Jump to content
LRforum

Tuscan

LRF Society
 • Content Count

  1,869
 • Joined

 • Last visited

3 Followers

About Tuscan

 • Rank
  Tuscan Blue

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.range-rover-classic.com/
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Fetsund

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Fetsund

Recent Profile Visitors

782 profile views
 1. Ser flott ut - og imponerende oppgraderinger allerede. Blir spennende å følge. Lykke til !
 2. Fantastisk - Du har virkelig en fin Classic, Erik !
 3. Huffda - knaselyder er ikke hyggelig. Tror du det er inne i gearkassa / transferkassa eller noen av mellomakslingene? Følger spent med ....
 4. Takk - godt tips. Jeg har også Mallory-deler under panseret.
 5. Det er ihvertfall ikke kjedelig å være en Land Rover-eier Super innsats - flott lesning
 6. Imponerende! Du er snart klart for Afrika-safari Minner meg om slike bilder vi har sett: Fra boka: Across the Limpopo En øye-doktor i den Australske bushen på 70-tallet:
 7. Gleder meg til å se fortsettelsen. Fra rust til Range Rover Classic - dette blir bra! Flott å se en slik tidlig 4 dørs Range Rover bli restaurert
 8. Fantastisk flott Land-Rover du har, Svein I den profilen, dører med skyvevinduer, hjul på panseret og safari takvinduer - jeg får så flashbacks tilbake til barndommen med TV-serien Daktari. Vi satt som klistret foran skjermen da den serien gikk. Helt sikker på at det var da interessen for Land-Rover ble vekket. Vakkert skue !
 9. Gearkasser som trøbler er noe herk. Skiftet du mye deler i din? Jeg fikk levert deler til mitt gearkasseprosjekt som var produsert i feil metall. Lagerbronsje skal ikke kunne løftes med en magnet. Man ser hvor ille det ble etter noen få kilometer.
 10. Det ser vel ut til at du har en helt vanlig servopumpe som ble brukt på 70- og 80-tallet. Pumpa er enkel og solid. Selv har jeg overhalt slik pumpe til min. Det er et repair kit med partnummer 605175 som finnes til disse pumpene. Problemet hos deg kan være at den ikke er primet godt nok ennå, slik at den ikke får dratt servovæske rundt. Her er en link til slikt repair kit 605175. Tegning av pumpa:
 11. Herlig - blir spennende å følge dine erfaringer med FiTech EFI. Ser fram til nye oppdateringer. Vrom - Vrom !
 12. Oj oj oj - dette ser bra ut! Hvordan forventer du MS3/Pro EVO blir i forhold til standard 14CUX EFI? Det ser skikkelig bra ut!
 13. Tuscan

  Thorvaldur

  Flott jobb som utføres! Du har jammen noen overraskelser .....
×
×
 • Create New...