Gå til innhold

twadahl

Medlemmer
  • Innlegg

    107
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

1 følger

Profile Information

  • Gender
    Male

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Setermoen

twadahl sine prestasjoner

Entusiast

Entusiast (4/7)

  1. Nei - bestilte på nettet.... Aldri noen problem eller spørsmål.
  2. Hei Som Roar sier så bestilte jeg alt på nett, ingen leveringsproblemer i det hele tatt. Vinduer bestilt fra Masai, stoler foran og bak fra Exmoore - og setefester er ferdig laget bare å skru sammen. Nakkestøttene har 2 pinner - slik er det bare.... Strålende fornøyd med servicen på begge steder. Dag: selvfølgelig - har man en avtale så har man det! Også er det veldig greit å selge til en forumist ? De gjorde nå det til meg.....???
  3. Du ringte i grevens tid Dag, har hatt 2 til som er veldig interessert!
  4. Ja håper du blir fornøyd Dag. Ser frem til Torsdag
  5. Betaler flybillett fra Oslo ved rask handel....
  6. Hei igjen Bilen har vært på EU kontroll i dag. Fikk ett par 2ere som jeg ikke gidder å gjøre noe med, ergo avslag i prisen. Feilene er pitmanarm og ett kryss. Bilen skal ikke være EU godkjent før i februar. Selges for 155000,- , noe som er ett KUPP!!!!!
  7. Hei Har en liggende ut hvis det kunne være intr: FINN-kode: 53652430 Skal ta EU så snart jeg får time. Mvh Terje
  8. Hei Da er den på Finn: FINN-kode: 53652430 Skulle ikke tro at det er noen upris? Nettopp satt på nye Nokian pigg. Mvh Terje
  9. Har vel utgangspunkt i at jeg ikke har peiling på hva som er "riktig" pris i disse dager Lafterolf
  10. Hei Tenkte jeg skulle sjekke interessen vedrørende 110 Defenderen jeg har, sitter med usolgt bolig så det kniper litt - men egentlig ikke så mye at jeg må selge Men hvis prisen blir riktig så.... - Har hatt stor service på den i Juli, kvittering på alt. Bla nye skiver rund baut, nye kalipere foran, alt av oljer/filtere. - Har hatt bilen på Flissundet AS, ECU nå på ca 170HK. Det smarteste jeg har gjort med bilen! - Ny stor Intercooler, silikon slanger, Rake rør til potten bak. - Nye seter fra Exmoore foran og bak. - Er registrert som 5 seter. - Nye dekk/felger som vist på bildet. - Nye pigg dekk neste uke på originale felger. - Montert varmeapp i kasse under Cubby Box. - Nye sorte skjermbreddere. - Nye 1000 metere i fronten. - Tectyl behandlet på Gjøvik i Mars 14. +++++ Km stand ca 198000km. Pris? tja si det - begynne på 160 000,-?
  11. twadahl

    Dør hengsler

    Høres bra ut Roar! Prøve å få tatt meg en tur til deg førstkommende helg Mvh Terje
  12. twadahl

    Dør hengsler

    Hei Dørhengslene på Defenderen er jævlig slitte, så er det noen som har noen bra "liggende"? Mvh Terje
  13. Hei. Er det noen som har 20stk hjul muttere til en Defender liggende? Mvh Terje
×
×
  • Opprett ny...