Gå til innhold

HenrikS

Medlemmer
  • Innlegg

    17
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Oslo

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Oslo

HenrikS sine prestasjoner

Medlem

Medlem (2/7)

  1. Synes spesiellt eksosen er tøff på denne
  2. Kan endelig skrive noe her; kjøpt, dratt på påskeferie (god påske hærlige forumister)! I morgen skal det rubbes neste dag poleres osv. (Så påsken er full av sunn aktivitet, forhåpentligvis uten EAS fault og boksymbol)
  3. Om den var et menneske..
  4. Er selv på jakt etter en P38 i disse dager og har vel fulgt med på markedet en del år. Prøvekjørt en god del forskjellige biler, må si kvaliteten varier noe veldig og de fleste gode eksemplarene er påkostet en god del. Men av og til virker det litt som selger har sett seg litt blind på bruksverdi og markedsverdi. Helt klart at P38 er noe av det lækkreste som er produsert og god komfort tatt alder i betrakting. Men det er en bil som ikke er kjent for å være den mest pålitelige. De drar på årene og KM. Så selv om bilen er godt holdt er det virkelig rimelig å forlange 80.000kr for en 16år gammel bil som har gått 215.000km? Hadde jeg vært eier av en selv hadde det helt klart vært helt rimelig, men som kjøper…. Jeeves; Tror jeg går forbi bilen din hver gang jeg er ute og lufter hunden. Må bare bli stående litt i beundring hver gang. Nabolagets fineste!
  5. Men ikke like godt skrudd sammen Hilsen ex fabia eier, 08 mod hvor hanskerom datt ned, dørhengsler løsnet, fjærer knakk og instrumentpanel sluttet og virke. Det før bilen hadde gått 25.000km.. :/
  6. Har brukt Swisswax selv og er veldig fornøyd med det. Blir ikke "blankt" og fettete efter behandling. Har forsøkt med litt forskjellige merker, autoglym, meguiars (av ymse slag) og Chemical guys. Swisswax er dyrt så et alternativ kan være Scholl, som jeg selv skal prøve neste gang. scandicshine.no har mye å velge mellom i forskjellige prisklasser.. God fornøyelse!
  7. HenrikS

    Røyskatt

    På denne siden ligger det litt info om forskjellig type feller til forskjellige dyr, dog intet mot svigermødre.. :/ http://villmarksbloggen.blogg.no/1347767939_vippefelle_for_ryskat.html
  8. Ikke LR men er litt svak for disse.. Ellers kan man resirkulere en gammel CD-ROM
  9. HenrikS

    ÆSJ!

    Antagelig noen felger de ikke blir kvitt.
  10. Tror du har veldig gode bremser på bilen din, og trenger en sånn i hekken(på P38en) ;
  11. Gikk litt fort i svingene her.. Glemte å si at jeg var ute etter personlige erfaringer.
  12. Må si meg enig her! LITT mer spennende og karakteristiske biler en japser. Har selv vært den stolte eier av en M85 900i som ga meg svært få problemer, eneste som ble gjort var vanlig TLC.
  13. Ville bare starte med å benytte anledningen til å takke for et utrolig bra forum, med god stemning som er full av god kunnskap! For en del år siden jeg var nære på å kjøpe LR/RR selv, men ble dessverre aldri noe ut av. Har ikke helt fått LR ut av kropp og sjel (er en spesiell del av kroppen som kiler litt ekstra når jeg kjører disse bilene). Så når svigers kom til meg og lurte på hva slags "kompakt" 4x4 de burde kjøpe, hoppet jeg i sofaen og brølte Freelander. Så kom jo tankene om at freelander ikke helt har det beste ryktet og at det hadde vært lurere å anbefale CR-V, Ræv 4 etc. Men, hvem vil vel ha en bil som har lik personlighet og utseende som Gordon Brown og interiørt har mange fellestrekk med en vrengt konfekteske. Så etter litt prøvekjøring av div. falt valget ganske så enkelt på M04 Freelander TD4 SE. Nå har ikke jeg kjørt så mange forskjellige Freelandere, kan spørre litt dumt nå, men lurer på følgende: 1. Er clutchen normalt sett ganske "hard"? 2. Er det normalt at bilen kan virke litt "tung" på rattet? 3. Har disse bilene stor svingradius? 4. Kan evt. overnevnte ha noe med slitent drivverk?
  14. Fadern har en 2004mod E320. Den har gått smertefritt og vært lite tull med. Men 20.000km service kostet jaggu 23.000kr. Og det var mest "oppgradering" av elektronikk. Hadde jeg hatt bilen hadde jeg følt meg godt lurt. Til den prisen får man jo nesten en serie 3! Men med det tror jeg da fattern egnerseg til å eie LR, ting går til stadighet i filler og han er like fornøyd..
×
×
  • Opprett ny...