Gå til innhold

Newbie

Medlemmer
  • Innlegg

    101
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Location
    Sandnes

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Sandnes

Newbie sine prestasjoner

Entusiast

Entusiast (4/7)

  1. Var ikke det panseret på RRC litt spesielt? Har ikke sett den utveksten før.
  2. Står nå her at de brukte "computer trickery". Så da blir jo spørsmålet hvor mye.
  3. Hvordan skal vi tolke dette? “Sometimes we talk too much about Californian surfer dudes and not enough about the Red Cross, Zambia or the Australian Outback,” said Edwards. “If we happen to be able to sell it in California as well that’s nice, but that’s not the most important bit for us.” Link Hey, hey. Fikk det til.
  4. Forsøkte det og men kanskje ikke bestemt nok. Får det sikkert til neste gang. Takker.
  5. Nu også med snorkel. http://www.roadandtrack.com/auto-shows/los-angeles/land-rover-dc100-defender-concepts/gallery2 Hm... hvorfor får jeg ikke lengre til å gi et eget navn på linken.
  6. Hei Jeg har kjøpt menneskebil og da må desverre Range Roveren omplasseres. Jeg trenger derfor et egnet sted til å lagre denne. Bor i Sandnes, men alt på Nord Jæren/Jæren er av interesse. Har noen tips om egnet sted?
  7. Men hva denne utgaven skal hete står det intet om. Artikkel Autocar
  8. Er det noe som denne karen her kunne tenkes å kjøre rundt i? My link
  9. Er ingen ekspert, men det ser ut som om det er assosieringen som er problemet - som tidligere nevnt. Gå inn på control panel - default program, eller dersom du har norsk, noe helt ulogisk noe, og endre assosieringen. Forøvrig ser det ikke ut til at du er alene.
  10. At kjøper som går fra en avtale blir erstatningsansvarlig ved dekningssalg følger av de alminnelige avtalerettslige regler og gjelder selv i forbrukerkjøp så dette er ikke noe en selger trenger å opplyse om. Avtalen ble inngått januar 2008 og selger fikk ikke solgt bilen før i oktober. Høyesterett fant at det ikke forelå holdepunkter for at selger ikke hadde gjort det nødvendige for å få en så høy pris som mulig. Husk på at finanskrisen slo inn høsten 2008. At man måtte ned med 400.000 synes ikke jeg er mye. Det hører med til historien at kjøper pruttet ned prisen fra 2,23 til 1,8 mill. Dommen i sin helhet kan leses her.
  11. Newbie

    @le's lastebil

    Har du sett her? Skal etter sigende til og med fungere på vista/windows7.
  12. Ble ikke denne en gang solgt for ingenting av en fyr som ikke visste hva han solgte til en fyr som ikke visste hva han kjøpte?
  13. Njaa... Står en artikkel på Aftenpostens nettsider om en kar som betalte 14.150 for en ny boble i 1961. I henhold til Statistisk Sentralbyrås konsumprisindeks blir det 149.466 2009 kroner. Får ikke ny Golf for det - ikke Polo heller.
×
×
  • Opprett ny...