Gå til innhold

Håvar Rist

LRF Society-calendar
  • Innlegg

    269
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.nlrk.no/index_midt.asp?ID=62&segment=6&session=
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Trondheim

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Trondheim

Nylige profilbesøk

1 279 profilvisninger

Håvar Rist sine prestasjoner

Entusiast

Entusiast (5/7)

  1. Forbedring av diff. diff med innmat er den samme. Men splines på pinjone blir byttet til en sammenkoppling som er lik den som er på freelander1. Så blir fremmre mellomaksel også byttet naturligvis, får å passe i kopplingen.
  2. Nei Paul Arnes RR var den første vi hadde inne i Trondheim etter at kampanjen var publisert. Dette er en service action, å ikke en recall. altså en jobb som ligger inne som en åpen kampanje på bilen til første verkstedbesøk. Så det kommer ikke til å skje igjen Jobben tar 4.7 timer å utføre å går fint på den tiden... Men klart få det gjort fort, er kjedelig å stå "fast" med en bil som hverken går bak eller fram.
  3. ser ut som at de skal in på EGR modulatoren. Det mangler iallefall slanger på den i bakgrunnen. fargene på ringene skal stemme overens med fargen på slangene. tre slanger med fargen grønn blå hvit...
  4. Kjøpte min fra e-bay aksjonen til Allisport... Den var sinnsykt godt pakket ble levert på døra og kom på 3500 ferdig fortullet... vant auksjonen mitt på natta, og det var det værdt tips legg inn autosøk på intercooler TD5 så går man ikke glipp av noe...
  5. Greit det. Tar min med til klubbhuset på tirsdag da...om du ikke rekker dit møtes vi jo på ville veger i Sverige sant Rolf?
  6. enig med sistnevnte. svæææært mange tilfeller av dette at returslangene mellom dysene sprekker. slik at alt drivstoffet renner tilbake til tanken over natt.
  7. Tenning på og trykk gasspedal bestemt i dørken x10 da burde elendigheten lufte seg samme gjelder forøvrig Defender Du kunne ikke ha delt noen av feilkodene med oss???
  8. Kan ikke si meg helt enig i disse påstandene. Får alltid svar samme dag på ting jeg lurer på. Har bestillt mye fra offroadbutikken med like god service og levering hvær gang... Jeg som kunde er jo også inneforstått med at dette er en "attåtnæring" som en ildsjel har startet... fikk nå nettopp mail fra Martin om siste levering, taktelt... som jeg syntes var kjappt levert. Må da være flere enn meg med gode erfaringer....
  9. Hei! Hva med og poste et bilde av det?
  10. Håvar Rist

    innvendig

    innvendig
  11. Håvar Rist

    leie bil

    Avis Bilutleie 76 07 11 40 holder till på kaia i svolvær ved drosjesentralen...
  12. hei. Har du tenkt ut noen ca pris for denne?
×
×
  • Opprett ny...