Gå til innhold

Tysen

LRF Society
  • Innlegg

    588
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Statussvar skrevet av Tysen

  1. Hei, Legg på vipsen hva du skal ha så kommer det dalende.

    Nils Kristian Brunvoll

    Fastesveg 6 

    6265 Vatne

     

    41162994

    1. Tysen

      Tysen

      Hei, den er grei. Skal pakke og sende delene med posten etter arbeid.

      Sender deg bilde av pakkseddel og ber om betaling via Vips.

       

      Mvh

      Heine Nes 

    2. (Se 3 andre svar til statusoppdateringen)

  2. Hei, skal skifte nedre steering shaft på D4, tok en titt i dag, og fant ingen god tilkomst verken fra motorrom eller underifra.

    Hvordan gjorde du ?  

  3. Hei, skal skifte nedre steering shaft på D4, tok en titt i dag, og fant ingen god tilkomst verken fra motorrom eller underifra.

    Hvordan gjorde du ?  

    1. Tysen

      Tysen

      Ser denne veiledningen viser at panserplata under motor må bort, men den har eg aldrig fjernet på mine. Kun venstre forhjul, og de varmedeksla. Må også demontere venstre "Batteriboks" for å komme ned til akslingen. Du må  jekke opp bilen slik at begge fremmhjula er over bakken, slik at man kan svinge på akslingen for å få bolten i riktig possisjon til å komme til. Eg prøvde også å smøre opp og fikse en brukt aksling eg hadde liggende i forkant, men klarte ikke å løse den bra nok opp med WD40, så eg kjøpte ny før eg starta demonteringen. Har lest at Oggie har satt en i oljebad en stund, og fikk løst den opp, men tror du da vil bli uten bil i lang tid, om du skal vente på at leddet løsner.

    2. (Se 5 andre svar til statusoppdateringen)

  4. Hei, skal skifte nedre steering shaft på D4, tok en titt i dag, og fant ingen god tilkomst verken fra motorrom eller underifra.

    Hvordan gjorde du ?  

    1. Tysen

      Tysen

      Finnes ikke noen god tilkomst for dette nei :-) Har løsnet mine i topp, festet et tau i topp av akslingen, og dradd den nedover og ut. Fester så tauet i den nye akslingen og drar forsiktig opp den nye samme vei som den gamle kom ut. Du må av med venstre framhjul, og fjerne noen varmeskjold innenfor dekket som skjuler rattakslingen, slik at du kan hjelpe til herifra når den skal ned/opp. Håper dette ga noen mening? :-) Lykke til.  How to replace a Discovery 3 lower steering shaft.pdf

    2. (Se 5 andre svar til statusoppdateringen)

×
×
  • Opprett ny...