Jump to content
LRforum

Adventure

Members
 • Content Count

  452
 • Joined

 • Last visited

3 Followers

About Adventure

 • Rank
  Entusiast

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Finnmark, Alta
 • Interests
  Mekaniker lærling ved Henry's Garage og Gårdsplassen Auto

  "En gang Grønn, Alltid Grønn".

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Alta

Recent Profile Visitors

1,674 profile views
 1. Blir litt lite. Har vurdert å beholde å montere på ny disco
 2. En liten oppdatering fra undertegnede. Endte opp med en lávu. Enstangs lávu. Spennende å kjenne på funksjonaliteten på den igjen. Har god erfaring med bruk av det tidligere så nå er det bare å få opp en ovn som står i Haugesund.
 3. Tusen takk. Prøver med litt bidrag til forumet slik at vi alle kan kose oss med andres suksess og heldige uhell med Sollihull produktet LR eller RR. Jeg koser meg hvertfall. Melder om mellom -9 og -25 grader her. Kjenner at å stå ute å skru nå er rimelig uaktuelt om jeg ikke absolutt må. Artig å se deg bygge opp defenderen igjen. Liker prosjektene dine og evnen din til å løse problemer.
 4. «Så juksa me litt» sa Ingrid Espeli Hovik en gang i tiden som første kvinnelige TV kokk i Norge. Blueberry er i dag levert til spa behandling. Så nå er det sveise jobben som skal gjennomføres og så blir det fortsettelse når jeg får den igjen og selv kommer hjem. Bilder må til. Historisk sett så i den fjorden bak Blueberry så lå slagskipet Tirpitz. Anbefaler alle Som kjører forbi og stoppe i Kåfjord i Finnmark å stikke innom Tirpitz museet der. Kjører du videre på gamle veien/ gamle E6 Innerst i Kåfjorden kommer du til Kreta. Fri camping område med fiske og padle muligheter.
 5. Man er vel kanskje litt korka når man kommer hjem fra 4 langskiftet litt tidligere enn vanlig å hiver seg i skruing bare fordi man har 15-20 minutter ekstra før man skal legge seg. Men fikk byttet ut en plast plugg med en messing plugg til termostat huset. Sveivet igang bilen og den startet på 2 gløding (prøvde ikke bare med en gløding) Deilig med alt som er gjort. Ha en fin kveld Andreas mildt i dag.
 6. Helt greit utvalg. Hadde det jeg trengte så fikk de muligheten. Bruker ofte paddock eller rimmer bros. Men en ting legger jeg merke til. Det er blitt en del dyrere frakt med DHL de siste årene. Jo takk. 6 dager igjen. Så er man i gang igjen. Da skal bilen gjøres klar til sveising.
 7. Når man kommer hjem fra lang vakt å finner denne i gangen. da er det bare å glede seg til turnus uka er over. Ha en fin dag. Andreas
 8. https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=165950735 kan jo ringe å høre om disse har noe informasjon fra vognkortet.
 9. Jeg kjøpte meg en MACbook 13tommer i 2013. jeg er svært fornøyd med den og bruker den titt og ofte. Men ja den koster. Fordelen er oppkobling til Iphone og Ipad da man bruker det også. Jeg har 2013 brukt og misbrukt apple produktet og den har vært med på turer, reiser i sekk og bag. Den er god å skrive på og etter MITT synspunkt lettere å bruke en android og microsoft. Du kan få word og exel på den så du dekker alle behov. Siden 2013 har jeg kun kjørt vanlige oppdatering og aldri hatt noe kluss med den før i fjor høst. Klusset var at jeg hadde full maskin og fikk ikke nytte gjort med av maskina fult og helt. Ekstern harddisk og overføring fikset dette og en tur til MAC doktoren for en clean up og reseting med nyeste operativ systemet så fikk jeg tilbake en super maskin med alt det jeg trenger og mer til. Nå står den som en del av hjemme kontoret da jeg bruker Ipad på kurs og møter og reise. Den kostet en del i innkjøp men ny maskin hvert 3-5 år eller 8-10-12 år? Har hatt min i 7 år og uten om innkjøp har jeg brukt 3780kr i en ekstern harddisk, office pakke og cleaning og full oppgradering. Det er 540 kr i året pluss 1429 kr i året på maskin. Og den lever i beste velgående enda. Bank i bordet. Skulle jeg velge en pc, chrombook eller macbook i dag? Hadde jeg lagt av penger å kjøpt meg MAC. Er du PC ekspert og blod fan av android og chrombook etc vil du ha en lei overgang til MAC og kanskje ikke like den. lykke til Gaute Ps: Apple er egentlig alt for kostbart men er kanskje verdt det (for meg er det nok det) Ha en fin dag Andreas
 10. Takk for hyggelige tilbakemeldinger. Ble ikke noe mer skruing i helga da maling av rom sto på planen. Men var inne å googlet litt og fant meg ett rebuilding kit for ZF22 automat kasse hos ashcroft side jeg har en automat kasse som er delvis så Kanskje det blir neste prosjekt å få sett på og kanskje lært seg litt mer.
 11. Da har dagen kommet og den var klar for en prøver kjøring. Det har var en flott tur. Kjørte rundt nesten 2 timer og kommer frem noen ting underveis. Så i kveld blir det en flott kveld på Gårdsplassen Auto. Sjekke for lekkasjer og etter fylle litt oljer og vesker. noen bilder. Bilen er gått 242.000km Takk YMK for tipset. ha en fin fredagskveld. Andreas IMG_1712.MP4
 12. Tusen takk for hjelpen.
×
×
 • Create New...