Gå til innhold
LRforum
 • Bli medlem

NorwegianDisco

Medlemmer
 • Innholdsteller

  134
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om NorwegianDisco

 • Rang
  Entusiast

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Akershus

Nylige profilbesøk

296 profilvisninger
 1. NorwegianDisco

  Håndbrekk skriker

  Ok, takk! Da prøver jeg meg på en runde med justering igjen. Hvis ikke det funker vil du kanskje bli kvitt epb'en din? ;-)
 2. NorwegianDisco

  Håndbrekk skriker

  Skal på eu-kontroll i går! Eneste feilen jeg vet om er trøbbel med håndbrekket. Trykker jeg èn gang strammer det ikke skikkelig. Trykker jeg en gang til strammer det, men et eller annet hyler som en stukket gris, jeg gjetter at det er selve aktuatoren/motoren, og den er dessuten noe uvillig når det kommer til å løsne igjen. Men før jeg bestiller (de koster jo litt) så vil jeg høre om det er noen som har erfaring med lignende? Kan det være noe annet? Vaiere eller lignende som må byttes? Har byttet bremsedelene og foretatt justeringer etter manual.
 3. NorwegianDisco

  Subwoofer Disco 3

  Jeg har en Discovery 3 2006 med standard anlegg. Har kjøpt meg et basselement til bakluken fra hoggern. Er det noen som vet hvordan ledningsnettet ser ut på de forskjellige utstyrsnivåene? Det er muligens ikke slik at det er likt, dvs at kabler for basselement er fortrukket? *ønske, ønske, ønske*
 4. NorwegianDisco

  Takstativ og/eller takboks ønskes

  Er på jakt etter takstativ og/eller boks til Discovery 3 2006. Markus
 5. NorwegianDisco

  Svart eksos (fortsatt)

  Byttet intercooler for et par uker siden. Gikk for en original type, gadd ikke tilpasse og modifisere. Det ble jo en helt ny bil! Den er blitt skikkelig sprek og røyken er borte, feilmeldingene er borte! Deilig!
 6. NorwegianDisco

  Svart eksos (fortsatt)

  Sjekket intercooleren og det er nok den som er problemet ja! Da gjenstår bare å løse det. Takk for hjelpen!
 7. NorwegianDisco

  Svart eksos (fortsatt)

  Det høres jo interessant ut, ser at de er adskillig rimeligere enn Allisport. Er det noen som vet om de passer rett på?
 8. NorwegianDisco

  Svart eksos (fortsatt)

  Takk! Det skal sjekkes ut! Har dessuten litt oljedrypp jeg ikke har lokalisert... Byttet du den selv? Var det en grei jobb?
 9. Jeg dro bare gaffateip over på min saab og tok ut sikringen. Ingen problemer i kontroll. Har en del fukt på innsiden på tåkelysene på min d3, vanlig problem? Funker det med hårføner? :-)
 10. NorwegianDisco

  Svart eksos (fortsatt)

  Intercoolerslangene mine er (dessverre) ganske nylig byttet. Jeg får feilmeldingene P0299 00 6c (noe turbo/egr-relatert) P0106 00 6c (manifold absolute pressure/ barometric sensor range/performance) Jeg har ikke endret noe i programmet etter fjerning av egr.
 11. NorwegianDisco

  Svart eksos (fortsatt)

  Ja, det er derfor jeg nevner at luftfilteret er nytt og at det er noe sot i innsuget.
 12. NorwegianDisco

  Svart eksos (fortsatt)

  Hadde trøbbel med skikkelig masse svart røyk ved pådrag og tidvis slapp motor. Det viste seg at egr-ene hengte seg opp. Blanket de og det ble mye bedre. Men ved bånn gass er det fortsatt noe svart eksos. Jeg lurer på hvorvidt dere har noe av det? Luftfilteret er nytt. Er endel sot i innsuget hvor egr-rørene gikk inn.
 13. NorwegianDisco

  Svart eksos

  Ha ha, ja slik er bilen min og, som et furtent esel som ikke skal noen steder. Det heller mot blanking av egr'ene. Tenker at det ville vært lurt å fått renset noe av sotet som er byggd opp, men er det noe som må gjøres? Hadde gjerne sluppet det
 14. NorwegianDisco

  Midtre potte ombygging d4?

  Hvordan gikk Eu-kontrollen mrP?
×