Jump to content
LRforum

MadsMax

LRF Society
 • Content Count

  187
 • Joined

 • Last visited

4 Followers

About MadsMax

 • Rank
  Entusiast

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Oslo

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Oslo, Norway

Recent Profile Visitors

595 profile views
 1. De kan se fine ut, men kan også være bøyde "pinner" på kontaktene, du sjekket disse også?
 2. Etter en time med SKIKKELIG tlc ? Topper er rette, dvs. Innenfor marginen på 0.05mm - har en feil på 0.02mm. Topper er rengjort, det samme er blokka.
 3. Finner ingen tegn til skade på pakningene, men nå er dette flrste gang jeg splitter en også. Tydelig er det ihvertfall at det er en oljelekkasje på det jeg tror er retur åpningen borte på sylinder 4 og 8. Er olje "nedi" i stemplene også. Se bilder :
 4. Da er motor og topper splittet på donormotoren. Bilder følger under :-) Kjøpte avdragepiper på Biltema, mildt sagt inponert. De dro boltene rett av, en operasjon som tok i underkant 20minutter. Bilder av topper og motor følger, her er det definitivt tegn på oljelekkasje ved sylinder 7 og 8 som ser ut til å komme av gåen pakning. Motoren på min egen bil skal splitter før jeg tar den ut av ren nysjerrighet..
 5. Har da funnet redningen, og den fant jeg etter et glass rødvin. I morgen durer jeg ned på biltema og kjøper dette hendige verktøyet her;
 6. Sitter da her med 6 bolter som på død og liv ikke vil ut. 3 på venstre, og 3 høyre. Alle boltene har selvfølgelig samme plassering på toppene. Vurderer utborring, men dette tar noe tid. Er det noen som har et verktøy for og få ut disse boltene, evt tips? De helt foran på blokka, og to inne ved ventilarmene. Tips mottas med applaus!
 7. Herlig! Gleder meg til å lese mer om denne?
 8. Bremsecaliperne befinner seg i Bærum, Lommedalen
 9. Takker gjerne ja takk til dette! Sender deg en melding på pm.
 10. Ryddet i garasjen etter at jeg ga meg for dagen og fant 4 stk calipere m/ skiver, og dørhengsel venstre side m/ skruer(se bilder). Caliperne er litt rustene, men dette er kun overflate. Alt fungerer utmerket. Videre er det en baklykt til P38. Usikker på verdi så kom med bud :-)
 11. Godt poeng. Da setter jeg i gang med det også?
 12. Vet ikke hva jeg gjør med den gamle enda, har ikke kommet så langt i prosessen. Fakisk så sitter det tre av mine bolter på begge sider helt sinnsykt fast. Etter litt lesing hsr jeg lest at 16mm er akkuratt for stor. Gutta på øya bruker 5/8 tomme som er akkuratt litt mindre enn 16mm. Så i frykt for å runde disse boltene venter jeg til verktøy er på plass. Gjør heller kjede og olje pumpe i dag.
 13. Takk for det! Et nødvendig verktøy er 16mm gjerne socket for bedre feste på boltene. Du kan med en gang regne med at topp boltene vil sitte som ....... Et ord som ikke passer seg her inne?J
×
×
 • Create New...