Gå til innhold

Fourtrack

Medlemmer
  • Innlegg

    15
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Norge

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Tønsberg

Fourtrack sine prestasjoner

Medlem

Medlem (2/7)

  1. Takk Roy Skal prøve dette når eg kommer hjem fra sjøen. Var et lite styr å prøve og få på plass wiren. Lurer på om det har blitt litt sjevheter i stangen da den gamle wiren slet seg, var nån som prøvde og kjøre selv om det ikke funket.
  2. For noen måneder siden sluttet vindusheisen på venstre bakdør å virke. Åpnet og fant ut at wiren va sletet av, sikkert treghet og slitasje som har gjort det. Bestilte ny wiresett på ebay, men fikk selvfølgelig et som var noen millimeter for kort. Er det noen her som har byttet dette tidligere så vet hvor man kan få tak i et sett som faktisk passer?
  3. For noen måneder siden sluttet vindusheisen på venstre bakdør å virke. Åpnet og fant ut at wiren va sletet av, sikkert treghet og slitasje som har gjort det. Bestilte ny wiresett på ebay, men fikk selvfølgelig et som var noen millimeter for kort. Er det noen her som har byttet dette tidligere så vet hvor man kan få tak i et sett som faktisk passer?
  4. Volsomt til greier du skulle måtte reparere. Kjøpte samme bil som deg juli i fjor, men har ikke hatt så mange av de samme symtomene. Byttet aktuator i dør, pluss et ophengslager og vibrasjonsdemper på mellomakslingen. Delenummeret til heisen komplett er CVH101150GEN vet desverre ikke nummeret på bare wiren. Bestiller foresten ofte deler fra http://www.land-rover-parts-shop.com/ , da de gir deg valget mellom orginale og ettermarkeds deler.
  5. diselpumpen sitter vel under baksete på min, så er vel et filter det der. De koster vel ikke mye fra england. Prøvde og se under min 2004 TD4, men fikk ikke bilde til å stemme. Sjekket ikke så langt foran dekket heller. Vet ikke om du har fått webastroen til og virke igjen, men den sitter under venstre forskjerm. Er vist ikke enkel og komme til. En vanlig feil er at disse blir kjørt for kort/lite og det danner seg sot slik at den ikke får tent.
  6. Noen som har noen ide på delenummeret til filteret på automatkassen også?
  7. Desverre sier det meg lite. Har to typer oljer som castrol anbefaler til den bilen, men det er snakk om en ganske stor prisforskjell på disse 2. Står ikke noe om N402 kompitabel Dette er følgende oljetyper Castrol Transmax Z, Castrol ATF Dex II Multivehicle
  8. Som nevnt i tittel leter jeg etter oljen som skal på automatkassen og ird kassen til en 2004 td4 freelander. Noen erfaringer med bytte av denne oljen og type olje som skal benyttes ?
  9. Er det noen som vet hvor man får tak i bare armen til viskeren? Min knakk i vinter da jeg hadde viskerne foran på når jeg skulle rygge. Er en 2004 modell Td4.
  10. Takker for alle svar. Prøver led pærer etter at jeg har skiftet reflektorene. De skal i alefall ikke generere særlig noe varme. Blir uansett sjeldent brukt, men kjekt å ha i tilfelle.
  11. Er bare reflektoren som er smeltet. Kan også nævne at forige eiger hadde montert xenon lys. Kan det ha noe med det å gjøre? Har desverre ikke rukket å sett hvordan det systemet er koplet.
  12. Det er de små runde ja. Er det noe problem med strømnettet ? Er jo rette styrken på pærene som står i.
  13. Kjøpte en 2004 td4 i fjor og la merke til at tåkelysene var smeltet når jeg testet de hjemme. Pærene er ikke skadet men reflektorene er smeltet. Er det noen som har erfaring med dette. Er greit å vite hvorfor de smeltet før man bytter huset.
  14. Er forresten nesten umulig å bytte termostat alene. Skal du bytte den uten å følge boken kan du spare mye penger, men du må smøre deg med tålmodighet og gjerne en som kan hjelpe med å holde tit å holde unna ting når du skal ha termostathuset ut og inn.
  15. Kjøpte selv en td4 se 2004 i juli i fjor. Prutet den ned til 75 da dørlåsen ikke fufunket på nøkkel. Byttet låsen i går da jeg fikk tak i en på høggeren. Problemer jeg har hatt er låsen, termostat og mellomaksellager. Byttet også vibrasjonsdemper på vcu. Er veldig fornøyd med bilen, starter og går bestandig, tar seg også godt fram på vinter og i tereng.
×
×
  • Opprett ny...