Gå til innhold

NorwegianDisco

Medlemmer
  • Innlegg

    159
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Location
    Oslo

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Akershus

Nylige profilbesøk

1 225 profilvisninger

NorwegianDisco sine prestasjoner

Entusiast

Entusiast (4/7)

  1. 👍 takk Den som heter paint power coat? Hvilken type klarlakk harbdu brukt? Også fra tess?
  2. Hei Jeg har noen roser etter steinsprut over front-vindu som jeg tenkte fikse. Har også noe rust i nedre kant av venstre framdør. Her har jeg gjort et forsøk tidligere, men tydeligvis ikke vært god nok. Er det noen som har noen tips, er det noe speielt å tenke på med tanke på galvaniseringen av karosseriet? Spesiell grunning eller slikt? Bilen er sort og skal ikke bli stilt ut noen plasser, så jeg stiller ikke store krav til finish. Tips til enkle løsninger tas imot med takk.
  3. Registerreimen min ble byttet på 110.00 av forrige eier ifølge serviceheftet. Nå har jeg kjørt den 130.000 selv og den viser 268.000, så jeg må planlegge bytte. Det nevnes "fremre registerreim" i tråden. Betyr det at det også finnes en annen? En bakre?
  4. Hei Ønsker synspunkter på 235/60r18. Fikk et greit tilbud av den lokale forhandleren på nokian hakka 10 i den dimensjonen. Har 255/55r18 nå, har kjørt på enda bredere sommerdekk tidligere, men det likte jeg ikke særlig godt.
  5. C1A13-64 Pressure does not decrease when venting gallery Når temperaturen går under ca 10 blå kommer feilmeldingen, oftest gul, noen ganger rød. Kan det være kondens i systemet som fryser eller har dere andre forslag? Og er det noe å gjøre med?
  6. Takk forninnspill! Det enkle er oftest det beste. Det var bare sikringen. Er første sikringen jeg bytter på 8 år, så jeg tenkte ikke i de banene engang. Takk for hjelpen i hvertfall, dere er uunnværlige!
  7. D3 '06 Skal sjekke, takk for tips!
  8. Long time, no trouble, men nå er jeg her igjen! Jeg får ikke noe væske ut av vindusspylerdysene. Kan ha vært noe sommervæske på når de første kuldegradene kom, men veldig kaldt var det jo ikke. Jeg får sprut til lyktene og lurer derfor på om det er samme pumpe, eller om det er to. Noen som har hatt lignende trøbbel? Hilsen Markus
  9. Ja, blir hvertfall ikke 265 igjen. Men er det generelt mindre dybde i alle 'veidekk'?
  10. Beklager å ta opp et tema som dukker opp kanskje litt for ofte, men... Har en discovery 3 2006. Har kjørt på nokian hakka blue suv 265/60 r18 i fem sesonger. Jeg ble aldrig helt kompis med de, syntes mønsteret ikke var dypt nok fra start og har følt tendenser til vannplaning der ikke skulle vært helt nødvendig. Er det noen andre som har hatt tilsvarende opplevelse, eller er jeg for kravstor? Dimensjoner. Når jeg byttet til vinterdekkene i høst, som er Hankook iPike i 255/55 r18 følte jeg bilen kjentes mer stabil ut. Hvilke dimensjoner anbefaler dere til sommerdekk? Tar gjerne imot forslag på både type dekk og dimensjoner.
  11. Glemte å nevne at det er en D3 2006
  12. Ha ha, ja så ille kan det bli. Føles som å sammenligne fiskeboller med deilige hveteboller. Men har som sagt ikke funnet ut av det enda, er et umulig valg og uansett hvor klart valget er fra et rasjonelt ståsted, så strever jeg med tanken på å gi slipp på D3n. Rykte vet jeg ikke noe om, men det lokale uavhengige verkstedet anbefalte fiat på bakgrunn av driftsikker motor. Hans anbefaling er nokså usentimental vil jeg tro, uten hensyn til komfort og estetikk.
  13. Ja, det gjorde jeg idag tidlig. Mulig jeg var for kjapp til å rope ulv her på forumet. Var ute nå og testet bilen og det virket adskillig bedre, kanskje oljen trengte litt tid til å virke bare.
×
×
  • Opprett ny...