Jump to content
LRforum

Adventure

Members
 • Content count

  69
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About Adventure

 • Rank
  Aktiv Medlem

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Notodden
 • Interests
  Mekaniker lærling ved Henry's Garage og Gårdsplassen Auto

  "En gang Grønn, Alltid Grønn".

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Notodden

Recent Profile Visitors

233 profile views
 1. "Stallo"

  Tusen takk for denne guiden. Hehe. Jeg setter stor pris på hjelpen jeg får. Det gjør ting (skal jeg være forsiktig å si dette ordet) lettere. Fant også en liten lekasje av frostveske og har delevis lokalisert en liten vann ansamling nede på venstreside på understellet. Så her skal det kikkes og undres litt. Har etterfylt dagen etter kjøp og onsdagen. Får se hva som dukker opp. Ps: kan ikke se noe under i fra, kun fra oven.
 2. Disco 1 deler og div

  Takker for at du sjekket. God helg
 3. Furulund KaffeTreff (FKT) 2017

  Passer så bra med jobb helg
 4. Bulken

  Det er liv i Bulken. Har i dag sett over skadene igjen og begynt demontering. Stállu trengte litt pleie først så det tok litt tid, men kom raskt i gang med bulken og derev noen timer med pusling og demontering. Den startet på første forsøk og fikk stå å putre seg nokså ferdig på chocken før jeg kjørte den inn i verkstedet, så den ble litt varm. Det var deilig å se den igjen selv og få startet på en restaurerings jobb. Ble ikke mye bilder, da jeg fortsatt øver på dette. Det som er blitt gjort: Ryddet i førerhuset og bak i "planet" Demontert skjerm høyre side, (står igjen en skru som holder alt sammen) Laget en kutteplan og løsnet det som kan løsnes på venstre skjerm begynt å demontere litt ledninger og feste anordninger. Ryddet og kostet verkstedet. bilder kommer.
 5. "Stallo"

  Kjekt med ett verksted å jobbe i. Da har man hatt befaring på en liten sveise jobb og bilen har stått tørt ett helt døgn. skulle jobbe på «Bulken» men Stállu fikk en gjennomgang, skift av ei reim og en kjapp understellsbehandling. Ikke lett når det er kjølig. Så da er det kos videre. Snart på tide med en service. Hva slags olje bruker folk på 300tdi motor? fikk tatt noen bilder. Må øve meg der.
 6. Disco 1 deler og div

  Hvis du mot formodning skulle snuble over et parklys hylse/ pære holder (hva det no en heter) høyre side til disco 1 så gi meg en lyd. påforhånd takk.
 7. Hi landrover enthusiasts of Norway

  Following. Best of luck. We are heading with our lives to Alta/ Finnmark next summer. Don’t forget to salute the LR drivers Safe travels.
 8. Ingen stor fare. Er de eneste svaret jeg fikk så med dette innlegget løfter jeg den også
 9. "Stallo"

  Jo takk. Skal nok ha den en stund. Gleder meg over den og savner den når jeg er på jobb
 10. Anbefaling av handverktøy

  Ref gautes. Opplever ofte LR eiere som problem løsere og ikke se seg blint på ting
 11. Sykkelstativ

  Hva er ca vekt på sykklene? Da jeg hadde Jeep Patriot og vanlig takstativ med firkantrør kjøpte jeg meg vanlig takstativ til sykkel med en max kg på 20/25 per sykkel og max hastighet på 100 km/t. fungerte bra på korte og «lenger» turer i Norge. Kan nok tenkes at om du har tilnærmet firkant rør på takstativet ditt på taket og justere feste anordningen på sykkelstativet så vil dette passe. Som ekstra sikkring i forhold til bånd rundt hjul, så bruker jeg korte webreimer. Vil sykkelene av da, får de bare reise. Ps: alt er låsbart
 12. Leser du under overskriften så står det der. disco 1 300tdi automat
 13. Hva bør motoren ligge på ca i 70-80 km/t min ligger i det jeg mistenker er 4 gir på ca 2,5- 2,8 omdreininger fra 65- 85 km/t før den girer opp. Hva tenker forumet? noen verdier: ikke veldig mye last, og har brukt takstativ halve turen. Kjørte 48 mil. 0,89 på mila
 14. "Stallo"

  Vært på en mini østfold turne med julemiddager etc og gave utveksling. Kjørt «Stàllu» hele tiden og en kos bil. Satt igjen masse deler i Henry’s Garage og fått delt ut passende antrekk. Madammen er også fornøyd med «Stállu» da ho sier at den er så behagelig å sitte på, så det er som å kjøre en sofa. Stolt eier. litt bilder. Jupp det var To disco 1 i gården i dag. Hehe. En V8 og en 300tdi
×