Gå til innhold

panilsen

Medlemmer
  • Innlegg

    13
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Location
    Krokstadelva

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Drammen

Nylige profilbesøk

532 profilvisninger
  • Offe

panilsen sine prestasjoner

Medlem

Medlem (2/7)

  1. 2007 FL2 , hovedlys sluttet å fungere samtidig. Alle andre lys ok, også fjernlys. Sikring ok, byttet lysbryter. Noen tips ?
  2. Hei 2015 Discovery sport Gearshifter sitter fast i drive. Kan stoppe/starte bilen igjen, men ikke mulig å dreie på gearvelger. Går ikke ned når jeg stopper bilen. noen tips ?
  3. Ingen andre deler som ble skadet - tror jeg? Følger service intervall ift olje
  4. Fikk en alarm , reduced engine...", også var det bare stopp. Ingen ulyder. Endene av kam' en ble fisket opp med magnet. Ingen rester i bunnpanne/filter. Kommer nok på ca 27' med deler. Spørsmålet nå er om det er riktig del de har fått tak i Her er delenummer
  5. Hei Har en 2007 fl2, og kamakselen røk i festet til dieselpumpe. Den nye kamakselen ser helg annerledes ut, bla mangler oljekanal og spor. Se bildet. Vet designet ble endret etter en svakhet på 2007, noen som kjenner igjen den nye kam'en ?
  6. Takk ! Dette skjedde 2 uker etter den var på verksted for å bytte registerreim. Kan det være noen sammenheng ?
  7. Hei Fikk akkurat vite at kamaksel på min 2007 FL2 har brukket - i drevet mot dieselpumpa. Da er spørsmålet hva jeg gjør nå... Er det trolig at hele motoren må byttes /overhales ? Noen som har forslag til verksted/pris ? mvh panilsen
  8. Oppdatering.. En liten tur under bilen avslørte feilen. Drivakselen på ene siden foran har løsnet helt fra drivknuten, henger og slenger inne i mansjetten. Noen anbefalinger til et bra verksted - til litt lavere priser enn Motorpool - i Drammens området ? Må vel åpne opp for å finne ut om både drivaksel og drivknute må byttes.. Bør det byttes likt på begge sider ?
  9. Hei Har fått trøbbel med 2007 fl2 med automat. Kom en lyd fra gearkassa, og etter det gearer den ikke som den skal - og når jeg setter den i park er det som den står i fri... bilen triller fritt. Noen forslag til hvor omfattende det kan være ?
  10. Sjekk med: danroberts@duckworthlandrover.co.uk http://www.duckworthparts.co.uk/landrover/index.html Virker som de har det aller meste.
  11. Noen som har byttet teppe i FL2 ? Er det å få tak i ?
  12. Hvordan finner jeg ut om bilen har DPF eller ikke ? På jakt etter en fl2 -høres ut som om det er en fordel med en bil uten... Er dette er vanlig problem ?
  13. panilsen

    Freelander 2 ØK

    Hei På jakt etter en Freelander II, 2007-2009. God stand, full servicehistorikk, skinninteriør. Per Arne
×
×
  • Opprett ny...