Jump to content
LRforum

torem

Members
 • Content count

  33
 • Joined

 • Last visited

About torem

 • Rank
  Medlem

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Byneset v/Trondheim
 1. Motorbukk fra Torshov, Ny, 1/2 pris

  Solgt etter 3 timer på finn.
 2. Selger motorbukk etter avsluttet LR-prosjekt. Torshov art nr173010016 Kr 650.- Tore Mårvik tlf 91116709 Trondheim Epost: maarvik47@gmail.com
 3. VCU-overhaling selvgjort

  Høres ut som en god ide´. Verdt å prøve.
 4. Han noen erfaring med oppfølging av reklamasjoner på bildeler kjøpt på nettet? Selv har jeg to, en positiv og en negativ. Den positive er cartechelectronics.com hvor jeg kjøpete brukt ECU som var defekt, de sendt ny omgående og beklaget det inntruffne. Den negative er Skruvat.no hvor jeg kjøpte en ny defekt lambdasonde, har ikke hørt fra de på over en måned etter at de fikk sonden i retur. (alle formaliteter som de foreskriver ble fulgt, de sendte returordre, men der stoppet det) Har videre purret uten resultat, de er dønn tause. Andre erfaringer?? Nyttig å vite hvor man ikke skal handle. torem
 5. VCU-overhaling selvgjort

  Hei alle. Har vært bortreist med dårlig Internett. Resultatet ser bra ut, men vinteren får vel vise hvor bra. Bilen ble solgt etter to dager på finn, så jeg får vel ikke vite så mye. Til noen av spørsmålene. Det var praktiske grunner for valg av hullplassering, fikk ikke demontert det ene leddet på akslingen og da var det enklere å få borre på utsiden. Det er selvfølgelig ingenting i veien for å bruke samme størrelse på begge hullene og lik skruevekt. Man lærer mens man arbeider, eller veien blir til mens man går. Ser mange er på banen med dette spørsmålet, så det er bare å forske videre.
 6. Det er helt vanlig, man låser de fast under honingen. Funker helt fint. Der mange eksempler på det, på dette forumet. Trodde det var allment kjent. Kan gi deg oppskriften om du ønsker.
 7. Freelander 99, bensin, m,nyoverhalt motor, TC, HDC, kr 27500.- inkl. reg. EU til 2017 NYOVERHALT MOTOR: -registerreim -vannpumpe -regreimstrammer -strammer dynamoreim -honet sylindre -nye stempelringer -verkstedoverhalt komplett topplokk -topplokkbolter -trottle pos sensor, brukt -IACV (stepperventil, brukt) -lambdasonde, orginal -tempgiver til motorstyring -tempgiver til instrument -fordelerlokk og rotor -clutchplate -clutchlager -andre mulige byttedeler er funnet å være ok. BYTTET SISTE ÅR: bensinpumpe, brukt bremsesko bak bremseskiver og klosser foran begge hjullager foran støttestag forstilling div foringer forstilling drivknutemansjett, høyre indre clutchsylindere, master og slave dynamo, brukt nytt startbatteri, vedlholdsfritt radio m. usb/aux eksosanlegg foran og bak nye nokian vinterdekk m pigg, kjørt 1 uke. vindusheis bakdør overhalt VCU (mykere enn org. men kan lett gjøres stivere) byttet fordelegearkasse, brukt 145000km fra Grønvold Bildemontering reguleringsmotstander cupevifte UTSTYR: Hengerfeste Lettmet. felg sommer Lettmet. felg vinter Metallic lakk Takrails Vinterhjul Air Condition Bagasjeromstrekk Elektriske speil El.vinduer Motorvarmer Oppvarmede seter Radio/CD Sentrallås Servostyring Takluke ABS-bremser Airbag foran Alarm Antispinn Startsperre Solid sykkelstativ på fastmontert feste bak FØLGER MED: Reserve: motorstyring, komplett topplokk, eksosmanifold, spjeldhus, coil, mm.
 8. Ingen hjelp i ny IACV, så da ble det besøk hos forhandler i Trondheim, Nardo Bil. Maken til hjelp har jeg ikke opplevd. Vennlighet og hjelpsomhet. Mekinikeren tok med private deler hjemmefra for å teste ut hva som var årsaken til feil lambdaverdi, feilkodene viste nemlig ingen ting. Tilslutt viste det seg at det var ny lambdasonde fra Sruvat som ikke virket!!! Nå er bilen EU-godkjent. En lang og lære-rik prosess.
 9. Uorginal lamdasonde

  Har brukt 8000 kr på å få godkjent FL99 med feil lambdaverdi. Tilslutt viste det seg at det var ny lambdasonde fra Skruvat.no som var årsaken. Stor takk til merkeverksted Nardo Bil i Trondheim som fant feilen. Kundemottaket var veldig imøtekommende, og mekanikeren tok med private deler hjemmefra for å teste ut, da feilkodene ikke viste hva som var årsaken. Merkeverkstede med deres ansatte er topp!! Mitt råd er: Ikke kjøp uorginal Lambdasone, i alle fall ikke fra Skruvat.no Nå er bilen EUgodkjent!!
 10. Steppermotor IACV på innsugn. manifold

  Fikk tak i en hos Bjarne Brønnbo
 11. VCU-overhaling selvgjort

  Kjøpte silicone hos Antrade.no , men finnes også andre steder, for eks : http://racedayhobbies.com/index.php?main_page=product_info&cPath=240&products_id=60 Det er viktig å ikke bore for dypt, da ødelegges lamellene, derfor fresebor (uten spiss) må også være forsiktig med gjengetapp. Brukte 1/4 tom rørgjenger på smørenippelen (erstattet av plugg etterpå) og 8mm gjenger på "lufteskruen" Det er bare å etterfylle/justere silinonene når som helst etterpå. La en kraftig magnet ved fresen og gjengetappen for å hindre at metallspon kom inn i vcuen.
 12. Da er ny brukt IACV på veg fra Bjarne Rønnbo sitt bilopphuggeri i Namsos!
×