Jump to content
LRforum

Alfred1

Members
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About Alfred1

 • Rank
  Nykommer

Profile Information

 • Location
  Trondheim

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Trondheim
 1. Problemet løst ved å skifte bremsecaliper på det varme hjulet, (venstre bak)samt klosser og glidere på samme hjul. Herlig å kjenne på nytelsen av å suse uanstrengt avgårde igjen i ro, stillhet og total kjørecomfort. Takk for viktige innspill.
 2. Takk for innspill Ved kjøreturens slutt i kveld kjente jeg at venstre felg bak var varm, skal sjekke dette og oppdatere her
 3. Takk, det har jeg ikke tenkt på som en mulighet, skal sjekke skiver og klosser ved neste høve.
 4. LR3, 2008 mod, 244000 km; Rolig kjøring fra kaldstart og etter ca 8 km kommer litt ubehagelig vibrering i bilen ved 70 km/t som merkes godt og vedvarer en stund. Når den har blitt varm forsvinner det nesten helt, men kan videre merkes igjen, men mindre, i høyere hastighet. Etter flere mil er det praktisk talt borte. Ved kaldstart kan det kjøres straks i 110 km/t uten at noe merkes. Ved stans under vibreringen/ristingen og rusing av motoren er den helt uanstrengt og går som en klokke, motoren er nylig optimalisert (Optituning) så trolig ikke motor, men girkasse ? Optituning fant ikke feil ved etterkontroll. Girkasse er trolig aldri flushet, så årsaken ligger antakelig her ? Trolig ikke noe i hjul eller drivlinje ettersom den går som en drøm rett etter kaldstart i høy hastighet og byr på sedvanlig og nydelig kjørekomfort. Synspunkter mottas med takk av ikke altfor kompetent, men lykkelig eier
 5. Det er samme dimensjon ja, 255 55 19, herlig - da slipper jeg ned skuldrene, takker
 6. Discovery 08; Dekkene foran var helt utslitt, de bak 50 %. Har nå satt på nye dekk foran og kjører videre med de bak som har ca fem mm igjen. Medfører dette noen form for risiko for bilen ? Noen som har erfaring ? Har hørt at en nyere Volvo havarerte av samme grunn.
 7. Hei, jeg er kollegaen som har denne bilen. Maple Audio i England klarer ikke å fikse den, de sier de skal skaffe en annen enhet og returnere, men det tar tid for å si det mildt. Er det noen som vet hvor jeg kan henvende meg for å skaffe en ny eller brukt radio/spiller ? Kan man henvende seg til Land Rover i England ? Det er en High line, tallene til venstre. Jeg antar det er styggdyrt å gå via forhandler ?
×
×
 • Create New...