Jump to content
LRforum

Adventure

LRF Society
 • Content Count

  674
 • Joined

 • Last visited

3 Followers

About Adventure

 • Rank
  Entusiast

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Finnmark, Alta
 • Interests
  Mekaniker lærling ved Henry's Garage og Gårdsplassen Auto

  "En gang Grønn, Alltid Grønn".

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Alta

Recent Profile Visitors

2,503 profile views
 1. God tur og bra jobba. Jeg pleier å ta med meg fett presse med universal fett i og fleksitube. Kan være greit å ha sammen med en hammer og ett lite pipe sett. Hilsen Andreas
 2. Eller man kan lære seg hvordan forumet virker og legge ting der ting skal være. Eller har vi åpnet opp for å bare legge ut ting der vi føler for at det skal være? Slik at det blir uryddig og ustrukturert og ett evig kaos slik at slike forum dør ut på sikt.
 3. Kan denne flyttes til riktig tråd?
 4. Minner om denne. Om behovet skulle melde seg. Vet at det finnes mange deler rundt i landet på fremskutt lagring.
 5. Jaha? Får se på det. Selv etter en gløding så fyrer den litt treigt. Det var derfor jeg tenkte på dette og fikk noen tips.
 6. Da har Blueberry fått strekt på beina med en litt lenger kjøretur. Ble tur retur Kautokeino og den gikk som ei klokke. Tror neste jobb blir å skifte glødeplugger. Litt bekymret for at de skal knekke så lurer på å sette det bort. Prøver fortsatt å laste opp bilder men stoppes av seg selv. Håper det blir løst en gang. Registerreima skiftet på 249163 km. Blir en stund til neste gang håper jeg.
 7. Enig med Rolf. Triste er at det ofte er lite eller ingen mulighet for forhandling og man ser ofte mye rust og mye ekstra arbeid i forhold til prisen som blir presentert.
 8. Skal til Oslo og østfold området så ikke så langt sør men får man det til oslo uten at det blir ødelagt er jeg happy
 9. Trenger bare lister fremme begge sider. Vindavvisere bak er en god start. skal sørover i uke 28-29-30 hvor er pick up mulighet?
 10. Jeg ønsker meg to sett med lister nede på gulvet til Discovery 1. Trenger både høre og venstre fremme. ønsker meg også vindavvisere men det er luksus vare.
 11. En liten oppdatering! 90 prosent sikkert at det blir en Caravelle str på bilen.
 12. Ja jeg så du sleit litt. Men du vet hva de sier. Øvelse gjør mester
 13. Har fulgt den tråden. Men som jeg ser over så er bildene borte og har brukt både iphone, ipad og mac nå for å få opp bilder med null effekt i målet. Og igjen det er synd. Håper ikke det vil ta livet av forumet på sikt.
×
×
 • Create New...