Jump to content
LRforum

Adventure

LRF Society
 • Content Count

  603
 • Joined

 • Last visited

3 Followers

About Adventure

 • Rank
  Entusiast

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Finnmark, Alta
 • Interests
  Mekaniker lærling ved Henry's Garage og Gårdsplassen Auto

  "En gang Grønn, Alltid Grønn".

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Alta

Recent Profile Visitors

2,131 profile views
 1. Stemmer. Med mangel på vær for å holde på ute så var det ett godt alternativ.
 2. Ser det er fler med det problemet. Gleder meg til lørdag kjenner jeg.
 3. Da får man gå en runde til. Får krysse fingrene for at frk hjelper meg igjen. Takk for tilbakemeldingen Rolf.
 4. Søndagen er ikke skru dag. Erfaring tilsier at hver gang jeg gjør det går noe i stykker Men fikk no jekket opp bilen og sjekket slakken for å eliminere hva det ikke kan være. Fant da ingen slakk i øvre og nedre svinglager. Så da er vi tilbake stubaksel og eller hjullager. Spennede. Når bilen var jekket opp tok jeg en vask under bilen, ja ble en god under spyling men kjenner at en høytrøkk spyler hadde vært knall, men da får man vaske på gamle måten. Ble full nedvask uten for og mangler egentlig bare en polering. Mye glede i en flott og ren bil. Ender selvsagt opp med å bestille meg noe liter med fluidfilm slik at jeg kan få understell behandlet bilen ordentlig. Gleder meg til en litt klinete jobb om noen dager eller uker. Frk fikk vasket bilen sin også så vi er enige om at det var en flott vedlikeholds dag her i Alta. God søndag. Hilsen Andreas
 5. Ble en kveld ute på gårdsplassen auto i dag. Fikk rustbehandlet bilen i alle dører og inne i skjermer og panser. Ei flaske av linoljen fra Biltema var nok. Fikk skiftet til vinterdekk og funne ut at jeg må nok skifte ett hjullager på venstre side foran da det ikke hjelper å stramme til eller noe «quick fix» eller etterstramming. Men har no lært en ting. Jeg skal IKKE levere bilen til ett dekkverksted flere ganger ute at hjulene er tatt av og klare selv. Har fått ødelagt to hjulmuttere fordi de strammer så inn i helvete. Min nye muttertrekker klarte ikke å trekke av mutrene. Mutrene skal strammes 130Nm og jeg trodde jeg skulle dra av latmannsarmen. Hadde aldri i verden mistet hjulene om ikke alt hadde knekt rett av. Men nytt verktøy ble testet og er strålende fornøyd. Stoler ikke på den helt enda og jeg trekker til for hånd. Dekk og felger ble vasket og inspisert og alt saltet på bilen ble spylt av. Jupp det er faktisk blitt saltet her oppe i nord 1 dag. Gleder meg til torsdagen. Mye mulig jeg jekker opp hele bilen å understells behandler den med linolje.
 6. Må ikke glemme at man kan erstatte mye originalt med selvborende metalskruer som man bare skrur inn hist og pist for å få festet noe en stund og for å skape muligheter for fukt og gjennomrusting. Hehehehe.
 7. Har ei sånn ei jeg også. Hehehe
 8. Den er vel svært gjeldene på ditt tun også
 9. Hadde ikke vært dumt å hatt ett slik skilt da det har vært noen innom her i det siste. Kanskje ikke Henrys Garage. Må vel finne på no eget der.
 10. Ja ønsker meg garasje selv. Hadde men har carport til Bulken og det er viktig. Ja jeg så dette. Hadde en i Epson green Stallo het den. Savner den litt, men Blueberry er saker. 300tdi er en veldig ok motor. Masse kjørekomfort og hygge. Hehehe. Må vel være noe sånt. Gode minner.
×
×
 • Create New...