Gå til innhold

Bård Molid

Medlemmer
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

1 følger

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Hønefoss

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Hønefoss

Bård Molid sine prestasjoner

Nykommer

Nykommer (1/7)

  1. Har noen hatt problemer med justering av passasjer setet i Disco 3? Får ikke justert seteryggen opp, men den går ned. Så nå begyner det å bli i overkant mye rånestilling Frem og tilbake virker som det skal, men opp og ned justeringen av sitteputa virker heller ikke. Er dette et kjent problem?
  2. Har ikke fått ordnet det, så veldig fint om vi kan snakkes over helga.
  3. Tusen takk for tilbudet og Vestfossen er helt klart innenfor Osloområdet men fikk desverre ikke mulighet til å ta turen på formidagen i dag.
  4. Er det noen som har verktøy for å nullstille feilkoder i Oslo området før helga? Ring meg gjerne på tlf: 91325443.
  5. Har en Disco 2 (2000 mod) med harman kardon lyd system og alpine cd veksler. Når jeg trykker på cd knappen på spilleren skjer det ingen ting, men om jeg tar ut magasinet fra veksleren og setter det inn igjen virker det som om veksleren starter på normal måte, den begynner og lete etter plater i magasinet men starter ikke og spille. Er det noen som har en ide om hvor problemet kan ligge. Jeg har byttet hovedspilleren en gang uten at det rettet på problemet.
  6. Hei. Har du fått bilen hjem? har tilgang på bil og henger som har kapasitet til og hente bilen din, eieren av bil og henger tar jobben for 3000,- om det skulle være interessant. Ring meg på 91325443 om du fortsatt skulle trenge hjelp. Mvh Bård.
  7. Bård Molid

    Turbo

    Noen som hvet om det er mulig og sette en 300 TDi turbo på en 87 mod 2.5 TD motor uten noe ombygging, eventuelt hva må gjøres?? Passer manifoilen fra 300`n på 2.5 TD`n?
×
×
  • Opprett ny...