Jump to content
LRforum

Adventure

LRF Society
 • Content Count

  635
 • Joined

 • Last visited

3 Followers

About Adventure

 • Rank
  Entusiast

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Finnmark, Alta
 • Interests
  Mekaniker lærling ved Henry's Garage og Gårdsplassen Auto

  "En gang Grønn, Alltid Grønn".

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Alta

Recent Profile Visitors

2,242 profile views
 1. Scroll lenger ned. Turer og treff. Slutt å skriv under første å beste overskrift
 2. Klager ikke på komforten og driften. Blitt en del kjøring de siste dagene så har vært ett savn
 3. Lite å meddele men fikk meg en lite kose tur i kveld. Kjenner jeg savner en liten roadtrip. krysser fingrene for en flott helg i møte.
 4. Etter ett forsøk forrige helg å starte og den ville ikke så skaffet jeg fersk drivstoff og fikk pumpet frem så den fikk opp selv til slutt. Med hjelp av litt lading av batteriet så fyret den til slutt. Hoster ikke og harket ikke men brukte litt tid på å gå reint. Har stått en stund så oljen er nok tjukk som tjære og måte gå seg litt varm før forsyningen etc var normalt. Nå kan jeg endelig få lagt om alle dekk og få kjørt den litt igjen. Må jo toppe opp tankene. Ha en knall Lørdag.
 5. Gårdsplassen Auto hadde kort men effektiv åpningstid i dag. skiftet slangeklemmer på Blueberry i en fei. Med nesten 15 minus og restene av stormen Frank gjelder det å jobbe litt. Håper alle har en fin helg.
 6. Da er man oppe å nikker. Men man nuller ut hele forumet ikke bare f.eks freelander. Men ja full effekt ble det.
 7. Takker, men den finnes ikke på mobile enhet. Hvertfall ikke min.
 8. Før oppdateringen så kunne man trykke på marker lest knappen. Veldig happy med den. Kan man få den tilbake?
 9. Flotte kjøretøy. Nyter min hver tur.
 10. Knall bra. Artig med dele pushere som vet hva man egentlig vil ha.
 11. Puslet litt med Bulken i dag også. Får ikke start. Alt slår inn men det virker ikke som den får bensin. Prøver å håndpumpe men det kommer bare noen små dråper og ingen ting til filteret, noe som forøvrig må skiftes. Får prøve med mer bensin på tanken da begge er under kvart tank, selv om det ikke har vært ett problem før. Men den har jo stått veldig lenge. Ha en god helg Mvh Andreas.
 12. Tja hva skal man si. Ble ett par timer i dag også men ingen bilder pga orket ikke å rigge til lys og greier. For man flyr jo rundt med hodelykt hele ettermiddagen her Men jeg fikk skiftet hele slange oppsette til cruise controlen i dag. Endene på de gamle slangene var sprøe som kjekks. Så har jeg jo begynt å undersøke hvor lekkasjen av servoolje kommer i fra. Fant en dårlig lange klemme så skulle starte der men hadde ingen klemmer igjen etter skifting av drivstoffslanger og heller ikke store nok klemmer. Spekulerer i om jeg skal vare skifte det først og se om lekkasjen slutte
×
×
 • Create New...