Gå til innhold
LRforum
 • Bli medlem

Rattatta74

Medlemmer
 • Innholdsteller

  74
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Rattatta74

 • Rang
  Aktiv Medlem

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Orkanger

Contact Methods

 • Skype
  knut.tore.halstensen

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Orkanger

Nylige profilbesøk

382 profilvisninger
 1. Lafterolf.. gi litt mere info da. Jeg tilfredstiller deg med å vise deg kjøpt kvittering..
 2. Jeg vet.. Her er linken til dem kuleste led lysene.. med full garanti. Virkelig kvalitet.. Bare lat at beløpet er i norske kr og ikke pund så har du gjort et røverkjøp http://www.powerfuluk.com/vehicles/land-rover/defender/lamps-light-upgrades/land-rover-defender-headlghts-full-led-black-lhd.html
 3. Jeg er med. Ønsker også disse felgene.. Har ikke anelse hvor man skaffer dem heller. Men å kjøpe den igjennom Overland utgår.. Dem er svindyre. Vet du pund prisen på velteburet Alvegg?
 4. Uff.. Dette har også erfart en gang i tiden.. Veldig fine lys disse chinalysene.. Problemet er at dem ikke strøm. Ligger best ubrukt i esken.
 5. Jeg vil også ha et.. du mener sånn ja?
 6. Det virker som at du har trekt ut feil rele. Jeg også fulgte bruksanvisningen nøye helt til jeg skulle skifte releet. Da stemte ikke bildeforklaringen på bruksanvisningen med det jeg så i bilen. Jeg stoppet installasjonen, gikk inn og googlet litt på nettet om dette. Tok ikke lang tid før jeg fant ut at blinklysreleet på min defender 2006 ikke var der nede sammens med dem andre releene men under instrumentpaneleet, Måtte av med rattdekslene for å finne det. Da virket det. Eneste som ikke virker er blinklyset til venstre på tilhengere, campingvogner osv..
 7. Ikke skru mere nå.. Hvor befinner du deg og ditt kjøretøy?
 8. Hehe.. La oss vente nå til vedkommende har svart. Har noe liggende jeg også.. mulig delstoff med tilhørende skai rygg.. i grått.. Men Exmoore kan jo ordne d meste imot litt, masse gryn.
 9. Slik du beskriver det PeWo så høres det ut som bremsene dine fungerer utmerket. Hvis bremsetrykket på pedalen er det samme hver gang du bremser, er det ikke luft i systemet ihvertfall. At du kan merke litt sig i pedalen etter trykket har kommet kan være at du legger mere press på foten. Da bruker du så mye kraft at bremsekraftforsterken vrir seg litt i feste. Bare åpne panseret og se på bremseforsterkeren hva som skjer når du bremser med motoren igang og du trykker full brems. Bilen kan ikke samenlignes med folkevogna di. Jeg synes bremsene i Defenderen harmonerer bra med clutchen. Kjærringa har en nyere mini cooper og i den er det umulig å kjøre med støvler med værnetå, slalomsko og andre stivere fottøy. Nyser jeg og ser ned på bremsepedalen, så bremser den ✌️ Landroveren er i utgangspunktet laget for landbruk, skogbruk og karra som banke kyr.. og kan å reparer selv!
 10. Oj.. da har jeg letet videre etter en annen 130 ja. Men det er min mening
 11. Kjenner ikke til bilen men den har mye kostbar utstyr på seg. Felgene, vinsjen, takstativet, kalesjen.. lav km. Synd det kun er bare 2 seter. Teit å ha en dobbelkabiner med to seter. Kan man fortsatt sette inn bakseter gratis når bilen er mer enn 10 år gammel?
 12. Ja ikke vet jeg.. Det sto fits all defenders så jeg kjøpte.. Kjøpte også den komplette deleliste boka til alle defendere til 2006.. mulig 800 sider med masse tekst, bilder og det som er.. Synd at det ikke finnes på nettet. Nardo Bil har det.. Men delenummerene der er kun til genuine land rover og ikke til Brittpart eller Bearmach. Eneste hjelpen jeg får er at jeg får vite det engelske ordet på delene, deretter kan jeg søke på det. Men nå er det lørdagskveld, cognacflasken er åpnet og jeg har såpass vett at jeg skal styre langt unna det sosiale mediet
 13. Skulle sikkert ha bestilt dette istedet : http://www.paddockspares.com/stc201-front-caliper-piston-all-110-130-and-90-from-ha701010.html
 14. Jeg fulgte linken lenger opp på siden (wildrover sin link) og bremsene ble peise bra Jeg så ikke antydning til luftbobler da jeg luftet men jeg kan bli lurt. En ting er sikkert, jeg elsker kvinnebein, men denne luftingen fungerte mye mye bedre, mere kontrollert. Det kan være at kvinnebeinet har sluppet opp litt på bremsen før jeg har strammet men en sånn innrømmelse sitter lang inne hos damene. Eneste nedturen er at jeg har fått feil repsett til gamlekaliperene. Jeg forstår ikke en dritt av disse bestillingsnr hos paddocks Def to Ha, Def to La, Def from La upto.. gudene vite
×
×
 • Opprett ny...