Gå til innhold
LRforum
 • Bli medlem

Adventure

Medlemmer
 • Innholdsteller

  177
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  1

Adventure last won the day on Juni 28

Adventure had the most liked content!

Nettsamfunnsomdømme

1 Nøytral

2 følgere

Om Adventure

 • Rang
  Entusiast

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Notodden
 • Interests
  Mekaniker lærling ved Henry's Garage og Gårdsplassen Auto

  "En gang Grønn, Alltid Grønn".

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Notodden

Nylige profilbesøk

665 profilvisninger
 1. Adventure

  Spotted...

  Etter en ny runde med Nijmegen marsjen så, så jeg denne i leir. Britisk anbulanse som ruller ut på de militære rasteplassene hver dag. Flott kjøretøy og må si jeg drømte meg litt bort. Ellers så var jeg å gikk 160km på 4 dager og på de 4 dagen så jeg mange flotte bler. Kunne ikke stoppe å ta bilder å snakke med alle da haddr jeg ikke komme i mål. Hilsen Andreas
 2. Adventure

  Slette bruker.

  Det er ikke for oss paps
 3. Adventure

  1975 LR 109 Sereis 3 ex Norway military

  I would try contacting http://www.olav-teigen.no/ and ask them about all the manuals. Only on Norwegian. After some years in the forces I have heard there are digital manuals somewhere but you got have to have internal access. Hard to get them out and they will be on the most preferred language, Norwegian. I can not believe that the LR manual are digital. But there are some ex- army equipment and vehicle in Britain that may have the one-ton manual for purchase online, paper or pdf. But I think the Norwegian has a smaller engine or something.
 4. Adventure

  Fremmre delen på eksosen til 300tdi Dico 1

  Løfter denne opp.
 5. Adventure

  ZF Auto trans kit

  What he said.
 6. Adventure

  Fremmre delen på eksosen til 300tdi Dico 1

  Er uten katalysator på min. Jeg veit ikke hva de skal ha, ser at det finnes begge deler til 95-modell men jeg har ikke på min.
 7. Adventure

  Fremmre delen på eksosen til 300tdi Dico 1

  Det hadde vært supert.
 8. Adventure

  Fremmre delen på eksosen til 300tdi Dico 1

  Rettelse på innlegget er at jeg har behov for Tdi - Turbo to Centre Silencer - NON-CAT https://www.famousfour.co.uk/new_parts/ff_part?part=7218. Var ikke klar over at den er tre delet.
 9. Adventure

  "Stallo"

  God morgen! Ja en liten oppdatering på noe så spennede som en service på bilen. Da den skal fra Notodden til Alta via Østfold så må slike ting tas alvorlig slik at man forhåpentligvis får ting til å vare lengst mulig. Under servicen finner man selvsagt ut hvorfor Stálu har hatt så grov traktor lyd. Fremmere del av eksosne hadde selvsagt sprekt, så det ble en tur innom Biltema å t med seg tetningsmasse og tettnings tape. Da man pr. nå ikke har mulighet eller tid til å skru. Etter en kjapp felt reprasjon oppe ved Tverrsjøstallen Lørdag så var lyden dempet betraktelig. Så får vi se hvor lenge det holder. Nå kommer det ett skift på jobb så en to uker ferie også ett skift til på jobb. Dvs Stálu har en 3 ukers ferie der han skal stå i varmen Ja ja.
 10. Adventure

  Fremmre delen på eksosen til 300tdi Dico 1

  La meg ta det i vurderingen. Pris? Nb: jeg er ikke fagmann LR så blir avhengig av at det er riktig deler
 11. Oppdaget at jeg har behov for fremre delen av esksoen til Stallo (300 tdi disco 1) ønsker helst rustfritt. Mvh Andreas
 12. Både on and off topic. Bilde off topic men passende. I dag er det utført en felt reprasjon av eskosanlegget i påvente av at man får tak i ett nytt frem parti til Stallo. Om noe har helst rustfritt ta forbindelse. Så får vi håpe det holder en stund. Spent! Ellers bildet. I mangel på gode hengekøye muligheter på camp sighten så ble det ankerpunkter i tak stativet. Finker fjell.
 13. Sitter å leser litt på bilxtra sine sider da jeg likevel skal ha meg litt olje til Service på bilen. Snublet over dette produktet. Noen som har prøvd det eller kjenner noen med erfaringer med dette?? RISLONE INJECTOR CLEANER 946 ML https://bilxtra.no/olje-kjemi/vedlikehold-bil/injector-cleaner-946ml Produkt beskrivelse: RISLONE High Performance Injector Cleaner. DYSERENS, BESKYTTELSE & DRIVSTOFFTILSETNING. Tilpasset alle drivstoff, diesel, bensin og etanolblandinger. - Super Konsentrat 0,002% - 946ml tilstrekkelig til 425L drivstoff - Eliminerer ujevn gange, støy fra motoren, startproblemer og gassrespons - Inneholder Upper Cylinder Lubricant UCL som eliminerer skadelige friktsjon på sylindere, stempelringe og stempler. UCL smører ventiler og gir motoren lengre overlevelse - Redusere motorstøj, mindre slitage og bedre effekt - Rengjør dyser, sikrer motorens effektivitet resulterer i lavere drivstofforbruk - Stabiliserer drivstoff, fordriver vand og fjerner skadelige partikler fra drivstoffsystemet - Utviklet for ALLE motorer BENSIN, FLEX FUEL, E10, ETANOL, E85 SAMT DIESELMOTORER. Bruk påvirker ikke bilprodusentens garantier - OE Godkjent og trygg ved bruk på turbo, direkteinnsprøytning og forgassere - Tilsetningen er godkendt til brug , hvor svovl ikke er tillat i dieselkøretøjer og andre motorer - RISLONE er benyttet siden 1921 og utviklet sammen med bilindustrien og produsenter av drivstoff Ha en fin kveld og god sommer.
 14. Adventure

  Tok du bilde av bilen din i dag?

  Når man skal flytte nordover og må mellom lagre i Østfold. Relativt greit pakket, har kun plass til en sykkel til
 15. Adventure

  Ifor Williams

  Artig at dette skulle bli en diskusjon. Det jeg mener er at når du bruker, vedlikeholder du. misbruker du og ting er bare sarv så selge til fullpris minus mva så lurer man kjøper. Min mening. Sarv og ting som har defekter er reprasjons objekter eller kass om det er graderende deformsjoner, burde ikke selges til fullpris minus mva. Er forskjell på mint condition og misbrukte ødelagte ting. Men for å ikke oppta mer plass på denne annonsen kan vi godt ta det på PM.
×