Gå til innhold

Oystein10

Medlemmer
  • Innlegg

    23
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

1 følger

Profile Information

  • Location
    Lier

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Lier

Nylige profilbesøk

641 profilvisninger

Oystein10 sine prestasjoner

Medlem

Medlem (2/7)

  1. 2006 modell D3 HSE selges. I mitt eie i 10 år. EU ok til november 2022. Masse nytt av slitedeler senere årene. Ingen nybil, men i god teknisk stand, følgende er kjente mangler: trenger ny regreim pga alder, fastrustet hengerfeste, noe rust i bakre hjulbuer, siger på luftfjæringene bak hvis den står lenge(belgene er byttet, mistenker bakre ventilblokk). Kan besiktiges/prøves i Lier. Øystein
  2. Hei! Jeg har Thule velocompact 927 som tar 3 sykler, 4 med ekstra adapter. Får åpnet både øvre og nedre del av bakluka når stativet tiltes.
  3. Hei, Luftbelgene er dessverre ikke lengre tilgjengelig. Øystein
  4. Etter bytte av alle luftbelger har jeg 4 stk brukte som gis bort hvis det er av interesse for noen. De har stått på bilen i 218.000 km (D3 2006 mod) og har ingen lekkasjer såvidt jeg har merket. Holder til i Lier. Øystein
  5. Hadde samme feilkode samt at gallery pressure sank når lokket til tørkern var lekk, så tipper tank eller lokk til tørkern.
  6. Hei! Hadde akkurat det samme, og hos meg var det sprekk i lokket på tørkern til luftkompressorn. Klarte dermed ikke bygge opp nok trykk, kompressor gikk helt til den kutta ut pga varme ( og gul varsellampe i dashbord). Sjekkes enkelt ved å skru av deksel til kompressor å spraye på såpevann på lokket når den går. Kjøpte ny tørker fra famous four.
  7. Vet ikke hvordan man sjekker bremselysbrytern, men før jeg byttet så stod gjerne bremselyset på noen sekunder selv etter at bremsepedalen var sluppet, sikkert pga av at bryteren var litt treg til å gå tilbake til utgangsposisjon, så det kan være et symptom om ikke annet.
  8. Noe som kan gi disse symptomene er sprekk i lokket til lufttørkeren som sitter på kompressoren. Da vil ikke kompressoren klare å bygge nok trykk. Men da ville du fått gul varsellampe i displayet hele tiden ville jeg tro, men enkelt å sjekke ihvertfall. Ta av deksel til kompressor og spray på såpevann på lokket.
  9. Hei! Kan være så enkelt som gåen bremselyspære, eller bremselysbryter. Fikk det samme opp lierbakkene en gang, og da var det bremselyspæren som var gåen, byttet den og ikke hatt det siden, sikkert 3 år siden, så ville begynt med å sjekke det.
  10. Hadde noe lignende, sank ned på høyre side foran først og deretter venstre side (mulig pga av self levelling) Sank relativt sakte, men tydelig merkbart hvis bilen hadde stått en dag eller 2. Hos meg funka det å bytte fremre ventilblokk.
  11. Hei, relativt rett frem som det beskrives over her. På min var varebilgulvet "limt" til brakettene med silikon eller noe annen guffe så krevde ganske mye makt for å løsne det etter at popnaglene var borret ut. I tillegg vil jeg anbefale å spraye boltene med rustløser eller lignende. Boltene stikker ned under bilen og er gjerne godt rustet på undersiden.
  12. Takk for tilbakemeldinger! Ja, har tenkt tanken på å snu de, men ønsker å ha de bakovervendt litt til. Høres ut som besafe ikke blir altfor gæærnt, så tror jeg tester det?
  13. Hei! Er det noen som har erfaring med Besafe Izi plus montert i en discovery 3/4? Evt. andre bakovervendte barneseter opp til 25 kg. Tenker på hvordan plassen blir i framsetet. Trenger ny bilstol da 3 åringen vår har vokst ut av en Cybex Sirona (som forøvrig har passet helt utmerket, god plass i framsetet). Øystein
  14. Hei! Har selv opplevd det du beskriver, hos meg var det defekt bremselyspære (!?)som var årsaken. Antar at det ble noen kortslutninger som forvirrer bilen. Så det kan være noe veldig enkelt. Kjenner ikke til iCarsoft, men har selv Iidtool blåtann versjon som jeg er veldig fornøyd med, koster ikke all verden, og bruker telefon eller ipad som skjerm. Kan kjøre diagnose, slette feilkoder, softwareoppdateringer og gjøre endringer i settings blant annet. Mvh Øystein
×
×
  • Opprett ny...