Jump to content
LRforum

oggioffshore

LRF Society
 • Content Count

  3,512
 • Joined

 • Last visited

4 Followers

About oggioffshore

 • Rank
  Oggien

Contact Methods

 • MSN
  Brukerikkedetvel
 • Website URL
  http://trorikkedetdu
 • ICQ
  allevetjodet
 • Yahoo
  etc.etc
 • Jabber
  ikkesomegvetom
 • Skype
  heltuteeller

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bergen
 • Interests
  Liker best å gjøre det selv.....
  Biler: Audi- Land Rover- veteran.Skru på gamle biler
  Elektronikk, RC, Filmer, lese og ellers bare nyte livet.
  I det siste blitt veldig opphengt i Droner. Og blitt pappa på toppen av det hele :-)
  Drømmer om å tilbringe mere tid i Finnmark og om hvite vintre.....
  Traxxas defender og alt det digge stæsjet som kan kjøpes.

  Digger LED lys....

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Bergen,brg vest, Oggis garage

Recent Profile Visitors

2,930 profile views
 1. Blir jo måle spenning ut fra tilhenger kontakten som er en god start. Eventuelt prøv med annen henger. Eller nevnte henger på annen bil.
 2. Skulle vært mulig å fått endret bakgrunn til sort, med hvit tekst. Man lyser liksom opp hele rommet når man smug leser forumet på senga....
 3. Hvorfor skjult. Kappet bort midt "bjelken" i grillen på D3'n.... Passer akkurat i bredden. Blir jo smak å behag seff.
 4. https://www.tingtilbilen.no/collections/ekstralys/products/oledone-nighthawk-32-210w-spot-21000lm
 5. Synes ikke de er verdt 15-20 000 kr.... Hadde pengene bare flommet over på konto, så kanskje. Eg ser det eg trenger til mitt bruk. Vil tro min gir bra lys på 2-300 meter, det er røflig 10 sek + kjøring. Da har man god tid til å reagere etc. Mener min er oppgitt til 0,25 lux på over 1000 m..... Hvem ser detaljer etc særlig godt på 1 km kun med lys fra bilen... Men eg kunne tenkt meg en buet.... Hadde vært perfect.
 6. Ja, da spør eg her... Utfordring med å få justert V siden på en Yaris 2004 med skive/ tromler bak. Noen som har jobbet med/ skrudd mye på disse? Etter å fulgt boka, og justert hver side bak, med det tannhjulet. Nye wire. så drar den fortsatt skeivt på venstre wire i forhold til høyre. mao, det er mere motsand i wire. Sko og stag går lett inne i trommel. Når man har dradd til, og slepper brekket igjen, så går høyre wire helt tilbake, men ikke den venstre. Drar eg i staget/ aktuator armen i trommel, er den veldig tung å trekke tilbake. Men om wirene er justert helt ut inne i bilen, så går de likt begge sider. Ser at V wire, er festet slik under bilen, at den har to, ca 90 graders feste punkt før den går inn i trommel... innbiller meg at det må jo skape litt xtra friksjon. Begge hjul blir " låst" men den frir ikke ut V siden, om eg da ikke vrir på wire festet ved selve brekket, som er " flytende" de som har skrudd på disse, skjønner sikkert hva eg mener... Litt søndags frustrasjon... har alltid fått til justering på tidligere biler, inkludert D3 med samme patent. Så her er eg på nippet til å gi opp.
 7. Har prøvd fimme slike brytere, fjernktroll, som kan felles inn, da ser det jo straks bedre ut.. men ikke funnet noe enda. Finnes touch panel, med valgfrie symboler i knappene, men de har kabel mellom panel og rele box.
 8. Hei noen som kjører strekket, har noen front lykter og side speil som skal den veien.... haster ikke
 9. ser for meg det må bli knot å ha en fjernkontroll man skal trykke på u kjøring..... hm. Men det finnes 4 kanals sendere og motakere da... slipper man flere bokser å kontroller https://www.ebay.com/itm/433MHz-DC12V-4-CH-Channel-Wireless-RF-4-Relay-Remote-Control-Switch-Receiver/172763087438?hash=item28397b824e:g:so4AAOSwryBaee77
 10. Har lignende med 4 kanaler, 2 til garasje porter, 1 til webasto. Skulle gjerne hatt til xtra lysene. Men da ville eg hatt noe som var mere for innfelling... Tror eg skal trekke en fler ledet kabel ut til motor rommet. Både til xtra lys i grillen, og framtidige på tak etc....
 11. Om det er fjernstyrt, så trekker det vel så lite strøm i std by at det knapt er målbart. Eg bruker slikt "rele" til webasto.... Hvilke type tenker du bruke?
 12. Har yoga 910, hybrid, der skjerm kan brettes helt rundt. Lys i taster, og veier lite. Kunne tenkt meg farget lys i taster på i mørke. Savner flere usb porter. Mener slike slim design maskiner burde ha sd kort leser bygd inn. Men for meg var lys sterk skjerm viktig. Touch skjermen er praktisk også...
 13. skulle mene det ja....
×
×
 • Create New...