Jump to content
LRforum

Mastermo

Members
 • Content Count

  249
 • Joined

 • Last visited

4 Followers

About Mastermo

 • Rank
  Entusiast

Contact Methods

 • Website URL
  https://landroverdrive.com/

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Sveberg - Malvik kommune

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Malvik - Norway

Recent Profile Visitors

798 profile views
 1. Jeg skulle bare en snartur innom forumet.. 2 timer senere har jeg lest gjennom "Siggen" og denne tråden. Veldig morro og lese og ville derfor bare takke for hærlige RRC tråder.
 2. Hei, Ønsker å få fraktet 5 hjul fra Gjøvikområde til Trondheim / Trøndelag. Tidsrom: Fra nå til 14 juli. Kan møtes på veien hvis man ikke skal hele veien til Trondheim. Takk Mvh Simon Schybaj Mastermo Bjørnmyra 36A, Hommelvik 90109469 https://landroverdrive.com/ https://www.youtube.com/c/LandRoverDrive https://www.instagram.com/landroverdrive/
 3. Samme her.. Link hadde vært fint. Simon
 4. Helt magisk rett og slett. Fikk bare sett første filmen i går men skal fortsette i kveld. Overraskende bra kvalitet på filmingen med vinkelvalg og slikt!
 5. Så denne på finn så tenkte jeg skulle si ifra. https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=107626223
 6. Nope, venter enda på tilbud fra en kjentmann. Har satt av 20k til komplett pakke så håper at det rekker.
 7. Grattis med bil! Spennende med inspeksjon etter kjøp.. Man oppdager plutselig litt ekstra. Lykke til på EU
 8. Hei hei, Vil bare takke dere som begynte å følge meg på insta for det var avgjørende. Ett minutt etter at jeg fikk min følger nr. 500 så fikk kona sin. Så det var close. Så da er det bare å begynne å hente inn tilbud på sveiseapperat. @casa_bene er kontoen til kona hvis noen vil sjekke den ut.
 9. Hehe, får se hva jeg gjør der. Må bli lakkering etterhvert.
 10. Takk og takk! Veldig fornøyd med fargen så den blir beholdt original. Men blir etterhvert litt flere svarte detaljer i stedet for sølv og alu.
 11. Kjempe!! Takk skal du ha. Jupp, skal kjøre på med mekking og deling av bilder.
 12. Her har det skjedd lite men bilen er fortsatt på gården og uten skilt. For en liten oppdatering så kan man sjekke ut @landroverdrive på Instagram eller landroverdrive.com Gjerne følg meg hvis dere liker kontoen. Hvis jeg får 500 følgere før min kone så får jeg kjøpe meg sveiseapperat til jul. Dette: Lincoln speedtech 200c
 13. Vifta sitter ikke på brennkammertet nei. @vebz Er finnes detaljerte tegninger. https://www.lrch.nl/sites/default/files/Disco_3_FBH_Workshop_Manual_Thermo_Top_V.pdf Hvordan varmeelement? Jeg tenker det hadde vær greit å ha sammen med batterilader. Men først skal webastoen kjøre. @tysen: Fungere Altoxen bra på den nye webastoen? Lurer på om det blir bestilt slik etterhvert eller om jeg lager en egen løsning.
 14. Får still meg i kø for den Webastoen.. Med forbehold at den løser problemet. Hvis den kjørte ved å blåse trykkluft så er vel vifta gåen, jeg har kanskje samme problemet da. Får ta å teste det . @Tysen - E du i Trondheimsområde?
 15. Hei, Jeg frykter at det samme som har skjedd for meg. Hvilke feilkoder får du, får du ut de interne via webasto sitt eget software med Altox? http://www.disco3.co.uk/wiki/WTT_Fault_Codes Jeg har bestilt denne: FBH diagnostic Loom http://www.disco3.co.uk/shop/fbh-diagnostic-loom-lead-for-webasto-p66.html Så får jeg hentet ut feilkodene når den kommer. Når det gjelder deler så har jeg sett på muligheten å få tak i en billig brukt webasto og ta styreenheten fra den. Simon
×
×
 • Create New...