Gå til innhold

janyvoll

Medlemmer
  • Innlegg

    21
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Location
    Os i Østerdalen

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Os i Østerdalen

janyvoll sine prestasjoner

Medlem

Medlem (2/7)

  1. Nå funker Defa fjernkontrollen til webasto, og det uavhengig om man er koblet til strømnettet. Positivt at Defa sin fjernkontroll har tastelås, og den gir tydelig informasjon på om den er av/på. Rekkevidden er utrolig bra. Takk for tips YMK om omformer fra 12V til datasignal. Denne var enkel i kobling og var montert på 5 minutt. !
  2. Der fikk jeg et svar, og har bestilt denne nå! startsmart er jo genialt, så får man lading av batteri, en fjernkontroll til webasto og til defa, samtidig får man varm kupé så lenge man ikke er på hytta uten strøm. Takkskarruha!
  3. Hei godtfolk! Jeg ønsker å styre min webasto med en Defa Startsmart, og forstår det er et relee som skal til. Er det noen som kan gi en veileder på hvordan man monterer det? Og er det noen som vet om webasto styring da fungerer uten tilkobling av nettstrøm? Synes dette virker som en bra kombinasjon da jeg ønsker å lade batteriet gjennom vintern og man samtidig få kupevarmer og en fjernkontrol som styrer det hele. Fint om noen har erfaring med dette. thanks!
  4. er det noen som har gummilista som går fra rails og frem til front vinduet? Jeg har klart å miste gummilista da jeg har kjørt uten rails noen dager, hvor man må ha en skrue som holder drn fast. Evnt finnes det noe annet man kan erstatte den med?
  5. Samme problem her, ny dunlop dempere i fjor. Funker for min del uten, men det er sikkert en løsning.
  6. Fikk satt på Cooper Discoverer A/T 3 i dag i 265/65/18 og jeg er strålende fornøyd med de første km. Dekket er rundere enn LTZ og det sporer derfor ikke. Det subber heller ikke på fult rattutslag, mulig det er pga at det er avrunda. Og det beste av alt; 18 tommerne mine har aldri sett bedre ut;)
  7. Da blei det nytt stativ, det kommer strax på finn.no, god påske✌️?☀️
  8. Det enkleste er vel om du gjør et søk på google med "rails discovery 3" etter bilder.
  9. Takk for et kjempetilbud, hvordan får vi bekrefta om det passer til Disco?
  10. Dvs påskefjellet i morgen med eller uten ski på taket?
  11. I påvente av et rack som er bestilt til min D3 har jeg et behov for takstativ/crossbars nå i påsken. Er det noen i Oslo omegn som har et sett til låns eller på billgsalg?
  12. Fine felger til salgs med bra dekk(275 brede sommerdekk). Bytter på min nye D3 til fordel for originale 18 tommere. Disse er da 20" og ser rimelig bra ut! Jeg har kjøper på disse, men han er litt treig og han er også til dels gjerrig på kronene(det er fult forståelig). Jeg ønsker 7000kr for å gjennomføre en handel.
  13. noen i Oslo som har hjullager på lager?
  14. okk.. sjekker det ut i morgen, takk!
×
×
  • Opprett ny...