Gå til innhold
LRforum
 • Bli medlem

Olecash

Medlemmer
 • Innholdsteller

  293
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Olecash

 • Rang
  Entusiast

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Brøttum, Hedmark

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Brøttum, Hedmark

Nylige profilbesøk

592 profilvisninger
 1. Vi stiller selvsagt med to voksne og jenteungen! Drar med oss campingvogn vil jeg tro
 2. Olecash

  Heveset til defender

  Meg bekjent, så har jeg original høyde på Pumaen min. Den er bygget om med "On-Road handling kit" fra Matzker. Der sitter det da Bilstein B6 støtdempere. Fjærene er jeg usikker på. Jeg er veldig fornøyd med oppsettet, bilen er passe stiv. Jeg har også demontert Matzker stab stag bak, da denne ble i veien under offroadkjøring. Kjører også mye stor campingvogn. Dekkstørrelsen min er 285/75-16. Jeg har ett problem når bilen er fullrigget til tur med takteltet, markise og kasser på taket og all bagasjen inni. Den blir mye lavere, og subber borti framkant på skjermbredderen ved krenging og skarpe fartshumper. Derfor har jeg nå bestilt 50mm spacere til demperene, for å se hvordan det blir.
 3. Olecash

  2. Dag romhjulstreff Elvedalen

  Jeg vil også si tusen takk til alle som kom! Imponerende med så mye biler og folk! Gøy å invitere til treff når så mange folk tar seg tiden i jula for å kjøre bil i skogen og grille pølser Det var også mange nye som kom, disse prøver vi å ta godt vare på!
 4. Olecash

  2. Dag romhjulstreff Elvedalen

  Hyggelig at du kommer uansett! Det er sannsynlig at det blir en del oppkjøring av spor på veien ned.
 5. Er det noen som kan gi meg noen gode linker til dette? Første puma kom vel i juli 2007? Stemmer det at siste Td5 ble produsert i juli 2007 også?
 6. Da nærmer julekvelden seg med stormskritt atter en gang, med masse hygge og kos sammen med familie og venner! Men frykt ikke, det kommer enda en en høytidsdag med hygge og kos, nemlig 2. dag (h)jul! I god tradisjon inviterer Norsk Landrover Klubb avd. Øst til dagskjøring i vårt flotte kjøreområde i Elvedalen den 26 desember 2018! Bommen vil være åpen fra 1030. Dette blir en dag med masse kjøring i snø, med mulighet for å få strekke på både vinsj og slepetau. Det vil være varme griller i gapahuken vår fra 1300, så ta med med pølser, pinnebrød, eller hva du måtte ønske, og varm drikke til! Dagstreffet er åpent for alle! Det er også fine muligheter til å være fotgjenger ute i løypene, om man ikke vil kjøre, eller ikke er gammel nok til å kjøre. Toalettet i klubbhuset vil være åpent. Liten huskeliste på hva som er lurt å ta med: - Slepetau/stropp - Snøspade, liten eller stor - Gode varme hansker - Varme klær - Sitteunderlag - Mat og drikke Pris: - NLRK medlem 150kr - Ikke medlem 250kr Håper dere tar turen til Elvedalen i romjula for en flott dag med masse hyggelige barn og voksne. PS: Ta gjerne på dere nisselua!
 7. Olecash

  Automat kasse Disco 2

  Hvor langt har kassa gått? Fra hvilken årsmodell?
 8. Et helt unik arrangement, med så mye kjempekoselige mennesker! Litt bilder fra samkjøringen fra Gjøvik, pakkene og stemningen! Her ble det fult hus!
 9. Svigermor blir også med, vi er nå tre voksne og jenteungen Vi møter opp på Cirkle K Mjøsstranda!
 10. Vi kommer, to voksne og 1 barn noe felleskjøring for oss som kommer nordfra?
 11. Vakkert skrevet Espen og Jøran! Her kommer det noen fler bilder, dette var kjempegøy! Jeg vil også på vegne av styret i Elvedalen få takke alle, for at de stiller opp på dugnad for at vi kan fortsette å ha vellykkete treff i Elvedalen!
 12. Kan stille på lørdag. Jeg kan ta med polynorm henger til utkjøring av kvist og rask. Tar også med motorsag, spade, spett, og krafse. Får se om jeg får med meg samboer også!
 13. Olecash

  OverLand Rover Treff NLRK 2018

  To skilt viser deg veien siste 500 meterne. Det første betyr fortsett fremover, det andre skiltet er det dere skal svinge ned avkjøringen til venstre!
 14. Olecash

  OverLand Rover Treff NLRK 2018

  Her er en link til veiforklaring på Google Maps, som går fra Brumunddal, og nøyaktig til campområdet hvor OverLand Rover Treffet skal være! Jeg valgte Brumunddal som utgangspunkt, da jeg har skjønt at det fleste som deltar på treffet kommer sørfra. Det kommer til å stå skilt og fakkelbokser i nedkjøringen! Hvis noen lurer på noe, så ikke nøl med å sende meg en melding på Messenger, spørre her på tråden, eller dere kan ringe meg på Mob 91000650 Må også nevne at det det anbefales å ha med støvler, eller vanntette sko!! https://goo.gl/maps/WXgxx45gcos
 15. Olecash

  OverLand Rover Treff NLRK 2018

  Koselig at dere tar turen Stig Rune! Det medbringes bålpanne med grillrist, og ved!
×