Gå til innhold

lbroseth

Medlemmer
  • Innlegg

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Hamar

Nylige profilbesøk

405 profilvisninger

lbroseth sine prestasjoner

Medlem

Medlem (2/7)

  1. Hei! Kompressoren til luftfjæringen på en D4 driver å krangler, og det er en 60A sikring som ryker pga dette (skjedd 2 ganger nå). Sett at det finnes rimelige repset å få kjøpt, men er det noen som har erfaringer med dette kontra å bytte hele kompressoren? Evnt vet om noen på sør-/østlandet som driver med overhaling av slike?
  2. Hei! Kompressoren til luftfjæringen på en D4 driver å krangler, og det er en 60A sikring som ryker pga dette (skjedd 2 ganger nå). Sett at det finnes rimelige repset å få kjøpt, men er det noen som har erfaringer med dette kontra å bytte hele kompressoren? Evnt vet om noen på sør-/østlandet som driver med overhaling av slike?
  3. Fant dem med en gang nå! Litt irritert over hvor innlysende det egentlig var! Så da ordnet det seg! Takk! Hva gjelder barnestol må jeg si at jeg er ganske usikker. Er nok kanskje smartest å prøve seg grundig fram her også. Vurderer å gå opp en str på stol og bruke sånn "nyfødt-innlegg", men vet ikke hvor lønnsomt eller sikkert det er. Noen med erfaringer der? Noen med erfaring på Cybex Aton og Sirona Blir overrasket over hvor mange som klager på plassen i D3`en med barnesete - kan da umulig være dårligere plass her enn i andre biler!?
  4. Må nok ta en grundigere titt ved ledig tid Ila helgen jeg også! Synes jeg kikket ganske godt etter, men sier seg selv når man egentlig ikke vet hva man ser etter! Instruksjonsboka kan jo også være et sted å begynne!
  5. Det høres veldig bra ut - da det står øverst på lista. Ser det er å få "nyfødt-innlegg" i dem, så da er ikke prisen så ille hvis man "sparer" seg et sete senere. Det er nok helt sikkert bare jeg som ikke vet hva jeg skal se etter. Men hvis det er så enkelt som noen metallstenger skal jeg nok klare å lokalisere dem. Er kanskje selvforklarende hvis jeg prøvemonterer en base.
  6. Hei! I forbindelse med familieforøkelse har jeg i disse dager bygget om min `08 D3 fra vare- til personbil. Dette ble et utrolig løft, og ble ikke mindre overbevist om kvalitetene og kapasitetene disse bilene har etter dette. Når det er sagt så dukker det allikevel opp noen mindre alvorlige men nødvendige (for med ihvertfall) spørsmål; Hvilke erfaringer har folk med barnesete i D3`en? Merke, modell etc. Og så er det dette med ISOFIX - ser at det står flere steder at dette er på D3 etter en viss modell, men finner ingen merker med ISOFIX sånn som man ser i andre biler. Mulig ikke godt nok kjent med systemet, men interessant å høre om noen har peiling på dette. Og så trenger jeg flere (i første omgang) gummimatter og bagasjeromsmatte etter ombyggingen. Noen som har noe å anbefale her? Importere, originalt, uoriginal, etc? På forhånd takk!
  7. Nei, ikke behov for noen form for braketter. Alle boltene satt der dem skulle så var "plug`n play"! Eneste var den biten som må sveises på igjen - den fikk jeg ikke med, så må finne på noe lurt der.
  8. Bygget om i går kveld - og det gikk lett som bare det! Innerste delen var også limt vel bra hos meg, men gikk når en ble sint nok! Utrolig imponert over resultatet! Råeste bilen!
  9. Jeg har 7-seter, så da er det vel den 3.seteraden som danner bagasjeromsgulvet? Takk.
  10. Er det slik å forstå av innholdet i tråden at ikke alle skruer og slik som trengs for å bygge om til personbil "sitter på plassene sine" eller er brukt for å feste varebilgulvet? http://home.online.no/~ksskaret/disco3/03utstyr/ombygging/ombygging.htm
×
×
  • Opprett ny...