Gå til innhold

Mastermo

Medlemmer
  • Innlegg

    260
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

1 følger

Contact Methods

  • Website URL
    https://landroverdrive.com/

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Sveberg - Malvik kommune

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Malvik - Norway

Nylige profilbesøk

1 711 profilvisninger

Mastermo sine prestasjoner

Entusiast

Entusiast (5/7)

  1. Kjøper 17" felg - 500kr felgen. Betaler for frakt. Malvik / Trøndelag Mvh Simon
  2. @Jasswass med den kalkulatoren så havner jeg på 5.16% med 245/75R17. Jaja, da er man over uansett. Kanskje bare å gønne på maks da. Blir 31.5" og 32" er maks på D3 uten at man skal få alt for store problemer. Takk for tips. Bare å finne riktig dekktype og produsent da.
  3. Morro at jeg sitter å søker på temaet selv. Leser 4-5 poster og plutselig kjenner igjen en rød Toyota, også merker jeg at jeg er på lrforum. Sitter å ser på dekk til D3 og ønsker jo å være lovlig. Orginalt: 255/60R18 Dekkvalg står mellom: 245/75 R17 5.0% over orginalt 265/70 R17 5.3% over orginalt Hvis man skal være mattematisk korrekt og man bruker avrundingsregler så vil 5.3% rundes ned til 5%. Siden loven, altså "oppgaveteksten" inneholder tall som ikke inneholder desimaltall så skal svaret oppgis i heltall. Ergo vil 5.3% rundes ned til 5%. Men så er jo lover mye synsing så spm. er om kontrolløren har mattematisk bakgrunn eller filosofisk bakgrunn. Må jo være noen som har prøvd dette spørsmålet før oss.
  4. Off-road hjul solgt Winch-fanger solgt Orginalen framdører til Defender selges 8000kr samlet. veldig lite rust.
  5. Baktravers er solgt.
  6. Denne er fortsatt til salgs og det er ingen som har vært å sett på den. Ingen som ønsker seg et rullende prosjekt? Kom å se på den og gi meg et godt tilbud. Vi blir nok enige om pris og medfølgende deler.
  7. Ja dessverre, men har ikke tid til alt. Men blir mye mer videoer fremover så ikke noen frykte. Takk takk. Trist men nødvendig som vi har snakket om.
  8. Rullende prosjekt selges uten EU. 75 000kr Enkleste TD5 uten ABS og AC. Registrert som 9 seter. 5 er montert men jeg har alle 10. Bilen står i Malvik, Trøndelag, to mil nord for Trondheim. Siden jeg ikke har tid til å drive med restaurering mellom turer og filmredigering legger jeg derfor ut min Defender til salg. Så håper jeg noen som digger Defender og som har tid kan gi den den kjærligheten den fortjener. De fleste har sikkert sett hvordan den ser ut og hvordan den har blitt behandlet på tur. Hvis ikke sjekk ut YouTube.com/landroverdrive Rust: Dører, Baktravers, fotbrønner. Noe på b og c stolper og noe på overliggere under andre seterad. Ingen rust oppe på brannvegg. Baktravers må byttes men rammen fra tanken og fremover der bra ut. Motor går godt og ingen kjente feil. Har startet og gått siden jeg kjøpte den for 4-5 år siden. Er mulig en jordingsfeil som jeg ikke finner ut av. Manifold er blitt planet og satt på igjen og fungerer som den skal. Mulig P15 motorharness men motor er p10. Girkasse og drivverk: Liten ulelyd når man clutcher på kald bil. Ytre drivaksling venstre bak er blitt sveiset av tidligere eier til «drive flange» Ellers girer den fint i høyt og lavt og centersperre fungerer som den skal. Ingen ting som er skjult ved denne Defender og alle spørsmål blir svart ærlig. Står i oppvarmet garasje klar for inspeksjon og med batterilader koblet til. Selges med 5 stk brukbare sommerdekk på alufelger og 4 stk gode piggdekk på svarte modular stålfelger, nesten ikke brukt og mange pigger igjen. 5 stk Offroadhjul kan kjøpes med til 5000kr ekstra. Baktravers Bearmach med lange armer kan selges med for 5000kr. Turbular winchfanger Bearmach kan selges med for 5000kr Mvh Simon
  9. Hei, jeg tar gjerne allisport intercoolern til TD5. Blir en en bra start på oppgradering av motor på min 110. Også blir det et bra tema til en ny video. Kan du sende til Malvik? (Trondheim) Betaler selvsagt frakt. Mvh Simon
  10. Jeg skulle bare en snartur innom forumet.. 2 timer senere har jeg lest gjennom "Siggen" og denne tråden. Veldig morro og lese og ville derfor bare takke for hærlige RRC tråder.
  11. Hei, Ønsker å få fraktet 5 hjul fra Gjøvikområde til Trondheim / Trøndelag. Tidsrom: Fra nå til 14 juli. Kan møtes på veien hvis man ikke skal hele veien til Trondheim. Takk Mvh Simon Schybaj Mastermo Bjørnmyra 36A, Hommelvik 90109469 https://landroverdrive.com/ https://www.youtube.com/c/LandRoverDrive https://www.instagram.com/landroverdrive/
  12. Samme her.. Link hadde vært fint. Simon
  13. Helt magisk rett og slett. Fikk bare sett første filmen i går men skal fortsette i kveld. Overraskende bra kvalitet på filmingen med vinkelvalg og slikt!
×
×
  • Opprett ny...