Gå til innhold

kaffelars

Medlemmer
  • Innlegg

    161
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

1 følger

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Arendal

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Arendal

Nylige profilbesøk

1 244 profilvisninger

kaffelars sine prestasjoner

Entusiast

Entusiast (4/7)

  1. Vi tok båt fra Hirtshals, to voksne, tre barn og bil. To døgn på overfarten. Utvendig firemannslugar, ca 35 000,- tur/retur (utvending lugar er ikke så mye dyrere enn innvending). Vi sjekket muligheten for å ta fly og leie en større 4x4, men det ville ikke lønnet seg når man er fem. Og så kommer jo alt campingutstyret i tillegg... Overfarten ble en del av turen. Men det er mange kule 4x4 campervans å få leid på Island hvis man kun er to (eller kanskje tre?). Turen over er i seg selv helt grei. Husk sjøsyketabeletter hvis man trenger det (må kjøpes i Norge, de selger ikke slike på Island, og kun noen svakere på ferja). Verst vær på havet hadde vi over Skagerrak, Kr. Sand - Hirtshals, 20 m/s og avlyste avganger både før og etter vår avgang - så endte nesten opp med å måtte kjøre rundt for å rekke Islandsferga
  2. Så hyggelig Ja, dette var en knalltur - er man i tvil så er man ikke i tvil - ta en tur til Island! Vi skal i alle fall tilbake!
  3. Har kun brukt fremovervendte barneseter i min D4. Men har hatt bakovervendte seter i div andre biler og tviler sterkt på at plassen i en D4 blir et problem.
  4. Føler heller ikke at min D4 (-10) spiser batterier akkurat. Byttet originalbatteri da bilen var syv år med et erstatningsbatteri fra mekonomen. Satte det bare rett inn og startet. Bilen kan fint stå 14 dager uten problem. Nå har jeg en S- modell, kanskje den suger mindre strøm...?
  5. Jeg har ikke 4x4 info installert på min bil (2010), men ved å bruke denne metoden har jeg det likevel: 1) Switch on the ignition 2) Turn on the Terrian Response switch to any off-road mode 3) The Terrian Response Switch will be displayed on the screen 4) Press "ONE SCREEN BACK" button on screen 5) And now you can enjoy have wounderful 4x4 screen on display 6) Turn-on the engine and run.
  6. Har vært borti tankmålertrøbbel der måleren har vist rimelig feil/lavt nivå, men etter batteriskifte har ikke dette oppstått flere ganger. Kan være tilfeldig, det var dette med strøm da... D4 2010.
  7. Hadde problemer av og til med at skjermen låste seg på Land Rover-logoen ved start. Kom ikke videre med å trykke på knappene og logoen forsvant ikke når bilen ble skrudd av. Skiftet batteri og så ikke mer til det problemer. 2010 modell.
  8. Greit med en oppdatering; byttet batteriet og feilen har ikke kommet tilbake.
  9. Nei, problemet med låst/ fryst skjerm kommer stadig tilbake. Ett par ganger selv uten noe på skjermen. Ble stående slik over natten og fikk ikke startet bilen dagen etter pga manglende strøm. Kan det hjelpe å bytte batteriet? Tror det er originalbatteriet fra 2010 som sitter i. Har ikke målt ladestrøm..
  10. Jepp, ser ut til at batteriet løste det..på kort sikt i alle fall.
  11. Infoskjermen har låst seg på oppstartsbildet med LR-logoen, og går ikke bort selv om jeg stopper og låser bilen. Får ikke på radio eller andre funksjoner knyttet til skjermen. Noen som har vært borti dette før? Har ikke prøvd å kople av batteriet ennå...
  12. Vil ikke bilen heise seg til normal posisjon når den kommer opp i en viss hastighet over liten strekning?
  13. Har en D4 2010, riktig nok bare en 2,7 S, men ganske sikker på at jeg ikke har en slik funksjon på denne.
×
×
  • Opprett ny...