo før den tid; så ta kontakt på tlf ni,tre,85301,tre.
×
×
  • Opprett ny...