Jump to content
LRforum

Haa-

Members
 • Content Count

  58
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About Haa-

 • Rank
  Aktiv Medlem

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  2005 Discovery 3 HSE

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Gjøvik

Recent Profile Visitors

294 profile views
 1. Hehe, sikker lås altså!! Takk for hjelpen!
 2. Boret du bare ut låsesylinderen? Og resten fungerer bra fordet vel?
 3. Selve hengerfestet er fastlåst ja, men jeg tenker på nøkkellåsen til den grønne hendelen. Er den opplåst med nøkkel når jeg kan dra det ut som vist på filmen tro? Alt sitter fast her, så får ikke inn nøkkelen en gang!
 4. Da får vi se hvordan det går med hengerfeste som sitter fast på PKK i morgen... Hvis jeg MÅ ha det av, lurer jeg på om dette (se film) betyr at det er opplåst!?? IMG_9971.MOV
 5. Tysen: Kan jeg spørre hvor du fikk byttet converter, og prisen på gildet!? Tipper jeg må gjøre det samme...
 6. Du trenger kun å ta av motordeksel for å ohme glødepluggene. Når dekselet er av ser du to kontakter oppe på toppene, sort på ene siden og brun på andre. Ohm mellom jord og pinnene i kontaktene. Fort gjort!
 7. Jeg har akkurat byttet øvre-bakre foring i bakstilling på min D3. Det tok faktisk ikke så mange timene. Brukte mest tid på å kutte ovre-bakre bolt med fain multimaster, da det var dårlig plass. Men det gikk greit med fain. Trengte å kutte bolten bare på den ene siden, da det er et spor i festet på andre siden der foring/bru kan løftes ut av. Fremre bolt gikk rett ut, mens den yttre trengte litt Fluidfilm og bank! Når brua var ute kuttet jeg foringen på langs med baufil og banket den ut av brua, presset inn ny foring og monterte brua igjen. Monterte bremserør, luftet bremsene og tut og kjør.
 8. Ordinærpris er 5tusen uten, og 6tusen med BT hos landroverbutikken.no Tror han har igjen en uten BT, spør etter tilbud på den? Med moms og frakt er det ikke store forskjellen fra det store utland. (Som jeg har funnet hvertfall da...)
 9. Det var bra! Bestillte den uten BT i går:)
 10. Hei. Jeg ønsker å kjøpe IIDTool til min D3, og har fått et godt tilbud på den uten bluetooth. Er det noen som som har erfaring med denne? Den gjør vel samme jobben som den med BT, men BT versonen er sikkert mere oversiklig og enklere i bruk? Har selvfølgelig lyst på BT, men pga pris og skjelden bruk frister jo den uten også...
 11. Bra det gikk såppass bra! Vi kom kjørende forbi, og regnet med mannen under bilen tok frem reservehjulet pga pungtering. Så også at bilen forran oss stoppet. Men fikk dritdårlig samvittighet etterpå for at vi ikke stoppet selv! Men det var kansje ikke mye vi kunne gjort alikevel...
 12. Nå er jeg hjemme på Gjøvik igjen, ellers takk:) Men var det en fra Lena her inne som hadde diagnose tro!? Og hadde det vært mulig med en avlesning?
 13. Det er en 2005mod. som har gått 175.000km. Ble flushet på ca 130.000km før jeg kjøpte den, men tror ikke filteret ble byttet.
 14. Artige biler vi har må jeg si!! Problemene over kom altså i Oslo etter myyye køkjøring... Tilfeldig...ingen aning? Kjørte hjem i dag, og prøvde å kjøre så forsiktig som mulig for å unngå å slure for mye, og det gikk helt greit. Men opp lygnabakkene (ca 1mil med god motbakke) gikk den naturlig nok på høyere turtall, og det luktet litt clutch når jeg stoppet på toppen. MEN, når jeg startet igjen var juletreet slukket og bilen normal igjen.... Tilfeldig...ingen aning!? Den har dog en liten smule vibrasjon i 3.gir i motbakke på lavt turtall... Noen teorier!?
 15. Har aldri hatt noe virkning for meg på noe som helst?
×
×
 • Create New...