Gå til innhold

Morten Trolid

Medlemmer
  • Innlegg

    59
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Voss

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Voss

Nylige profilbesøk

624 profilvisninger

Morten Trolid sine prestasjoner

Aktiv Medlem

Aktiv Medlem (3/7)

  1. Ferien er snart over og bremsene bak er oppbrukt. Stål mot stål. Regner med å komme ned til Østersund i løpet av morgendagen. Om noen har erfaringer eller vet om et verksted som kan brukes, settes det stor pris på tips og hjelp.
  2. Da er første campingtur er i boks, selv om bildet er noe forsinket. Første stopp ble Utledalen. Bilen er nå i Bingsjø......Sverige. Der den har vært på skogsveier som blir dokumentert i løpet av morgendagen. Forsinkelse kun grunnet svensk sprit og sterkøl..
  3. Da har ulven fått nye sommersko og er klar for langtur. Valget falt på cooper zeon ltz 285 50 20. Trodde faktisk at bilen skulle støye mer enn den gjør. Er faktisk sånn at jeg ikke legger særlig merke til det! I tillegg er den overraskende god og myk på komforten. Turen går nå videre fra Vik og er ikke sikker på hvor den ender, det begynner å lukte Europa tur. Forhåpentligvis innom Great Britain og oppgraderinger underveis. Legger ut første bilde i tråden skal legge ut bilder underveis.
  4. Selger 4 stk strøkne Manches felger i dimensjon 9,5 x 20/50. Bolt sirkel 5 - 120 Passer discovery 3 og 4. Ønsker 8000,- for de.
  5. Håper med dette at det er noen der ute som vil bli kvitt et sett med 20" felger til discovery 3. Om det er alloy, stormer eller noe annet trenger ikke bety all verden.
  6. Leverte bilen hos sandven i bergen. De brukte 25 min på jobben uten å skade trekket på innsiden. Det beste var at jeg dukket opp uten time og de tok jobben på sparket. Kostet meg 2200,- og det er det ingenting å si på!
  7. Sant nok, tror nesten nissen kommer på besøk i januar også med sumpbeskyttelse og vinsj i sekken.
  8. Det er Shilter UT5000 med sving på alle fire og ekstremt lavt tyngdepunkt. Bruker lite diesel og snur på femøringen, passer bra på små plasser. Bor på en plasss som heter Brattebø, sier vel sitt.
  9. Det tror jeg, har snudd nå da....her laver det ned, kommet 10 cm siste timen.Skal en tur til Jondal i morgen og blir til tredje dag. Du velkommen når som helst etter det. Satser på det....gikk bra med bilen, er verre med stoltheten:)
  10. Etter å ha lastet opp bilen med ski, unger, konemor og svigerinne var vi klar for skitur på 1 dag jul. Alt var med og det var duket for en kjekk dag. Far kjørte ut veien med rutine, men ble noget distraert av ferske hjortespor over bakkene. På flytføre, lett regn og 2 pluss på gradestokken havnet hjulene utenfor sporene. Prøvde hardt og lenge, ca 20 meter å få bilen tilbake der den skulle være uten hell. Resultatet er uunngåelig og bilen skjener ut i grøften. Far roer ned unger og ler litt, uten at det hjelper nevneverdig. Bilen står bom fast! Prøver spesial program uten hell, lavgir uten antispinn og rock crawl, uten hell. Til slutt må stoltheten bøye av og legger i vei for å hente traktor. I mellomtiden har barn, konemor og svigerinne gått tilbake og tatt sin egen bil, forøvrig en Audi Allroad som passerer med meg med et brøl av misnøye. Bilen kommer opp på et blunk med hjelp av traktor. Kjører derfra med håp om å ta igjen resten, helt til jeg finner Audi låst med mine skisko inni. Så da går turen ned til høytrykksanlegget for rengjøring og en god vask. Nå er det straks klart for rypemiddag og rødvin i glasset, og etterhvert noen spydige kommentarer......GOD JUL:)
  11. Etter å ha lastet opp bilen med ski, unger, konemor og svigerinne var vi klar for skitur på 1 dag jul. Alt var med og det var duket for en kjekk dag. Far kjørte ut veien med rutine, men ble noget distraert av ferske hjortespor over bakkene. På flytføre, lett regn og 2 pluss på gradestokken havnet hjulene utenfor sporene. Prøvde hardt og lenge, ca 20 meter å få bilen tilbake der den skulle være uten hell. Resultatet er uunngåelig og bilen skjener ut i grøften. Far roer ned unger og ler litt, uten at det hjelper nevneverdig. Bilen står bom fast! Prøver spesial program uten hell, lavgir uten antispinn og rock crawl, uten hell. Til slutt må stoltheten bøye av og legger i vei for å hente traktor. I mellomtiden har barn, konemor og svigerinne gått tilbake og tatt sin egen bil, forøvrig en Audi Allroad som passerer med meg med et brøl av misnøye. Bilen kommer opp på et blunk med hjelp av traktor. Kjører derfra med håp om å ta igjen resten, helt til jeg finner Audi låst med mine skisko inni. Så da går turen ned til høytrykksanlegget for rengjøring og en god vask. Nå er det straks klart for rypemiddag og rødvin i glasset, og etterhvert noen spydige kommentarer......GOD JUL:)
  12. Mulig at det jeg som err treg her, men forstår det slik at den egentlig skal starte når temp faller under 5 grader. Er det da slik at bilen bør levere varme rimelig kjapt? Har i tillegg motorvarmer fra Defa, er det mulig å koble disse sammen? Og om jeg renser dyser og brennkammer, evt skifter og sletter feilkoder, skal den da fungere? Mente jeg leste en plass at webasto ble programert bort pga feil på 2006 mod.
  13. Ser det er flere som har tråder ang webasto i D3, alikevel er jeg nødt til å spørre. Er det slik at jeg er nødt til å få en programvare oppdatering for å ta den i bruk igjen? Eller er det nok å kjøpe et av praesto sine kit? Trenger jeg å skifte brennkammer, da min omtrent eller aldri er brukt? Har omtrent en mil med "nedover" bakke før det flater seg ut om morgenen. Og kan trygt si det at hadde det ikke vært for Defa kupe/motorvarmer så hadde det vært endå kjøligere i kupeen. Er å regne som en kalv i LR utfordringer som det så fint heter, alle tips og råd taes derfor imot med et stortt smil
  14. Jepp, ser nok ut til at det blir løsningen. Skal få gjort det rett over nyttår, er fryktelig IRRITERENDE å høre gnissingen!
×
×
  • Opprett ny...