Jump to content
LRforum

Olecash

Members
 • Content Count

  300
 • Joined

 • Last visited

About Olecash

 • Rank
  Entusiast

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Brøttum, Hedmark

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Brøttum, Hedmark

Recent Profile Visitors

760 profile views
 1. Jeg må skrive her for noen som ikke har Forumkonto, eller medlemskap, eller Land Rover. Min samboers søster med to gutter kommer også! De skal sove i lavvo
 2. Bra innsats i løypene folkens! Ble også hogget og kvistet på camping området.
 3. Vintertreffet på Åstjern er et treff som betyr mye for oss tre her på Brøttum! Og vi setter stor pris på hvor utrolig hyggelig vi har det med alle sammen! Jeg vil også si takk til avdelingen for at jeg får lov til å sitte i 2 år til som styremedlem i avd. Øst!
 4. Ventetjænest på whitelaning A0BBC72E-9A62-4A91-A8A1-4CCB8FA667F8.MOV
 5. Vi gleder oss kjempemasse! Vi blir to voksne og ett barn som gjerne vil sove inne! Kommer med Puma i år også, men håper på å kunne reise igjen for egen maskin denne gangen Alltid et hyggelig treff med fantastiske folk!
 6. Heisann!

   

  Ser ar du er tidligere eier av min Defender Puma:) Her har du et gjensyn med den, slik den ser ut i dag:D

  Hilsen Ole Kristian Engevold

  244B0BDB-50C5-4FC8-9DC4-FBE15DED9E0C.jpeg

  1. Lord B

   Lord B

   Hei. Den ser veldig bra ut. Litt mer modifisert en når jeg hadde den, men kledelig :-) 

 7. Vi stiller selvsagt med to voksne og jenteungen! Drar med oss campingvogn vil jeg tro
 8. Meg bekjent, så har jeg original høyde på Pumaen min. Den er bygget om med "On-Road handling kit" fra Matzker. Der sitter det da Bilstein B6 støtdempere. Fjærene er jeg usikker på. Jeg er veldig fornøyd med oppsettet, bilen er passe stiv. Jeg har også demontert Matzker stab stag bak, da denne ble i veien under offroadkjøring. Kjører også mye stor campingvogn. Dekkstørrelsen min er 285/75-16. Jeg har ett problem når bilen er fullrigget til tur med takteltet, markise og kasser på taket og all bagasjen inni. Den blir mye lavere, og subber borti framkant på skjermbredderen ved krenging og skarpe fartshumper. Derfor har jeg nå bestilt 50mm spacere til demperene, for å se hvordan det blir.
 9. Jeg vil også si tusen takk til alle som kom! Imponerende med så mye biler og folk! Gøy å invitere til treff når så mange folk tar seg tiden i jula for å kjøre bil i skogen og grille pølser Det var også mange nye som kom, disse prøver vi å ta godt vare på!
 10. Hyggelig at du kommer uansett! Det er sannsynlig at det blir en del oppkjøring av spor på veien ned.
 11. Er det noen som kan gi meg noen gode linker til dette? Første puma kom vel i juli 2007? Stemmer det at siste Td5 ble produsert i juli 2007 også?
 12. Da nærmer julekvelden seg med stormskritt atter en gang, med masse hygge og kos sammen med familie og venner! Men frykt ikke, det kommer enda en en høytidsdag med hygge og kos, nemlig 2. dag (h)jul! I god tradisjon inviterer Norsk Landrover Klubb avd. Øst til dagskjøring i vårt flotte kjøreområde i Elvedalen den 26 desember 2018! Bommen vil være åpen fra 1030. Dette blir en dag med masse kjøring i snø, med mulighet for å få strekke på både vinsj og slepetau. Det vil være varme griller i gapahuken vår fra 1300, så ta med med pølser, pinnebrød, eller hva du måtte ønske, og varm drikke til! Dagstreffet er åpent for alle! Det er også fine muligheter til å være fotgjenger ute i løypene, om man ikke vil kjøre, eller ikke er gammel nok til å kjøre. Toalettet i klubbhuset vil være åpent. Liten huskeliste på hva som er lurt å ta med: - Slepetau/stropp - Snøspade, liten eller stor - Gode varme hansker - Varme klær - Sitteunderlag - Mat og drikke Pris: - NLRK medlem 150kr - Ikke medlem 250kr Håper dere tar turen til Elvedalen i romjula for en flott dag med masse hyggelige barn og voksne. PS: Ta gjerne på dere nisselua!
 13. Hvor langt har kassa gått? Fra hvilken årsmodell?
×
×
 • Create New...